- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.353
- 158
- 40
mikemmel diyemem ama bir adamla uyumluyumSizin hayatınız harika mikemmel galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mikemmel diyemem ama bir adamla uyumluyumSizin hayatınız harika mikemmel galiba![]()
Ha nispet de yapıyoruz buradaki kadınlara?Valla sizle artık tartışmak bile istemiyorum bu yorumunuz üzerine.mikemmel diyemem ama bir adamla uyumluyum![]()
30 küsür yaşında bir kadının ben kimseyle uyumlu olamadım demesi mantıklı gelmiyor.Ha nispet de yapıyoruz buradaki kadınlara?Valla sizle artık tartışmak bile istemiyorum bu yorumunuz üzerine.
Bunca yıl şu sitede çok tuhaflıklar gördüm de , 30 küsürlük kadınların özel hayatına evlenmesine bu derece de zorbalık yapanı da görmüş oldum30 küsür yaşında bir kadının ben kimseyle uyumlu olamadım demesi mantıklı gelmiyor.
herkes kötü de sen mi iyisin diye sorarlar.
nispet değil.
30 küsür yaşlıdır yolun sonudur diyen oldu mu?Bunca yıl şu sitede çok tuhaflıklar gördüm de , 30 küsürlük kadınların özel hayatına evlenmesine bu derece de zorbalık yapanı da görmüş oldum30 küsür yaş da genç yaştır ayrıca . Bu toplum bu kafayla nasıl gelişsin? Başka da yorumum yokkkkkk.
konularına baktım şimdi bence sen direkt erkek üyesin. Konuların hep şu şekil: kadınları koruyan kanunlar erkekleri mağdur ediyor, burda açılan konuları kadınlar kendi açısından anlatıyor kesin onlar hatalı, kadınlar evlilik delisi vs vs. Hatta o konularda da herkes troll demiş sana. Hadi ikile burdan ekşiboy. ayrıca ben evliyim.bazı erkeklerin çamur gibi suratlarıyla en güzel kadınla olmak istediğini biliyoruz ancak bu çoğunluk bir sayı değil. hele o beğenmediği kadına selam vermeme tamamen kuruntu.
siz yanlış ortamlarda zaman geçirmişsiniz belli ki.
30'lardan sonra erkekte güzellik çirkinlik aranmaz 40'ında çöküyorlar zaten kadınlar gibi değiller ki.
vicdanlı merhametli iyi bir erkek bulursanız evleneceksiniz.
öyle hem fiziği iyi olsun hem yakışıklı olsun hem merhametli olsun hem de 30'larında hatta 40'larında bekar olsun... ohhhh... nerde öyle bolluk?
ayrıca bu mesajınız tezimi kanıtlıyor.
evlenemedim diye şikayet eden kadınlar kendi yüksek gerçek dışı kriterleri sebebiyle evlenemiyor.
evet yatağa girilecek evet çıplak görülecek..
hiç bulamazsa?
yani bu konuyu dert etmeyecek biri olsa tamam ama belli ki ediyor o halde kriterler düşecek biraz. dediğim gibi memleketimin erkekleri her yerden yazacak bahane buluyorlar. radarları açacaksınız.
O yaşa kadar mı?30 küsür yaşlıdır yolun sonudur diyen oldu mu?
uyum önemli dedi ben de o yaşa kadar uyumlanacak adam bulamayan sorunu kendinde arasın dedim.
her uyumlu adamla evlenecek değiliz ki![]()
Aaaa cidden olabilir mi? Tuhaf tuhaf yorumları var . Anlatıyorum yok anlamıyorkonularına baktım şimdi bence sen direkt erkek üyesin. Konuların hep şu şekil: kadınları koruyan kanunlar erkekleri mağdur ediyor, burda açılam konuları kadınlar kendi açısından anlatıyor kesin onlar hatalı, kadınlar evlilik delisi vs vs. Hatta o konularda da herkes troll demiş sana. Hadi ikile burdan ekşiboy. ayrıca ben evliyim.
Böyle şeyler yazması normal çünkü eski konularına bir bak tam bir kadın düşmanı. Kadınları koruyan kanunlardan tut, evlenmek isteyen kadınlara kadar herkese saydırmış.Cidden trajikomik . 30 küsür yaşlarında bekar değildim diye ben normal oluyorum, bekar hemcinsim tuhaf oluyor. Sebep?![]()
ben ne zaman konu açmışım?konularına baktım şimdi bence sen direkt erkek üyesin. Konuların hep şu şekil: kadınları koruyan kanunlar erkekleri mağdur ediyor, burda açılan konuları kadınlar kendi açısından anlatıyor kesin onlar hatalı, kadınlar evlilik delisi vs vs. Hatta o konularda da herkes troll demiş sana. Hadi ikile burdan ekşiboy. ayrıca ben evliyim.
Bu konular kimin dayıcık? Totondan amcam sokakta kaldı diye konu uydurup kadınları koruyan kanunlara sallamışsın en son açtığın konuda. Ayrıca sevgilisinden hediye bekleyen kadınlara fahişe demişsin daha dün yazdığın mesajlarda. Estetik yaptırmak isteyen kadınlara kocan izin vermiyorsa yaptırma, evlenince kv ile yaşamaya zorlanan üyeye ne var sen de anlayış göster, annenle yaşamam demen haksızlık yazdığın mesajlar var. Yani saymakla bitmez. mesajların buram buram kadın düşmanlığı kokuyor. Kadınlara olan kuyruk acını bu sitede çıkartmaya çalışıyorsun amcaben ne zaman konu açmışım?
hele kadınları koruyan kanun erkekleri mağdur ediyor diye nerde demişim?
resmen uyduruyorsunuz şu an![]()
konuların içeriğini okumadığına adım kadar eminim sadece başlıklara bakarak bana amca diyorsunBu konular kimin embesil herif? Totondan amcam sokakta kaldı diye konu uydurup kadınları koruyan kanunlara sallamışsın en son açtığın konuda. Ayrıca sevgilisinden hediye bekleyen kadınlara fahişe demişsin daha dün yazdığın mesajlarda. Tüm mesajların buram buram kadın düşmanlığı kokuyor. Kadınlar sana bakmıyor diye acısını bu sitede çıkartmaya çalışıyorsun amca
Hani konu açmamıştın? Ayrıca hepsini okudum. Kadınlara fahişe dediğin yorumlar da dahil.konuların içeriğini okumadığına adım kadar eminim sadece başlıklara bakarak bana amca diyorsun![]()
ne zaman açmışım dedim gitmiş 10 sene önceki konuları bulmuşsun.Hani konu açmamıştın? Ayrıca hepsini okudum. Kadınlara fahişe dediğin yorumlar da dahil.
hesap bilgilerimi düzenlediğim de yalan zira profilime bile girmedimBu konular kimin embesil herif? Totondan amcam sokakta kaldı diye konu uydurup kadınları koruyan kanunlara sallamışsın en son açtığın konuda. Ayrıca sevgilisinden hediye bekleyen kadınlara fahişe demişsin daha dün yazdığın mesajlarda. Tüm mesajların buram buram kadın düşmanlığı kokuyor. Kadınlara olan kuyruk acını bu sitede çıkartmaya çalışıyorsun amca
Ekleme: şu an hesap bilgilerini düzenlediğini görüyorum ama bu konuları saklayamazsın. Profilinden değil forumda filtrelemeyle buldum.