ben de işte bu başlıkta da olduğu gibi bekar kaynımı örnek veriyorum. aynen dediğin gibi daha tanımadan kesin onda kusur vardır diyorlar

kaynımda kusur ya da sorun olsa her şeyden önce ben uzak dururum. evime almam her gün öğle yemeği vermem. işte kadınlar bazen seçiciliğin dozunu aşıyor ya da ön yargılı oluyor. ya da az çok tolere edilebilecek küçük şeyleri bile dert ediyorlar. halbuki gerçekten ama gerçekten düzgün erkek bulmak inanılmaz zor.
kalıbımı basarım çok zor. ben daha 1,5 sene önce evlendim. 40 yaşımda evlendim. ne erkekler gördüm tanıdım. bu başlıkta yazan arkadaşların geçtiği yolların daha da zorunu yürüdüm ben. seven sayan sadık güvenilir erkek bulmak ne kadar zor iyi bilirim.
hep yatmak derdindeler. cinsellikle yatıp cinsellikle kalkıyorlar. aynı anda en az 2 kadınla daha flörtleşiyorlar. maddi manevi ellerini taşın altına koymak istemiyor çoğu erkek. kadından bekliyor çoğu şeyi.
her neyse sıkıldım. böyle işte. iyi erkekler var evet ama kadınların çoğu onları bakımsız ya da pasif görüyor ya da kesin bunda bir kusur vardır diyor ya da daha dışa dönük ağzı laf yapan erkeklere çekiliyorlar.
bilmiyorlar ki bir erkeğin ağzı sadece size laf yapmıyor. adam o seviyeye gelene kadar kaç kadınla yatıp kalkıyor da öğreniyor o jargonları. ben korkarım arkadaş. çok laf bilen çok konuşan aşırı centilmen erkekten korkarım. avına yaklaşan avcı gibi görüyorum o adamları.