Yaş 34,bekarlık…

evet erkek bol ve kaliteli erkek bolluğu yok ama o erkeğin kalitesini anlamak adına da şans verilmiyor ki 30'lardan sonra böyle bir anda bakacak evet bu adam düzgün hemen evlenelim isteniyor hani yaşım geçiyor öyle uzun uzun tanımakla uğraşamam diye.
herkes de kötü değil ki.
böyle herkese bir kulp bulma çabası da doğru değil.

ayrıca nice düzgün adam var ama dış görünüşleri pek iyi değil diye de kızlar bakmıyor. sonra 30'larımda evlenemedim diye konular açılıyor. bu zamanda şefkatli iyi huylu adam bulursanız alın saklayın karaborsa hepsi :D
Çirkinlik ve güzellik göreceli kavramlar.

38 yaşında eşimle tanıştım, 39 yaşında evlendim, 40 yaşında anne oldum. Öncesinde başarısız ilişkiler, hayalkırıklıkları, umutsuzluk, bir sürü neden? soruları vardı. neden ben diyordum. Ama her şeyin bir zamanı var, okulun, işin, evlenmenin, çocuk sahibi olmanın ve her insanın zamanı farklı. çevrenizdeki insanlara bakarak karşılaştırma yapmayın. bence kadınların en güzel olduğu yaşlardasınız ve güzelliği sadece fiziksel bir olgu olarak görmemek lazım. kalp güzelliği, karakter güzelliği, bakıştaki bir güzellik, gülümsemedeki bir güzellik. siz yaşamınıza devam edin, o kişi karşınıza çıkacak inşallah
İnanıyorum .İnşallah.

evet erkek bol ve kaliteli erkek bolluğu yok ama o erkeğin kalitesini anlamak adına da şans verilmiyor ki 30'lardan sonra böyle bir anda bakacak evet bu adam düzgün hemen evlenelim isteniyor hani yaşım geçiyor öyle uzun uzun tanımakla uğraşamam diye.
herkes de kötü değil ki.

ayrıca nice düzgün adam var ama dış görünüşleri pek iyi değil diye de kızlar bakmıyor. sonra 30'larımda evlenemedim diye konular açılıyor. bu zamanda şefkatli iyi huylu adam bulursanız alın saklayın karaborsa hepsi :D
Bir insanın iyi olması evlenmek için yeterli bir sebep değil,uyum da önemli.

Bir insanın iyi olması evlenmek için yeterli bir sebep değil,uyum da önemli.
Yorumlara çok şaşırıyorum.
Kadınlara seçici olma, kör topal deme evlen diyorlar. Aynı güruh sonra mutsuz kadına aa evlenmeseydin canım diyecek ama.
Mutsuz bir evliliktense bekarlık bin kat iyidir.

38 yaşında eşimle tanıştım, 39 yaşında evlendim, 40 yaşında anne oldum. Öncesinde başarısız ilişkiler, hayalkırıklıkları, umutsuzluk, bir sürü neden? soruları vardı. neden ben diyordum. Ama her şeyin bir zamanı var, okulun, işin, evlenmenin, çocuk sahibi olmanın ve her insanın zamanı farklı. çevrenizdeki insanlara bakarak karşılaştırma yapmayın. bence kadınların en güzel olduğu yaşlardasınız ve güzelliği sadece fiziksel bir olgu olarak görmemek lazım. kalp güzelliği, karakter güzelliği, bakıştaki bir güzellik, gülümsemedeki bir güzellik. siz yaşamınıza devam edin, o kişi karşınıza çıkacak inşallah
Şansına çocuk olmuş. 40 yaşında benim yumurtalar çoktan omlet olur.simdi bile bir halta yaramıyor 😄

herkes de kötü değil ki.

Tam bir incel erkek yorumu. Bir kere güzellik/yakışıklılık göreceli kavramlar. Erkekler dış görünüşünü beğenmediği kadına selam bile vermiyor. Hatta birçoğu oldukça kaba davranıyor bırakın evlenmeyi. Kadınlar neden beğenmediği bir erkekle evlensin? Üstelik “çirkin ama iyi birisi, neden kadınlar bakmıyo ki” diye tanımladığınız birçok erkek, diğer erkeklerin beğenmediği kadınları istemiyor ve standartının üstünde kadınlara yürüyüp reddediliyor. Mesela fazla kilolu bir erkek fit kadın istiyor, kilolu kadını beğenmiyor gibi birçok örneğe şahit oldum.

