Yaş 30 ama hala bir ilişkim yok

İnsan kıskanıyor ama ne bilim :) ne kimsenin güzelliğine malına özenirim ama bu çiftler el ele kumrular beni maffediyor.

Sevinirim canım inanırım ben böyle şeylere

Ben buna inanmiyorum ya etrafimda zeka olarak kucumsenenler basarili oldu guzellik olarak begenilmeyenler yalniz kalmadi.
Onlarinda bilinc alti vardir fakat etkili olmamis

nasip işi biraz da evlilik dogru zaman dogru yerde beklıyordur sızı , o kişi.

kesinlikle haklısın bende kıskanırdım evlenmeden önce benmde öyle bi zamanım oldu bekar uzun süre geçirdim kendimi okdr kötü hissetmiştim ki kime baksam herkesin eşi sevgilisi nişanlısı vardı (algıda seçicilik)...hayırlısı olsun senin için umrtım en yakın zamanda istediğin gibi birini bulursun....

Bende bakabilir miyim?çok merak ettim

Böyle birşeye inanıyormusunuz gerçekten?

Haydar dümende jinekolog, sözde kendisine gelen soruları yanıtlıyor bu tarz şeylere inanan var mı merak ederdim.iki kulhu bir elham daha mantıklı olurdu
Haydar Dümen'e gelen sorular soru mu da adam doğru düzgün cevap yazsın.
O köşe yazarı kadın soru cevaplamıyor, bir olayı ele alırken yaşadığı deneyimlerden örnekliyor.
Sonuç olarak da okurlara bilimsel bir sebep-sonuç veriyor.
Bilime de inanmayacaksak.

Bunun hiçbir sebebi yok. Evli olanlar çok mu mükemmel allah aşkına? Hepsi çok mu güzel, zeki, girişken, kültürlü, hoş sohbet? Şans tamamen. Başka bir sebebi yok. Akıl verilecek bir konu değil bence.

Aynen oyle ya simdi ne insanlar var evleniyor ne kusursuz denilcekler bulamiyor.

Yok zaten söylüyorum tanıştırıyorlar birileriyle beni ilk görüşte beğeniyorlar gerçekten hareketlerinden bile belli oluyor ama birden soğuyorlar
Büyü mü yaptılar acaba size?

Bahsettiğim dikkat çeksin diye böyle sacmaladıkları haydar dümene gelen sorularada inanmıyorum uydurulmuş hikayeler tıpkı psıkolog olayı gibi.
Cepler nasıl dolcak başka türlü bir yerde şaşırtmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…