Yaş 27, erken menopoz, prp tedavisi aldım

Youtubedan İdil Bozkurt’un videolarını izlemenizi ve instagramdan takip etmenizi tavsiye ederim. Ben onun tavsiyeleri doğrultusunda hayatımı düzenlemeye başladım.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım bende soğan kürüne başladım. Sizin kullandığınız başka takviye var mı? Süreçten birbirimizi haberdar edelim, destek olalım inşallah Bende yarın İstanbul’a gideceğim prp için

Evet var doktor d vitamini, folik asit, kan sulandırıcı ve balık yağı verdi. Ben ayrıca iyot kullanıyorum birde internetten bal propolis falan siparişi verdim kendim için. Eşim içinde kuvvet macunu siparişi verdim. Hemen hemen her gün yürüyüş yapıyorum .Bu ay ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum daha başlamadım

Daha şimdiden sizi tanımadığım halde kendim için dilediğim hayırlı her şeyi sizin içinde diliyorum inşallah çok kolay geçer şimdiden şifa olsun hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Akşamına şiddetli ağrım olmuştu panik yapmayın çok sürmeden kendi kesildi

Merhaba canım yazını okudum da düştü mü fsh inşallah düşmüştür

Merhaba nasıl bir gelişme varmi ve prp dediğiniz nasıl bir uygulama kim yaptı bide adet goruyormusunuz goruyormuydunuz o prp yi yaptığınızda

Bal erken menopoz döneminde öneriliyor bildiğim.kadariyla

Merhaba sonucun nedir acaba ise yaradimi

Merhaba son durumunuz nedir benim de amh çöm düşük 0,04. Ateş basmaları yaşıyorum ve adet olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…