Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

şu arile reklemı varya bi hayalimizi yazalım kimi beyenirsek o birinci olur gercekleştirmek istedigimiz hayalimizi dile getirelim

Son düzenleme:
BİR SONRAKİ YARIŞMAMIZ BENCE HERKES DUYGU DOLU MEKTUPLA İALESİNİ ANLATSIN ÇOCUĞU EŞİ YADA ANNE BABA VE KARDEŞLERİ
BU BİR FİKİR NASIL OLURDU SİZCE BAYANLAR:nazar:

evet evet en güzel gelin ve damat bencede süper ama ben bir türlü resim gönderemiyorum.neden acaba

slm arkadaslar bence girişimcilikle ilgili bişe olsun yani -ne,ne olursa iyi olur- gibi mesela bilgisayar üretilmiş birde bilgisayar için görüntülü konusma icat etmişler buna benzer icatlar olabilir aralarındada en güzel fikir birinci olur .............

bence doğa resmi olmalı.yada oturduğu yerin semtin resmi olabilir.bence fotoğraf çeken ve bunu çok seven bir sürü insan sevinecektir böyle bir yarışmada

örgü yarışması , manzara fotoğraf yarışması, şiir yarışması, kendi çizdiğimiz resim yarışması, detay yarışması (detay bir fotoğraf ..mesela evin herhangi bir köşesinden olabilir)...

mrbblarr bence hayat görüşümüzü yansıtan bir fotograf olabilir weya karakterimizi bizi en iyi anlatacak bi fotograf karesi....(:emir_bebek:)

bence şimdiye kadar hiç kavga etmemiş mutlu bi çift hakkında resimler,yaşanlar, anıları falan... filannn

salon takimi yarismasi olmus ben gec kaldim koyamadim ,yatak odasi takimi yarismai olursa guzel olur bence
en cokta bayanlarin ilgilenebilcegi konular olsa daha iyi olur

Fikrimce En güzel yaşanmış gercek aşk hikayeleri yarışması olsun..

Yada deniz konulu fotograf yarışması olabilir.

Back