Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

sanırım sonunda yarışma konusu bulma yarışmasının finalistleri yayınlanacak. He he he
Peki, annelerle başlayıp serbest tarzda şiir yazı yarışması yapsak? Yani konu ortak olsa da teknikte serbest kalsak, duyguyu en iyi ifade etmeyi de değerlendirme ölçütü yapsak olmaz mı acep?

Şuleceim bir de en pratik yemek yarışması yapsan da şu ramazan da hem çalışıp hem kendi işini kendi gören biz 2 ayağı bir pabuçta KK üyeleri için sevaba girsen?...:)

ben daha yarışma başlamadan fikrimi söylemiştim..
açıkçası son yarışma konusunu hiç beğenmedim,herkes şiir yazı yazamazki,
daha genel herkesin yapabileceği konular seçilmeli bence...

Sen hiç birşeyi beğenmiyorsun ama çıtanı birazcık düşür arkadaşım :dilcikar:

Çalışın çalışın....
Akşam sabah yeni kategoriyi belirleyeceğiz..Bu sefer site içinde ki enlerin yarışması olacak...
En kavgacı en sataşanı en sessizi vs vs..Hihihihihihihi

Köpek/Kedi/Kuş kategorisinde Evcil Hayvanlar Yarışması
KK' nın En Samimi Gelin/Kaynanası (Kaynoşla yada gelinle çekilmiş fotoğraf olacak)
KK' nın En Güzel Sofra Dizaynı (Bir misafir sofrası hazırlayıp gönderecekler)
KK' nın En Bakımlı Ayakları (Ayağının fotoğrafını çekip gönderecekler)
En Güzel Uyuyan Melek (0-1 yaş arası uyurken çekilmiş bebeklerin olcağı bir yarışma)
En Güzel Blog
KK 'nın Mucidi (Kendi yaptıkları bir ürünün -örnekleri sitede mevcut- günülük hayatta pratiklik sağlayan bir ürünün fotoğrafını gönderecekler.)
2. Geleneksel KK' nın En Güzel Üyesi yarışması :)

Bunlar benim bir senedir aklımda olan fikirlerdi. dile getirmiştim kaç kere ama ilgilenen olmadı.

Hepsi güzel arkadaşım...Gelin kaynoşta hepinizi tek geçerim..:1closedeyes:

Köpek/Kedi/Kuş kategorisinde Evcil Hayvanlar Yarışması
KK' nın En Samimi Gelin/Kaynanası (Kaynoşla yada gelinle çekilmiş fotoğraf olacak)
KK' nın En Güzel Sofra Dizaynı (Bir misafir sofrası hazırlayıp gönderecekler)
KK' nın En Bakımlı Ayakları (Ayağının fotoğrafını çekip gönderecekler)
En Güzel Uyuyan Melek (0-1 yaş arası uyurken çekilmiş bebeklerin olcağı bir yarışma)
En Güzel Blog
KK 'nın Mucidi (Kendi yaptıkları bir ürünün -örnekleri sitede mevcut- günülük hayatta pratiklik sağlayan bir ürünün fotoğrafını gönderecekler.)
2. Geleneksel KK' nın En Güzel Üyesi yarışması :)

Bunlar benim bir senedir aklımda olan fikirlerdi. dile getirmiştim kaç kere ama ilgilenen olmadı.

evet çok güzel fikirler Şeniz
zaten daha önceki yarışma fikirlerinide sen bulmuştun afferim canavar gibi hatunsun hee:Roflol:

* En güzel oda dizayn yarışması
* En güzel gözler yarışması
* Gelin kaynana fotosu
* Şiir,anı,hikaye,senaryo vs.vs
* En bakımlı ayak yarışması
* El becerileri(takı,örgü(bere,atkı,şal...)
* Yine KK güzellik yarışma(daha öncekine katılanlar dahil olmasın)
* En güzel saç yarışması
* Manzara fotosu yarışmaları(gün batışı vs.vs.)
* En güzel sofra dizayn yarışması
* En güzel dini hikaye yarışması ....

