bencede güzel fikir....:lepi:SÜPER OLUR HEMDE HARİKA
arkadaşlar!!
Yarışmalarımız bir yandan devam etmekte..ben istiyorum ki damak tadınıza göre kategorilerimiz olsun..
Bundan sonra ki yarışma kategorilerimiz için sizlerden de fikir istiyorum..bir kategoride duygu seli yaşayalım,bir başka kategoride eğlencenin tadına varalım istiyorum!
Buyurun, fikirlerinize açığız...
yanlış oldu..gelin damat fotosu olabilir bu güzel fikir.. ayrıca masal fikri de harika...
bence en güzel ayak yarışması yapalım şakkıdı
ama şulemiz daha lahusa azcık sabredin:CüvCüv:
kızlar cıddıyım bır kadının degısımıne tanıklık etmek guzeldır
bence makyazdan oncesı ve sonrası yarışması cok guzel ve renklı olur dıye dusunuyorum
Yaz tuliş tabiki...Özellikle akrostiş şiirden bahsetmeni istiyorum..Bu şiir türüne örnek de verebilirsin..yerimseniben
selamm nemde burcuya katılıorum el işi yarışması olsun kk nın marifetli hanımları iş başına ne dersiniz...kızlar akrostij yazmayada varım en romantik, yakışan çift yarışmasınada varım, birde şöyle bişiy olabilir. el işi yarışması gibi bişiy. herkes kendine ait olduğunu kanıtlamak için ötrüsüyle foto çeker koyar. kiminki beğenilirse kazanır. bir sürü maharetli kadın var KK da. hep aynı alana hitap eden yarışmalardansa katılım potansiyelini değiştirecek yada ek olacak insanlar için bence güzel fikir... hepsini varım yani anlayacağınızz :lepi:
daha evvelkilerede katılmayı çok arzu etmiştim ama malesef her seferinde sadece oylamaya yetişmiştim :çok üzgünüm: inş bu sefer kaçırmam... :teytey:
neden yarışmaların devamı yapılmıyo aceba daha iyi olmazmı
Tam bende masal üretelim diyecektim...durmadan aklıma bişeyler geliyor..
Bebeklerimiz için masal yarışması yapsak..
Katılımcılar kendi hayalgücü nü kullanarak masal yazsa...
Nasıl olur..?:uhm:
Kötü Kazen GÜZELLİĞİ YARIŞTIRMAK ZATEN HİÇ DOĞRU DEĞİL HELEDE ÇOCUKLARDA.ÇABAYLA ELDE EDİLMEYEN ŞEYLER NEDEN YARIŞTIRILIR AKLIM ALMIYOR.BANA KATILAN VARMI:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?