Ayrıca tabiyki herkes dış görünüşünü beğendiği kişiyle evlenmeli. Sonuçta o kişiyle aynı yatağa gireceksin, sürekli çıplak bedenini, en bakımsız halini göreceksin. Beğenmediğin biriyle bunlar eziyet olur.

Son düzenleme:
İçine girmediğin için evlilik güzel bir şey sanıyorsun. Tek güzelliği çocuk, o da hayırlı çikarsa.
Benim kız kardeşimin 23 yıllık evliliği var, sosyal medyada her gece kulüplerde eğlenirken fotolar atarlar ama eşi devamlı aldatıyor. Kardeşim de farkında, bazı şeylerin farkında bile değil. Mesela bayram tatilinde memlekette bir araya geldik, kardeşim masanın bir ucunda sigara içerken eşi diğer uçta çaktırmadan birileriyle yazışıyor. Erkek kardeşimin yanında biriyle görüntülü bile konuşmuş.
Herkes bunları yapar demiyorum ama evlilik erkeğe konfor sağlıyor kadına amelelik.
"Evlilik, kendine bakamayan bir erkeğe bakma işidir. " gibi bir söz var hatta ☺
Gönlünüzce olsun.
Gerçekten katılıyorum, evlilik hiç öyle göründüğü gibi bir şey değilmiş belki yurtdışından biriyle evlensek olabilir de Türkiye'de o kadar kötü ki. Benim eski eş dışarıdan o kadar beyfendi, sessiz, sakın iyi görünürdü ki herkes çok imrenirdi. Ama adam manyak çıktı, evlilik gerçekten kadına büyük yük ama arada sevgi ve fedekarlık karşılıklıysa yük olmaktan çıkar. Düşün ,evlendin adam benimki gibiyse ex gibi mesela oyun bağımlısı işten gelince hiç bir şeye elini sürmez, her şeyi beni yapardım yapmasam da kavga ederdi. Hasta olduğumda bile hastanede ağlattı. Gerçi her yerde ağlattı ama ben onu affedip yemek yapmamı beklerdi, öfke problemi vs. Böyle masallarda ya da dizilerdeki gibi değil. Şuan 29 yaşındayım. Belki yabancı biriyle evlilik düşünürüm ama bilmiyorum

Merhaba,eşinizle aranızda kaç yaş var?

Ben de şöyle bir takıntı oldu:Ailem benimle yaşıtlarımın bana bakmayacağını,çünkü doğurganlığımın azalmış olabileceğini vs söylüyor.
Açıkçası bana saçma gelse de bilinçaltıma yerleşmiş olacak ki rüyalarımda bile kriterlerime uygun insanlar tarafından tercih edilmiyorum ve sıkıntıyla uyanıyorum.😓😓
Takmam sandığım şeyleri takıyorum.

Dün arkadaşım birini gösterdi,benden 10 yaş büyük.Bazıları için sorun olmayabilir ama bana tuhaf geldi.
Ne var,erkek geç olgunlaşır ,dedi.
Yani tamam da o kadar mı evde kaldım yani?😓

Ben de şöyle bir takıntı oldu:Ailem benimle yaşıtlarımın bana bakmayacağını,çünkü doğurganlığımın azalmış olabileceğini vs söylüyor.
Açıkçası bana saçma gelse de bilinçaltıma yerleşmiş olacak ki rüyalarımda bile kriterlerime uygun insanlar tarafından tercih edilmiyorum ve sıkıntıyla uyanıyorum.😓😓

Dün arkadaşım birini gösterdi,benden 10 yaş büyük.Bazıları için sorun olmayabilir ama bana tuhaf geldi.
Eşimin yakın arkadaşı evlenecek bu aralar. Aralarında en yakışıklı, en güzel ses tonu olan, iyi kariyerli, sanatsal hobileri olan bir adamdı. Çok ilişkisi de oldu bir türlü istediği gibi bir ilişkiyi bulamadığını söylerdi. 43 - 44 yaşlarında. 20lerinde sevgilileri de oldu ama şu an evlendiği insan 39 yaşında.
Gayet kendi yaşına göre birini buldu yani.
Düzgün erkekler var ve böyle saçma şeylere takılmıyorlar bence