Ama asıl yarışma konuları edebi nitelikte olanlar..Anı,şiir,hikaye,ortak bir konu ve bu konuya yapılacak en güzel yorum yarışması gibi..

Evet evcil hayvanlar da olsun lütfen.
Bir de daha önce yapılmış olan güzellik yarışmasını kim kazanmış, şeyy merak ettim de :utangac:

Biz fikir beyan edicez,yönetim içlerinden birini seçicek..

deniz_güneş aynen öyle arkadaşım..Fikirleri depolayacağız,sizin istekleriniz doğrultusunda,sonra yönetim karar verecek..
Yine belirtiyorum ki,edebi eserler konulu yarışmalarımız daha sık olacak...Diğer kategorileri bu bunların aralarına serpiştireceğiz...

* En güzel oda dizayn yarışması
* En güzel gözler yarışması
* Gelin kaynana fotosu
* Şiir,anı,hikaye,senaryo vs.vs
* En bakımlı ayak yarışması
* El becerileri(takı,örgü(bere,atkı,şal...)
* Yine KK güzellik yarışma(daha öncekine katılanlar dahil olmasın)
* En güzel saç yarışması
* Manzara fotosu yarışmaları(gün batışı vs.vs.)
* En güzel sofra dizayn yarışması
* En güzel dini hikaye yarışması ....

Ama asıl yarışma konuları edebi nitelikte olanlar..Anı,şiir,hikaye,ortak bir konu ve bu konuya yapılacak en güzel yorum yarışması gibi..

konular bunlarsa niye yarışma fikirleri veriyoruz kiCADIARZU

Çıtanın altından geçme yarışması da olsun, çita gibi koşma yarışması da olsun naniknanik hepsine katılıcam hepsine laelaelaelaelae
maksat eğlenmek olsun eğlenmek derken iyi vakit geçirmek
yani hayatı başka yerlerinden tutmak...

Berşulecim eşinin, çocuğunun vaktinden çalıp bu kadar uğraştığın için, kimseyi kırmadan yine de her fikre saygı duyduğun için teşekkürler sana arkadaşım.

Konu, fikir ne olursa olsun ne kadar basit olursa olsun
bir yarışmada bile takım olabilmek;
bizi, benliğimizi, kişiliklerimizi ileriye götürebilir ancak.

Çıtanın altından geçme yarışması da olsun, çita gibi koşma yarışması da olsun naniknanik hepsine katılıcam hepsine laelaelaelaelae
maksat eğlenmek olsun eğlenmek derken iyi vakit geçirmek
yani hayatı başka yerlerinden tutmak...

Berşulecim eşinin, çocuğunun vaktinden çalıp bu kadar uğraştığın için, kimseyi kırmadan yine de her fikre saygı duyduğun için teşekkürler sana arkadaşım.

Konu, fikir ne olursa olsun ne kadar basit olursa olsun
bir yarışmada bile takım olabilmek;
bizi, benliğimizi, kişiliklerimizi ileriye götürebilir ancak.

Budur!!a.s.:içelim:

sevgi temalı kompozisyon olabilir.mesela annenize veya eşinize olan sevginizi nasıl anlatırsınız gibi.

Malum sayılı gün çabuk geçer önümüz bayram, hepimizin bayram anıları vardır. Bayram anılarımız olabilir.
şimdilik aklıma bu geldi. :tomato:

Fikrim geldi yazayım dedim.
Bir şiir, hikaye yada herhangi bir konuya yapılan En güzel yorum yarışması olabilir.

Ya da hikaye, masal, öykü ye En güzel sonu yazma yarışması da olabilir.

Kıs şule yazıyom yazıyom bisey demiyon.

Slogan yarışması nasıl olur. Bak hem bu hafta emzirme haftasıymış mesela onunla ilgili olabilir. Yada KK slogan.
işte konuyu da sen düşün :)

Back