• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 30 ama hala bir ilişkim yok

Artık yalnızlıktan sevgisizlikten ruhumda onarılamıcak yaralar açılıyor, çok üzuluyorum zaten bir aile sevgini tatmadim.evet bir ssvgiye ihtiyacim var kendi kendime yetemiyirum. Yanlizlik allaha bile mahsus degil kullarini yaratmis, fazla kilo yada göze çarpıcak bir şey yok yanı keşke olsa onu düzelttirim estetik yada diyet ama yok ysni, eli yüzü düzgünüm yalnız olduğumu duyan herkes şaşırıp kesşn sen istemiyorsundur diyor anlatamıyorum....

Seni çok iyi anlıyorum. Bende 31 yaşındayım neler yaşadım neler. Hem karakter olarak hemde bedenen kendime dikkat eden bir insanım ama hiçbir zaman düzgün biri çıkmadı karşıma. Hani öyle kaşı gözü beğenmemezlik yapamadım bile keşke öyle bir durum olsaydı. Bana gelenler gerçekten karaktersizdi,tavsiye üzerine görüştüklerimde çok oldu ya silahlı çıktı ya içkici ya fırsatçı yani artık sinirden güler oldum herşeye çok saçma ama olmadı mı olmuyor. Seni karamsarlığa itmek istemem ama çok düşünme düşününce isteyince olmuyor bazı şeyler. Çevreni takma herkes herşeyi eleştiriyor zaten, mükemmel bir hayatında olsa onlar yine kusur bulur kendin için yaşa kapa kulaklarını herkese.Dua etmekten başka çağre yok,Allahım hayırlı insan çıkarsın karşına...

Seni çok iyi anlıyorum. Bende 31 yaşındayım neler yaşadım neler. Hem karakter olarak hemde bedenen kendime dikkat eden bir insanım ama hiçbir zaman düzgün biri çıkmadı karşıma. Hani öyle kaşı gözü beğenmemezlik yapamadım bile keşke öyle bir durum olsaydı. Bana gelenler gerçekten karaktersizdi,tavsiye üzerine görüştüklerimde çok oldu ya silahlı çıktı ya içkici ya fırsatçı yani artık sinirden güler oldum herşeye çok saçma ama olmadı mı olmuyor. Seni karamsarlığa itmek istemem ama çok düşünme düşününce isteyince olmuyor bazı şeyler. Çevreni takma herkes herşeyi eleştiriyor zaten, mükemmel bir hayatında olsa onlar yine kusur bulur kendin için yaşa kapa kulaklarını herkese.Dua etmekten başka çağre yok,Allahım hayırlı insan çıkarsın karşına...

Aynen kader arkadaşım, gerçi etmediğim dua namazda kalmadı ama olmuyor işte kördüğüm gbi kimseyede anlatamıyorsun kursa git arkadaş edin ? Nasıl yanı gitmediğimi nerden biliyor olmuyor işte çare olmuyor. Kısmetsizlik demek ellerini ayaklarını bağlamışlar kör kuyuya atmışlar..

Geçen gün buna benzer bir konu bende açtım mayısta 29 yaşındayım her zaman beğenilen övülen geçmişte talibi çok olmuş biriydim ama son yıllarda doğru düzgün hiç kimse Çıkmadı karşıma tamam bu defa olacak dediğim kişilerle bile olmadı hep bir soğukluk girdi araya çaresiz hissediyorum çoğu zaman kendimi. Çevrenin imaları falan bilemiyorum zor gerçekten.

34 yaşında evlendim. Ve bir anda, tanışmamla nişanlanmam arasında 1 hafta var. Kısmetse oluyor.... Seninle hemen hemen aynı ruh halindeydim. Eşimle tanışmadan aylar önce, yalnız olduğumu ve olacağımı kabullenmiştim. Tamam dedim artık yalnızım ama bu hayata da bir kez geliyorum, o zaman hayatı güzel yaşıcam, dedim. Sinemaya, tiyatroya, tatile vs. Tek başıma gitmeye başladım (arkadaşlarımın işi varsa) kimseyi beklemedim bir şey yapmak için. Sanırım bu üzerimdeki negatif enerjiyi attı. Çok daha pozitif biri olmuştum. Bunun da etkisi olabilir. Bunu deneyimlediğim için de öneriyorum, madem yalnızsın mutlu olacağın şeyler yap, hayatı kaçırma, yol arkadaşın seni bulur eğer Allah yazdıysa

Bugün iş göŕüşmesindeki müdür bey bana dedi ki "çalışmak istemeni anlıyorum ama şükretmelisin ki evlisin. Ve iyi bi eşin var. Biçok bayan şu an bununla dertli. Kızlar evlenemiyor artık" dedi. Adami dikkate almadım ama doğru diyor demek ki. 30 yaş da geçkin değil yani. Ne diyelim.. kısmer.. nasip... nasip istenen değil, verilen. Nasipse gelirmiş çinden yemenden..