Eşimin yakın arkadaşı evlenecek bu aralar. Aralarında en yakışıklı, en güzel ses tonu olan, iyi kariyerli, sanatsal hobileri olan bir adamdı. Çok ilişkisi de oldu bir türlü istediği gibi bir ilişkiyi bulamadığını söylerdi. 43 - 44 yaşlarında. 20lerinde sevgilileri de oldu ama şu an evlendiği insan 39 yaşında.
Gayet kendi yaşına göre birini buldu yani.
Düzgün erkekler var ve böyle saçma şeylere takılmıyorlar bence
umarım o düzgünlerden biri beni bulsun,ben aramaktan yoruldum.

zaten 34 yaşında ortalama bir kadının bu erkek bolluğunda uygun birini bulamama sebebi kendi istemediği içindir.
ya fazla şey bekliyordur hep daha iyisi diye onu bunu elemiştir ya da kendisi kapılarını kapatmıştır.
her yerden yazıyor adamlar yoksa hepsi de it kopuk değil ya.
Bü rahat bırakın şu kadınları zorbalamayı. Erkek bolluğu varmışmış. Kriterleri olmasın mı insanların? Ha bir de kısmet diye bir olay var.

Bü rahat bırakın şu kadınları zorbalamayı. Erkek bolluğu varmışmış. Kriterleri olmasın mı insanların? Ha bir de kısmet diye bir olay var.
kriteri olacak da o kriterlere göre birini bulacağı kesin mi?
o kısmet olayına da inanmam. şu an sadece facebookta mesaj kutumda en az 100 adamın mesajı duruyo. ortalık erkek kaynıyor neyin kısmeti?
siz istemiyorsanız olmaz ancak isteyene erkek bol. bunların hepsi çoğu dandik tipler mi evet ancak biraz radarı açık kadının 30'larının ortasında bekar kalması mümkün değil.

Tam bir incel erkek yorumu. Bir kere güzellik/yakışıklılık göreceli kavramlar. Erkekler dış görünüşünü beğenmediği kadına selam bile vermiyor. Hatta birçoğu oldukça kaba davranıyor bırakın evlenmeyi. Kadınlar neden beğenmediği bir erkekle evlensin? Üstelik “çirkin ama iyi birisi, neden kadınlar bakmıyo ki” diye tanımladığınız birçok erkek, diğer erkeklerin beğenmediği kadınları istemiyor ve standartının üstünde kadınlara yürüyüp reddediliyor. Mesela fazla kilolu bir erkek fit kadın istiyor, kilolu kadını beğenmiyor gibi birçok örneğe şahit oldum.

Ayrıca tabiyki herkes dış görünüşünü beğendiği kişiyle evlenmeli. Sonuçta o kişiyle aynı yatağa gireceksin, sürekli çıplak bedenini, en bakımsız halini göreceksin. Beğenmediğin biriyle bunlar eziyet olur.

incel ergenler twitterda gidin onları zorbalayın.
bazı erkeklerin çamur gibi suratlarıyla en güzel kadınla olmak istediğini biliyoruz ancak bu çoğunluk bir sayı değil. hele o beğenmediği kadına selam vermeme tamamen kuruntu.
siz yanlış ortamlarda zaman geçirmişsiniz belli ki.

30'lardan sonra erkekte güzellik çirkinlik aranmaz 40'ında çöküyorlar zaten kadınlar gibi değiller ki.
vicdanlı merhametli iyi bir erkek bulursanız evleneceksiniz.
öyle hem fiziği iyi olsun hem yakışıklı olsun hem merhametli olsun hem de 30'larında hatta 40'larında bekar olsun... ohhhh... nerde öyle bolluk?

ayrıca bu mesajınız tezimi kanıtlıyor.
evlenemedim diye şikayet eden kadınlar kendi yüksek gerçek dışı kriterleri sebebiyle evlenemiyor.
evet yatağa girilecek evet çıplak görülecek..
hiç bulamazsa?
yani bu konuyu dert etmeyecek biri olsa tamam ama belli ki ediyor o halde kriterler düşecek biraz. dediğim gibi memleketimin erkekleri her yerden yazacak bahane buluyorlar. radarları açacaksınız.

kriteri olacak da o kriterlere göre birini bulacağı kesin mi?
o kısmet olayına da inanmam. şu an sadece facebookta mesaj kutumda en az 100 adamın mesajı duruyo. ortalık erkek kaynıyor neyin kısmeti?
siz istemiyorsanız olmaz ancak isteyene erkek bol. bunların hepsi çoğu dandik tipler mi evet ancak biraz radarı açık kadının 30'larının ortasında bekar kalması mümkün değil.
E kalsın bekar. Çok mu kötü birşey? Bir derdim var I okumuyorsunuz sanırım. Kadınların eşlerinden neler çektiklerini .

Back
X