• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 30 ama hala bir ilişkim yok

Şuan bebeğimle uykusuz geçen gecelerimde eşimin horul horul uyuduğu günlerdeyim o kadar bunaldım ki demin çamaşır asarken neden evlendiğimi ne kadar büyük hata yaptığımı sorgularken sz 30da yalnızım diyorsunuz, tek başıma yaptığım uzun yürüyüşleri odamda saatlerce boş boş müzik dinlemelerimi istediğim zaman arkadaşlarla buluşup saatlerce muhabbet etmeyi özledim, siz boşverin evlenmeyi o bi gün olursa yalnız yapmayı özleyeceğiniz şeyleri bol bol yapın ve gerçekten pozitif olun hayatı kaçırmayın

Bu işler kısmet işi tanıdığım bir avukat var 30 küsür yaşında barbie bebek gibi çok güzel biri güler yüzlü iyi kalpli namazında niyazında bir türlü evlenemedi herkes şaşırıyor napalım hayatta Allahın takdirinden ötesi yok kendinizde bir şey aramayın nasipte yoksa yapcak bir şey yok bende evlenemiyorum baska hedefler koydum atanmak yükseklisans daha sonra yurt dışı gibi artık yapıcak bir şey yok.

Şuan bebeğimle uykusuz geçen gecelerimde eşimin horul horul uyuduğu günlerdeyim o kadar bunaldım ki demin çamaşır asarken neden evlendiğimi ne kadar büyük hata yaptığımı sorgularken sz 30da yalnızım diyorsunuz, tek başıma yaptığım uzun yürüyüşleri odamda saatlerce boş boş müzik dinlemelerimi istediğim zaman arkadaşlarla buluşup saatlerce muhabbet etmeyi özledim, siz boşverin evlenmeyi o bi gün olursa yalnız yapmayı özleyeceğiniz şeyleri bol bol yapın ve gerçekten pozitif olun hayatı kaçırmayın

Can'ım. Allah yardımcın olsun ama Bnm şöyle bi problemim car, onun bunn yanımds yaşıyorum bir kendi yuvam yok. Ve Bebek hasreti çekiyorum resmen ..eşin belki yorgun argın işden, karşılıklı anlayış herşeyin ilacı :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok güzel yorumlar Zaman ayırdığınız için :)

Seni çok iyi anlıyorum. Bende 31 yaşındayım neler yaşadım neler. Hem karakter olarak hemde bedenen kendime dikkat eden bir insanım ama hiçbir zaman düzgün biri çıkmadı karşıma. Hani öyle kaşı gözü beğenmemezlik yapamadım bile keşke öyle bir durum olsaydı. Bana gelenler gerçekten karaktersizdi,tavsiye üzerine görüştüklerimde çok oldu ya silahlı çıktı ya içkici ya fırsatçı yani artık sinirden güler oldum herşeye çok saçma ama olmadı mı olmuyor. Seni karamsarlığa itmek istemem ama çok düşünme düşününce isteyince olmuyor bazı şeyler. Çevreni takma herkes herşeyi eleştiriyor zaten, mükemmel bir hayatında olsa onlar yine kusur bulur kendin için yaşa kapa kulaklarını herkese.Dua etmekten başka çağre yok,Allahım hayırlı insan çıkarsın karşına...

arkadasa katılıyorum. ben de 31 yasındayım. benımde ılıskılerım en fazla 2 ay surdu sonra terkedıldım hep. yada capkın cıktılar ben bıtırdım. yanı bır de soyle dusun evlenıp mutsuz olursan daha mı ıyı allah senı uzuntuden koruyordur emın ol. yada evlendın ama hayırlı cıkmadı bu sefer neden evlendımkı dıyeceksın. bende cok ıstıyorum cıddı bır ılıskımın olmasını ama allah buyuk bol esma ve dua gerek. herkesın bır ımtıhanı vardır bız de ılıskılerımızle belkı ımtıhan oluyoruzdur yıne allahın verdıgıne ve vermedıgıne sukur etmek gerek emın ol allah bızı bılıyor elbet bızım ıcın sectıgı kısı bır yerlerde dogru zamanı beklıyor. kaderde de yoksa napalım yanı herkes evlenıcek dıye de bır kural yok. demem o ki sukur et dua et cok sukur saglıklıyız ben hep boyle dusunurum