: ) forumda yasak olmasa aslında bazı yaşadığım şeyleri daha açık yazabilsem ama işte yasak... Niye yasak orasıda bi muamma ya.
Ben uyari aldim ilk kez :)

34 yaşında evlendim. Ve bir anda, tanışmamla nişanlanmam arasında 1 hafta var. Kısmetse oluyor.... Seninle hemen hemen aynı ruh halindeydim. Eşimle tanışmadan aylar önce, yalnız olduğumu ve olacağımı kabullenmiştim. Tamam dedim artık yalnızım ama bu hayata da bir kez geliyorum, o zaman hayatı güzel yaşıcam, dedim. Sinemaya, tiyatroya, tatile vs. Tek başıma gitmeye başladım (arkadaşlarımın işi varsa) kimseyi beklemedim bir şey yapmak için. Sanırım bu üzerimdeki negatif enerjiyi attı. Çok daha pozitif biri olmuştum. Bunun da etkisi olabilir. Bunu deneyimlediğim için de öneriyorum, madem yalnızsın mutlu olacağın şeyler yap, hayatı kaçırma, yol arkadaşın seni bulur eğer Allah yazdıysa

Allah bozmasın inş, darısı başıma

Konu sahibi çevrenizde ki arkadaşlarınız ne diyor?Özellikle guvendiginiz bir erkek arkadasiniz size geri bildirimde bulunsa şunu şunu yanlış yapıyorsun,bunu devistirmelisin dese sanki karşı cins ile iliskiniz olumlu etkilenir

Konu sahibi çevrenizde ki arkadaşlarınız ne diyor?Özellikle guvendiginiz bir erkek arkadasiniz size geri bildirimde bulunsa şunu şunu yanlış yapıyorsun,bunu devistirmelisin dese sanki karşı cins ile iliskiniz olumlu etkilenir

Bunu şöyle denedim benden hoşlandığını bildiğim ana hiç bi şekilde bana mesaj atmıysn birine neden bunu yaptığını sordum Nedenini kendide çözemediğini söyledi..

Artık yalnızlıktan sevgisizlikten ruhumda onarılamıcak yaralar açılıyor, çok üzuluyorum zaten bir aile sevgini tatmadim.evet bir ssvgiye ihtiyacim var kendi kendime yetemiyirum. Yanlizlik allaha bile mahsus degil kullarini yaratmis, fazla kilo yada göze çarpıcak bir şey yok yanı keşke olsa onu düzelttirim estetik yada diyet ama yok ysni, eli yüzü düzgünüm yalnız olduğumu duyan herkes şaşırıp kesşn sen istemiyorsundur diyor anlatamıyorum....
Bende öyle yakınıyodum karsıma bırını cıkardılar önce benı ıstemedı sonra tekrar geldı 30 yaslarında adam nasıl davranacagını bılmıyor ve hıc bı sözuunu tutmuyor böyle bı adamla yola cıkılmaz ıstemıyorum aracılar zorla görusturmeye calışıyo al basına belayı boş versene olmuyo dıye uzulme

Sanki 50 sin çok gençsin bence doğru insan önemli olan evlilikte zaman diye birşey yok çok elzem birşeyde değil rahatına bak gez toz

Allah bekarligimizi aratmasin yaa.Bu duayı etmemiz lazım.

Onu hipnozu yapan buluyor. Bir örnekte;
Kadın ortama girdiğinde dikkat çekecek kadar güzel , iyi bir işi var, özgüven yerinde bir hatun. İlişkileri başlayamadan bitiyor.
Sonunda psikologa danışıyor ve görünürde bir şey çıkmıyor. Hipnoz seansı yapıyorlar ve olayın yeni doğduğu ana dayandığını ortaya çıkarıyorlar.
Bir erkek ve bir kız olarak ikiz doğuyorlar. Erkek olan beyaz tenli , kilosu yerinde bir bebek. Kız da çok zayıf ve esmer. Ebe kız doğunca ''Bu ne çirkin bir kız çocuğu kimse beğenmez bunu'' diyor ve bu bebeğin bilinçaltına yerleşiyor. Bu seanstan sonra kadının sorunu ortaya çıkıyor ve çözülüyor. Yakın bir zamanda da evleniyor.
O yazının linkini bulabilirsem size özel mesaj ile atabilirim .

Hipnoterapi, cevremdemde bunu yapan arkadaşlar var. Eğitimini aldılar.
Ben size pozitif olup , istediğinizi cekmenizi tavsiye ediyirum. Forumda olumlu düşüncelerle ilgili bir konu vardı. Çok hoşuma gitti, ve olumlu düşünmek rahatlatıyor. Orayı takip etmenizi tavsiye ederim.
Şimdi siz devamlı olmuyor derseniz olmaz diye düşünüyorum.

Aile dizilimi diye bir terapi yöntemi varmış.arastirmani öneririm.

Onu hipnozu yapan buluyor. Bir örnekte;
Kadın ortama girdiğinde dikkat çekecek kadar güzel , iyi bir işi var, özgüven yerinde bir hatun. İlişkileri başlayamadan bitiyor.
Sonunda psikologa danışıyor ve görünürde bir şey çıkmıyor. Hipnoz seansı yapıyorlar ve olayın yeni doğduğu ana dayandığını ortaya çıkarıyorlar.
Bir erkek ve bir kız olarak ikiz doğuyorlar. Erkek olan beyaz tenli , kilosu yerinde bir bebek. Kız da çok zayıf ve esmer. Ebe kız doğunca ''Bu ne çirkin bir kız çocuğu kimse beğenmez bunu'' diyor ve bu bebeğin bilinçaltına yerleşiyor. Bu seanstan sonra kadının sorunu ortaya çıkıyor ve çözülüyor. Yakın bir zamanda da evleniyor.
O yazının linkini bulabilirsem size özel mesaj ile atabilirim .
O nası bişimiş ya ben şok :oha: yenidoğmuş bebek o kadar şeyi anlıyorsa benim bebeğime uyu diye yalvarmalarımı niye anlamıyor :(

Amaann boşversene,hepimize ara ara bu duygular geliyor,sonra koy po..suna rahvan gitsin diyoruz,hepimiz güzeliz,eğitimliyiz,karakterliyiz..ama bazen de olmayınca olmuyor..Nasip:))demem o ki sen de takma;)

Back