Herkese çekinmeden söyle bence, artık evlenmek istiyorum de.Görücü usulunede sıcak bakmanı tavsiye ederim. hatta geçen gün bir bayan bu siteden, evlilik sitesine kayıt yaptırmıştı kendisini...Artık yalnızlıktan sevgisizlikten ruhumda onarılamıcak yaralar açılıyor, çok üzuluyorum zaten bir aile sevgini tatmadim.evet bir ssvgiye ihtiyacim var kendi kendime yetemiyirum. Yanlizlik allaha bile mahsus degil kullarini yaratmis, fazla kilo yada göze çarpıcak bir şey yok yanı keşke olsa onu düzelttirim estetik yada diyet ama yok ysni, eli yüzü düzgünüm yalnız olduğumu duyan herkes şaşırıp kesşn sen istemiyorsundur diyor anlatamıyorum....
Herkese çekinmeden söyle bence, artık evlenmek istiyorum de.Görücü usulunede sıcak bakmanı tavsiye ederim. hatta geçen gün bir bayan bu siteden, evlilik sitesine kayıt yaptırmıştı kendisini...
Hiç ilişkiniz oldu mu?
Ayrılık sebebi neydi ?
Ne kadar sürmüştü?
hımmm..ozaman sohbetinizde, yada beklentilerinizde bir sorun görüyorlardır. çokmu egolusunuz mesela...yada çokmu vasat konuşmalar..
Genelde erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanıyorlar..bie süre makyajlı, fönlü dolaşın mesela...Hiç beklentim yoktur bi çay bi simitle bile Mutlu olurum ben gerçekten anlam veremiyorum...
Onun altında sizden kaynaklanan psikolojik sorunlar yatıyor muhtemelen.Yok zaten söylüyorum tanıştırıyorlar birileriyle beni ilk görüşte beğeniyorlar gerçekten hareketlerinden bile belli oluyor ama birden soğuyorlar
Onun altında sizden kaynaklanan psikolojik sorunlar yatıyor muhtemelen.
Sizin dediğiniz türden olayları yaşayan iki olay var bildiğim ve hipnoz ile çözüldü sorunları.
Maddi imkanınıza göre psikologa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
çalışıyomusun? iş yerinde falan olur genelde yada arkadaş çevren falan yok mu? sosyal ortamlarda oluyor genelde böyle şeyler...
Hiç beklentim yoktur bi çay bi simitle bile Mutlu olurum ben gerçekten anlam veremiyorum...
Siz onlari begeniyor musunuz? Gorusmeye, tanismaya devam edin. Belki siz gorusmelere alici degilde, tabiri caizse satici paikolojisinde gidiyorsunuz. Adamlara kendinizi begendirmeye calisir gibi konusuyorsunuz falan. Bilemiyorum tabi. Ama biraz kendinizi ve konusma tarzinizi neyden bahsettiginizi falan bir gozden gecirin. Sizde herkesi begenmek zorunda degilsiniz. Kendinize guvenin biraz
Onu hipnozu yapan buluyor. Bir örnekte;Bilinç altımda ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?