Merhaba bizde 29,30,31 yas gurubunda 3 arkadasiz.bekariz. kismet isleri ama hic belli olmuyor.. kimse mükkembel degil bence insanin birbirini tamamlamasi en cokta iki insanin gülebilmesi gerekiyor eglenmesi.. ilk tanismalar zordur.. bulusmalarda oldugunuz gibi olun.. güler yüzlü olmak hep bir arti... Ama herkesin korkusu var erkeklerde bazen cok cesaretli olamiyor.. bazende cekingende oluyor bu sefer kizlar biraz daha caba gösterio sonra erkekte acilio herkes farkli.. sizde bek pek istedikli olmamisiniz sanki.. yas 30 artik olsun diye düsünmeyin.. insan biribirine zaman ve sans vermeli.. hic umadiginiz anda olur belki kim bilir.. ne guzel sosyal yerler var bir sürü arkadsd cevreniz olur✨ Hakinizda hayirlisi olsun ve allah kalbinizd göre nasip etsin

bunlar hep yabancı dizi/filmlerin etkileri. 30 yaş bekar kalmış ilişkilerinde aradıklarını bulamamış yalnızlıktan dip yapmış kadınlar güruhunun bunalımları.
hayat sevgili/eş vs şeyler olmadan sürdürülemiyor mu ben mi anlamıyorum bunu bilemiyorum ki?
dünyayı gezerdim yalnız olsam. ve daha neler neler.

Bi spor salonuna kaydinizi yaptirin orada birileriyle tanişma sansiniz olur. Akrabalariniza söyleyin görücüye sıcak baktiginizi

31 yaşında evlendim yaklaşık 6 yıl önce.... 4 iyi arkadaştık, diğer 3ü evleninceye kadar o kadar koymuyodu da onlar evlenince bi "noluyo laaa" oldummm..... işte akşam her isteğimde arayamıyorum arkadaşlarımı, istediğimiz gibi çıkıp gezemiyoruz çünkü onların planları olabiliyor aile ziyaretleri falan filan.... bi yalnızlık çöktü açıkcası.
sonra karşı olmama rağmen, görücü usulüyle tanıştığım eşimle tanıştıktan 4 ay sonra nişanlanıp 10. ayında evlendik :)

arkadasa katılıyorum. ben de 31 yasındayım. benımde ılıskılerım en fazla 2 ay surdu sonra terkedıldım hep. yada capkın cıktılar ben bıtırdım. yanı bır de soyle dusun evlenıp mutsuz olursan daha mı ıyı allah senı uzuntuden koruyordur emın ol. yada evlendın ama hayırlı cıkmadı bu sefer neden evlendımkı dıyeceksın. bende cok ıstıyorum cıddı bır ılıskımın olmasını ama allah buyuk bol esma ve dua gerek. herkesın bır ımtıhanı vardır bız de ılıskılerımızle belkı ımtıhan oluyoruzdur yıne allahın verdıgıne ve vermedıgıne sukur etmek gerek emın ol allah bızı bılıyor elbet bızım ıcın sectıgı kısı bır yerlerde dogru zamanı beklıyor. kaderde de yoksa napalım yanı herkes evlenıcek dıye de bır kural yok. demem o ki sukur et dua et cok sukur saglıklıyız ben hep boyle dusunurum

Bu sınavsa çok ağır değilmi ama... Çok sıkıldım yalnızlıkdan en güzel yaşlarımız yanlız geçiyor çok üzülüyorum

Back