- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
Teşekkür ederim.benimki de kuruyor çok pişiriyorum galiba :) nefis yemek tariflerinden alablrsn orda daha ayrıntılı yazıyorlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.benimki de kuruyor çok pişiriyorum galiba :) nefis yemek tariflerinden alablrsn orda daha ayrıntılı yazıyorlar canım
Monicim ben yaptım kıymalısi güzel oluyor orta rafa koy fansiz çalıştır 200 derecede tadına doyamadım yerkenıspanak böreğini bende yaptım geçen akşam ama beceremedim sanırım zor yedik
çok hevesle yapmıştım
tekrar denemek istiyorum
Teşekkür ederim çiklatım, tekrar denemeliyim.Monicim ben yaptım kıymalısi güzel oluyor orta rafa koy fansiz çalıştır 200 derecede tadına doyamadım yerken
Dipnot: once tavada kıymayı kavurdum
Teşekkürler canım, uygulanması gereken bi rşey diye düşünüyorum.merhaba arkadaşlar bugün sizlere kabak spagetti tarifi vereceğim
öncelikle 2 adet kabağımızı bir güzel yıkayım kabuklarını soymadan spagetti gibi ince ve uzun şekilde kesiyoruz.
bir tencerede kestiğimiz kabakları haşlıyoruz.
farklı bir tencerede ise 2 yk zeytinyağında 1 kuru soğan 1 biber 2 diş sarımsak 2 yk salçayı kavuruyoruz.
haşlanan spagettilerimizi süzüp sosumuzla buluşturuyoruz afiyet olsun
Afiyet olsun bol bol kalori yaksın diyorummerhaba arkadaşlar bugün sizlere kabak spagetti tarifi vereceğim
öncelikle 2 adet kabağımızı bir güzel yıkayım kabuklarını soymadan spagetti gibi ince ve uzun şekilde kesiyoruz.
bir tencerede kestiğimiz kabakları haşlıyoruz.
farklı bir tencerede ise 2 yk zeytinyağında 1 kuru soğan 1 biber 2 diş sarımsak 2 yk salçayı kavuruyoruz.
haşlanan spagettilerimizi süzüp sosumuzla buluşturuyoruz afiyet olsun