- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi minikmavikus
imeeden tablet miş cilde faydalı hap.arkadaşımdan öğrendim şimdi.ben de alacağım en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebahat çehre'yi çok severim ama kendisi estetikli. Canan Karatay'la karşılaştırmak biraz anlamsız değil mi? Tabiki yüzünü gerdiren bir kadın daha genç duracak.Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar
Mantığınız pek doğru işlemiyor ne yapsın insanlar 30u geçince intihar mı etsin? 30 yaş daha ne ki insan ömründe? Ben hiçbir şey kullanmıyorum gayet de canlı bir cilde sahibim tek yaptığım doğru beslenmek. Eklediğiniz fotoğrafların arasında dağlar kadar fark var makyaj, bakım, tıbbı müdahale, yaşam tarzı vs... benzer işlemler iki hanımefendiye de uygulansa kişilik farkı yüzünden yine bariz farklılıklar olacaktır. Bu beslenme kıyaslaması değil, kaldı ki Nebahat çehre de beslenmesine çok dikkat eden biri
Ben bir yerden sonra estetikten başkası iflah etmez’i savunuyorum. Arkadaşın biri doğal beslenirse güzelleşir deyince ona cevap olarak koydum. Canan Karatay doğal beslenenlerin şah ı ama ananem gibi ki kendisini çok severim. Ama Nebahat çehre aynı yaşta olmalarına rağmen taş gibi çünkü müdahale yapılmış. Yani doğal beslenmek yetseydi Karatay a yeterdi demek istedimNebahat çehre'yi çok severim ama kendisi estetikli. Canan Karatay'la karşılaştırmak biraz anlamsız değil mi? Tabiki yüzünü gerdiren bir kadın daha genç duracak.
Merhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske sebamed ürünleri tavsiyem özellikle günlük kullanım sabunu var sabun dddigime bakmayin görünüşü öyle içinde sabun yok ben daha bi kaç günlük kullanımda çok memnun kaldim günlük temizlik için ideal bence
Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan
Şimdi bana bir günlük rutin serum vs yarımcı olabilir misiniz
Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime
Gözaltı günlük k nemlendirici yaşlanma karşıtı vs neler olabilir
Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok
Ben bir yerden sonra estetikten başkası iflah etmez’i savunuyorum. Arkadaşın biri doğal beslenirse güzelleşir deyince ona cevap olarak koydum. Canan Karatay doğal beslenenlerin şah ı ama ananem gibi ki kendisini çok severim. Ama Nebahat çehre aynı yaşta olmalarına rağmen taş gibi çünkü müdahale yapılmış. Yani doğal beslenmek yetseydi Karatay a yeterdi demek istedim
Kullandim bir ay GNC marka.Yuzumu sikilastirdi farketti ama pahali cokTablet mi kullaniyorsunuz?
Ben de hyaluronik asit tabletini duydum. Kullanan bilen var mi ?
Hıı ok :) Ben de aynen öyle düşünüyorum. 30 yaşımdayım. İhtiyacım olunca da yaptırmak isterim ama doğru şekilde yapanı bulmak lazım. Yoksa sonuç felaket oluyor.Ben bir yerden sonra estetikten başkası iflah etmez’i savunuyorum. Arkadaşın biri doğal beslenirse güzelleşir deyince ona cevap olarak koydum. Canan Karatay doğal beslenenlerin şah ı ama ananem gibi ki kendisini çok severim. Ama Nebahat çehre aynı yaşta olmalarına rağmen taş gibi çünkü müdahale yapılmış. Yani doğal beslenmek yetseydi Karatay a yeterdi demek istedim
Bilmem benim gen soguk balkanlardan gelmis.Ama ben de yaslanmaya basladim artik son yillarda zor topluyorumBu tarz konulara yorum yazan herkesin, çok genç göstermesi.... 40 im ama max 30 sun diyorlar şekli yorumlar. Sanırsın kuzey avrupa ülkesi. Akdeniz insanıyız bacılar , güneşli ülke insanıyız yapmayın allaseen. Hepimiz birbirimizi biliyoruz:)
Konjac iyidir gratislerde eklips marka iyidir.Daha temiz yikiyor temizleme jeli daha uzun gidiyor.Arkadaşlar ben de yaşımdan yaşlı göstermiyorum zaten sigara kullanmam beslenmem iyi su da içerim
Genetik de iyi ama ne kullanabilirim diye soruyorum geç olmadan yani temizleme ve yaşlanma karşıtı olarak
Biri konjac süngeri önerdi var mı kullanan
Bende 30 a dayanıyorum cildim aşırı kuru pul pul oluyor özellikle kışın bide abdest alınca 5 vakit suyla çok temas edince iyice kötü oluyo çok su içerim sağlıklı beslenirim ama genelde çok kuru bende artık aldığım organik köy sütünün kaymağını ayırıyorum devamlı sürüyorum başkada bişey kullanmam kremler zaten bana saçma geliyor doğal varkenMerhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske
Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan
Şimdi bana bir günlük rutin serum vs yarımcı olabilir misiniz
Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime
Gözaltı günlük k nemlendirici yaşlanma karşıtı vs neler olabilir
Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok
Bal süt maskesi ve bol su dışında hiçbir bilgim yok ama konuyu takipteyim zira bende de durum şu:
Eki Görüntüle 2117857
E biraz gayret edersem kurtulacağım o halde.
30 u gecince 32 derken bile zorlanmiyor insan..
En zor donem 28-29 yas sonrasi corap sokugu gibi geliyor