Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Ama her şehirde denizzz yokki:roflol:
Bizz nasıll katılcaz:D

göl akarsu dere yatagı felandamı yok :roflol:

su deyinnce aslında küresel ısınmayı ve cevreyi tehdit edici faktör su tasarrufunun önemlerini en iyi anlatan gibi bir yarışmada olabilir

ben ce öyle bir fotoğraf yarışması yapalim ki sevgiyi anlatsın gördüğümüz kare.... insan,hayvan,çiçek ,böcek, ne olursa..

Masumiyet konulu olabilir...senağlama
Bebeğin bir günü fotoğraflanabilir...:emir_bebek:
Gözyaşı konusu yahut sevinç ve hüznün yarışması olabilir..gamyoncuiremsu
İyi ve kötünün aynı karede yaşatılması da değşik olur..
İnsan ve mekan ilişkisi..
Baba ve bebeği..
ALINTERİ..a.s
En iyi arkadaşım..:teselli:
Gecenin gizemi :smiley-cool:
Bulutlar..
Gerçek yaşam hikayeleri..
Şefkat..:asigim:
Çılgınlık..
Dünyada ve Ülkemizde bebek...

Aklıma o kadar çok konu geliyor ki..Bir an önce belirlensin de ben de katılmayı arzu ediyorum bu sefer..İnşallah:dance::dance::hooray:

Tarihi eser konulu yarışmamız sonuçlanır sonuçlanmaz yeni yarışma için kolları sıvayacağız arkadaşlar..
Az biraz müsadenizi istiyorum:)))

Yarışmalarımız devam edecek:)))Fikir beyan eden tüm arkadaşların,düşünen akıllarına ve yazıya döken ellerine sağlık diyorum..Hepsini teker teker yapacağız sağlığımız izin verdiği sürece..
En yakın zamanda görüşmek üzere..

yeni doğan bebişler uyurken veya uyanıkken arada gülümserler coksekeriremsubebişleri melekler güldür derler bilmem duydunuzmuuu ?naniknanik en güzel gülen bebek yarışması yapı verinyerimseniben nedersiniz?

ben oğlumun ve yeğenimin resimleriyle katılabilirim:1rolleyes:

yeni doğan bebişler uyurken veya uyanıkken arada gülümserler bebişleri melekler güldür derler bilmem duydunuzmuuu ? en güzel gülen bebek yarışması yapı verin nedersiniz?
YAAAAAA OFFFFFFFFFFFFFF LÜTFEN BEBEKKEN BARİ YARIŞTIRMAYIN ZATEN BÜBÜYÜNCE HEP YARIŞACAKLAR

yeni doğan bebişler uyurken veya uyanıkken arada gülümserler coksekeriremsubebişleri melekler güldür derler bilmem duydunuzmuuu ?naniknanik en güzel gülen bebek yarışması yapı verinyerimseniben nedersiniz?

ben oğlumun ve yeğenimin resimleriyle katılabilirim:1rolleyes:

Kötü Kazen GÜZELLİĞİ YARIŞTIRMAK ZATEN HİÇ DOĞRU DEĞİL HELEDE ÇOCUKLARDA.ÇABAYLA ELDE EDİLMEYEN ŞEYLER NEDEN YARIŞTIRILIR AKLIM ALMIYOR.BANA KATILAN VARMI:içelim:

Ya arkadaşlar erkekler kulübü kurup yarişma düzenleseler emin olun bukadar şekilci teklifler geleceğini hiç sanmiyorum kimi tirnak güzelliği demiş,kimi,yüz kimi el yetmemiş evlerini yariştiriyolar ,oda yetmemişyeni doğmuş bebeklerini yuh yani biraz şekilden uzaklaşsak diyorumş şu anda aklima geldi mesela bize en mutluluk veren şeyler diyeceğim.ama yok vaz geçtim eminim çoğunuz gene ya aldiğiniz elbise ,ya kazandiğiniz para,ya arkadaşlik teklifleri ,veya size yapilan övgüleri siralarsiniz aman kalsin vazgeçtim

en guzel yemek konulu fotograf yarışması yapılabilir mesela..
yemegin veya tatlının resmine ve tarifine göre oylama yaparız.
ben yemek yapmayı daha da cok yemeyi cok seviyorum..
cok keyifli bir yarışma olabilir

durmadan aklıma bişeyler geliyor..
Bebeklerimiz için masal yarışması yapsak..
Katılımcılar kendi hayalgücü nü kullanarak masal yazsa...
Nasıl olur..?:uhm:

mesela bakımın bir kadını nasıl degıştırdıne yonelık bi yarışma yapsak. makyazdan once ve sonrakı resımlerle katılınabılır.

bence en güzel ayak yarışması yapalım şakkıdı

ama şulemiz daha lahusa azcık sabredin:CüvCüv:

ramazanda sofranın resmini çekmek çok güsel bi fikir bence ramazan ayında bu yarışma yapılmalı çoğu kişide beğenmiş :)

el emekleriyle ilgili bi yarışmada yapılabilir bişey seçilir örneğin dantel,örgü,ahşap boyama,resim gibi o konu altında herkes bişeyler yapar ve resmini yollar..

Back