• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 30 ama hala bir ilişkim yok

ozaman vardır bi zamanı yeri buzamanda 30 yaş geç değil..evet insan yaşayamadığı şeyi arzular ister hep bende 5 yıllık evliyim çokta mathap bişey diil yani:KK48: bekarlığın tadını çıkar bigün biri çıkar nasıl olsa...bu arada çevrenede söyle bu fikrini deneyip yanıldık yıllarca biçoğumuz oyüzden umutsuzluğa kapılma:KK39:

İnsan kıskanıyor ama ne bilim :) ne kimsenin güzelliğine malına özenirim ama bu çiftler el ele kumrular beni maffediyor.

Onu hipnozu yapan buluyor. Bir örnekte;
Kadın ortama girdiğinde dikkat çekecek kadar güzel , iyi bir işi var, özgüven yerinde bir hatun. İlişkileri başlayamadan bitiyor.
Sonunda psikologa danışıyor ve görünürde bir şey çıkmıyor. Hipnoz seansı yapıyorlar ve olayın yeni doğduğu ana dayandığını ortaya çıkarıyorlar.
Bir erkek ve bir kız olarak ikiz doğuyorlar. Erkek olan beyaz tenli , kilosu yerinde bir bebek. Kız da çok zayıf ve esmer. Ebe kız doğunca ''Bu ne çirkin bir kız çocuğu kimse beğenmez bunu'' diyor ve bu bebeğin bilinçaltına yerleşiyor. Bu seanstan sonra kadının sorunu ortaya çıkıyor ve çözülüyor. Yakın bir zamanda da evleniyor.
O yazının linkini bulabilirsem size özel mesaj ile atabilirim .

Sevinirim canım inanırım ben böyle şeylere

Kadın ortama girdiğinde dikkat çekecek kadar güzel , iyi bir işi var, özgüven yerinde bir hatun. İlişkileri başlayamadan bitiyor.
Sonunda psikologa danışıyor ve görünürde bir şey çıkmıyor. Hipnoz seansı yapıyorlar ve olayın yeni doğduğu ana dayandığını ortaya çıkarıyorlar.
Bir erkek ve bir kız olarak ikiz doğuyorlar. Erkek olan beyaz tenli , kilosu yerinde bir bebek. Kız da çok zayıf ve esmer. Ebe kız doğunca ''Bu ne çirkin bir kız çocuğu kimse beğenmez bunu'' diyor ve bu bebeğin bilinçaltına yerleşiyor. Bu seanstan sonra kadının sorunu ortaya çıkıyor ve çözülüyor. Yakın bir zamanda da evleniyor.

Ben buna inanmiyorum ya etrafimda zeka olarak kucumsenenler basarili oldu guzellik olarak begenilmeyenler yalniz kalmadi.
Onlarinda bilinc alti vardir fakat etkili olmamis

nasip işi biraz da evlilik dogru zaman dogru yerde beklıyordur sızı , o kişi.

kesinlikle haklısın bende kıskanırdım evlenmeden önce benmde öyle bi zamanım oldu bekar uzun süre geçirdim kendimi okdr kötü hissetmiştim ki kime baksam herkesin eşi sevgilisi nişanlısı vardı (algıda seçicilik)...hayırlısı olsun senin için umrtım en yakın zamanda istediğin gibi birini bulursun....

Bende bakabilir miyim?çok merak ettim

Böyle birşeye inanıyormusunuz gerçekten?

Haydar dümende jinekolog, sözde kendisine gelen soruları yanıtlıyor bu tarz şeylere inanan var mı merak ederdim.iki kulhu bir elham daha mantıklı olurdu
Haydar Dümen'e gelen sorular soru mu da adam doğru düzgün cevap yazsın.
O köşe yazarı kadın soru cevaplamıyor, bir olayı ele alırken yaşadığı deneyimlerden örnekliyor.
Sonuç olarak da okurlara bilimsel bir sebep-sonuç veriyor.
Bilime de inanmayacaksak.

Bunun hiçbir sebebi yok. Evli olanlar çok mu mükemmel allah aşkına? Hepsi çok mu güzel, zeki, girişken, kültürlü, hoş sohbet? Şans tamamen. Başka bir sebebi yok. Akıl verilecek bir konu değil bence.

Aynen oyle ya simdi ne insanlar var evleniyor ne kusursuz denilcekler bulamiyor.

Yok zaten söylüyorum tanıştırıyorlar birileriyle beni ilk görüşte beğeniyorlar gerçekten hareketlerinden bile belli oluyor ama birden soğuyorlar
Büyü mü yaptılar acaba size? o_O

Haydar Dümen'e gelen sorular soru mu da adam doğru düzgün cevap yazsın.
O köşe yazarı kadın soru cevaplamıyor, bir olayı ele alırken yaşadığı deneyimlerden örnekliyor.
Sonuç olarak da okurlara bilimsel bir sebep-sonuç veriyor.
Bilime de inanmayacaksak.
Bahsettiğim dikkat çeksin diye böyle sacmaladıkları haydar dümene gelen sorularada inanmıyorum uydurulmuş hikayeler tıpkı psıkolog olayı gibi.
Cepler nasıl dolcak başka türlü bir yerde şaşırtmalı.

Back