• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Mutluluğun buna etken olduğu gibi bir gerçek var mı bilmiyorum ama, ben mutlu olduğum zaman aynaya baktığımda kendimi çok güzel görürüm, cildimde hafif sivilce izleri ve çok az çilden başka bir sorunum yok, fakat mutsuz olduğum Canımın sıkkın olduğu dönemde çok çirkin görüyorum kendimi :KK43:
Katılıyorum.Güzellik=mutlu olmak .Stres varsa mutsuzluk varsa kişi gerçekten çöküyor...

Beslenmenize dikkat edin, su içmeyi ihmal etmeyin, sigara kullanmayın, günlük nemlendirici, cilt temizliğine önem verme gibi şeylerle toparlar.

İstersen milyar dök kremlere. Gitti. Cildin canlılığı gençliği gitti. Hücreler öldü. Ben de 30 yaşımdayım. Yapılabilecek tek şey dermolazerler, ışık dolguları, botoxlar. Üzgünüm
Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar :KK8:
Mantığınız pek doğru işlemiyor ne yapsın insanlar 30u geçince intihar mı etsin? 30 yaş daha ne ki insan ömründe? Ben hiçbir şey kullanmıyorum gayet de canlı bir cilde sahibim tek yaptığım doğru beslenmek. Eklediğiniz fotoğrafların arasında dağlar kadar fark var makyaj, bakım, tıbbı müdahale, yaşam tarzı vs... benzer işlemler iki hanımefendiye de uygulansa kişilik farkı yüzünden yine bariz farklılıklar olacaktır. Bu beslenme kıyaslaması değil, kaldı ki Nebahat çehre de beslenmesine çok dikkat eden biri

Bu konuda genetik olayı çok önemli ve çok fark yaratıyor.yani anneniz,teyzeniz vs. neyse siz de sonuçta o olucaksınız, fiziksel özellikler de aynı o şekilde.

genetikten öteye yol yok malesef.. 37 yaşındayım 28-30 civarı gösteriyorum ama hayatımda sadece 1 defa cilt bakımı yaptırdım.. makyaj çok yapmam ama yaparsam da genelde temizlemeden uyurum..Kısaca çok özen göstermem..Nemlendiricimi sürerim keyfime bakarım.. Este kullanıyorum.. Bi ara serumunu da almıştım ama işe yarayıp yaramadığını anlayacak kadar uzun süreli kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnunlar..

İstersen milyar dök kremlere. Gitti. Cildin canlılığı gençliği gitti. Hücreler öldü. Ben de 30 yaşımdayım. Yapılabilecek tek şey dermolazerler, ışık dolguları, botoxlar. Üzgünüm
Bebeğim naptın allasen ya 60 yaşına gelmiş gibi :duduk:
30 yaşındaki bir cilt hala gençtir, yenilenme hızı hala yüksektir. İyi bir bakımla birkaç ayda toparlanır eski parlaklığına kavuşur. Bitkisel ürün zamazingolarına inanmayın, market markaları kullanmayın. Hatta dermokozmetik diye bilinen bioderma avene la roche falan da kullanmayın. Cyrene ve missha iyi markalardır mesela, içerikleri temiz ve kalitelidir. Cilt tipine göre temzileyici ve nemlendirici seçip günlük kullanın. Güneş korumasını ihmal etmeyin. Haftada bir maske yapın. 30 yaşla birlikte hyaluronik asitli serum kullanmak şart, ufak kırışıklık ve lekeler varsa %4 aha serum gün aşırı sürebilirsiniz (bir kez kullanın yeter).

Hamuru şekeri az yiyin bol su için. Bunları yapıp cildiniz parlamazsa gelin beni bulun buralardayım :)

Merhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske

Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan :KK43:

Şimdi bana bir günlük rutin serum vs yarımcı olabilir misiniz
Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime

Gözaltı günlük k nemlendirici yaşlanma karşıtı vs neler olabilir
Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok

tam bu konuya cevap yazıyordum ki şarjım bitti. telefonumu sarj edip cocugumu uyutup geldim:halay:
bence otuz yaş ömrün baharı, bebeğin varmış uykusuzluk yorgun görünüme sebep olabiliyor:anne:. ama elbett sağlıklı beslenme bol su ve doğru cilt bakım ürünleri konusunda arkadaslara katılıyorum:KK25:

Size önerim Estée Lauder Advanced Night Repair. Ben yirmili yaşların başındayım ortasını biraz geçince mutlaka kullanacağım bir ürün.

Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar :KK8:
Yahu ne alaka. O beğenmediğin kadın da kalp damar cerrahi profesörü. Eminim kendine nasıl bakacağını iyi biliyordur. Diğeri ise zamanının türkiye güzeli bir kadın ve ayrıca botokslu estetikli. Ayrıca genetik faktörlerde var yani. Bu karşılaştırma hiç mantıklı değil :skandal:

Bende yuz yogasini duydum yasim daha 24 onlem amacli yapayim dedim sonra bi doktor daha cabuk sarkmaya neden olur demis o yuzden hemen biraktim.bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa yazabilirmi

32 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç makyaj ürünü kullanmadım. Nemlendirici dahil. Yaptığım tek şey akıl bile edemeyeceğiniz kadar çok su içmek oldu. Çok çok fazla...
Hiç kimse inanmaz 32 yaşında olduğuma.
Su için, bol bol su için.

Bende yuz yogasini duydum yasim daha 24 onlem amacli yapayim dedim sonra bi doktor daha cabuk sarkmaya neden olur demis o yuzden hemen biraktim.bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa yazabilirmi
Defne Samyeli bahsetmişti orada görmüştüm, yüz yogasını. Dedim ulan estetik harikası bir kadın oturmuş surat şekillenmesi ve sarkmanın engellenmesi için maval okuyor... Usulca sayfayı kapatıp güzellik uykusuna yatıvermiştim.

genetikten öteye yol yok malesef.. 37 yaşındayım 28-30 civarı gösteriyorum ama hayatımda sadece 1 defa cilt bakımı yaptırdım.. makyaj çok yapmam ama yaparsam da genelde temizlemeden uyurum..Kısaca çok özen göstermem..Nemlendiricimi sürerim keyfime bakarım.. Este kullanıyorum.. Bi ara serumunu da almıştım ama işe yarayıp yaramadığını anlayacak kadar uzun süreli kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnunlar..

Cok sanslisiniz yaa ben de 28im 30 kusur gosteriyorum :KK43:
Este night repair serumunu cok ovuyolar ondan mi kullandiniz acaba ?

Son düzenleme:

Ayy ciddi misiniz ? Doktorunuz neden oyle dedi acaba ? Nicin daha cabuk sarkarmis acaba ?

Defne Samyeli bahsetmişti orada görmüştüm, yüz yogasını. Dedim ulan estetik harikası bir kadın oturmuş surat şekillenmesi ve sarkmanın engellenmesi için maval okuyor... Usulca sayfayı kapatıp güzellik uykusuna yatıvermiştim.
Yani bende o yuzden bi zarari varmi diye bakayim dedim yuz yogasinin zararlari diye yazdim bir doktor yuzumuzdeki kaslar vucudumuzdaki gibi degil yuz yogasi tamamen yalan yazmis bende hemn biraktim

Merhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske

Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan :KK43:

Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime

Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok

Ayşenur Yazıcı yı takip et. Ben ne öğrendiysem ondan öğrendim. Kendisi hem içi hem dışı çok güzel maşallah zaten.

Merhaba arkadaşlar

Canım Arap Makyaj dünyasına bakmanı tavsiye ederim baska urunler zaman kaybı...bütün ünlüler ordan ürün kullanıyorlar doğal kremler var. Kesinlikle bak derim hem uygun hemde Adı var. Intagramin varsa ordanda bakabilirsin kesinlikle tavsiye ediyorum. "Arap Makyaj dünyası"

Cok sanslisiniz yaa ben de 28im 30 kisur gosteriyorum :KK43:
Este night repair serumunu cok ovuyolar ondan mi kullandiniz acaba ?
Aynen canım ondan kullandım ama düzenli kullanmadım normalde 4-5 ayda bitirmem gereken şişeyi heralde 1 yılda bitirmişimdir o sebeple faydasını da çok anlamadım.. Ama nemlendiricim de este day wear ondan bayaa memnnum cildime bebeksi bir pembemsilik katıyo :oops::oops:

Back