Onlarin bilincaltinda oyle kotu bi etki yokturBen buna inanmiyorum ya etrafimda zeka olarak kucumsenenler basarili oldu guzellik olarak begenilmeyenler yalniz kalmadi.
Onlarinda bilinc alti vardir fakat etkili olmamis
BendeBende bakabilir miyim?çok merak ettim
Şuan bebeğimle uykusuz geçen gecelerimde eşimin horul horul uyuduğu günlerdeyim o kadar bunaldım ki demin çamaşır asarken neden evlendiğimi ne kadar büyük hata yaptığımı sorgularken sz 30da yalnızım diyorsunuz, tek başıma yaptığım uzun yürüyüşleri odamda saatlerce boş boş müzik dinlemelerimi istediğim zaman arkadaşlarla buluşup saatlerce muhabbet etmeyi özledim, siz boşverin evlenmeyi o bi gün olursa yalnız yapmayı özleyeceğiniz şeyleri bol bol yapın ve gerçekten pozitif olun hayatı kaçırmayın
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 31 yaşındayım neler yaşadım neler. Hem karakter olarak hemde bedenen kendime dikkat eden bir insanım ama hiçbir zaman düzgün biri çıkmadı karşıma. Hani öyle kaşı gözü beğenmemezlik yapamadım bile keşke öyle bir durum olsaydı. Bana gelenler gerçekten karaktersizdi,tavsiye üzerine görüştüklerimde çok oldu ya silahlı çıktı ya içkici ya fırsatçı yani artık sinirden güler oldum herşeye çok saçma ama olmadı mı olmuyor. Seni karamsarlığa itmek istemem ama çok düşünme düşününce isteyince olmuyor bazı şeyler. Çevreni takma herkes herşeyi eleştiriyor zaten, mükemmel bir hayatında olsa onlar yine kusur bulur kendin için yaşa kapa kulaklarını herkese.Dua etmekten başka çağre yok,Allahım hayırlı insan çıkarsın karşına...
arkadasa katılıyorum. ben de 31 yasındayım. benımde ılıskılerım en fazla 2 ay surdu sonra terkedıldım hep. yada capkın cıktılar ben bıtırdım. yanı bır de soyle dusun evlenıp mutsuz olursan daha mı ıyı allah senı uzuntuden koruyordur emın ol. yada evlendın ama hayırlı cıkmadı bu sefer neden evlendımkı dıyeceksın. bende cok ıstıyorum cıddı bır ılıskımın olmasını ama allah buyuk bol esma ve dua gerek. herkesın bır ımtıhanı vardır bız de ılıskılerımızle belkı ımtıhan oluyoruzdur yıne allahın verdıgıne ve vermedıgıne sukur etmek gerek emın ol allah bızı bılıyor elbet bızım ıcın sectıgı kısı bır yerlerde dogru zamanı beklıyor. kaderde de yoksa napalım yanı herkes evlenıcek dıye de bır kural yok. demem o ki sukur et dua et cok sukur saglıklıyız ben hep boyle dusunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?