Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Ama kesinlikle kendi çektiğimiz resimler olmalı. Sonuçta bir fotoğraf yarışması ve herkes biraz çaba göstermeli. Çocuk odası konulu yarışmada da bizim bebeğimiz yoktu amakaydirigubbakcemile3.

İkinci bir fikirde; "Sütlü tatlı"fotoğraf yarışması olabilir. Kocaman bir sofra değil sadece tatlı.kaydirigubbakcemile2

Bugun ayın 10'u, artık bir konu seçmek gerek bence.:kahve:

Siz yazın fikirlerinizi, ben takip ediyorum her yazılan mesajı..Çocuk odası dekorasyan yarışması daha yeni açıklandı biraz soluklanalım, yarışmalara devam edeceğiz..

Bahsettiğiniz kategori çok güzel daha önce duyuru yapmıştık en pratik tatlı yarışması ama katılım olmadı..Bakalım ilerde yeniden yaparız belki..

Not: Görsel yarışmalarda(foto yani) zaten hep kendi çekimlerimizle yarışıyoruz..Netten alıntı foto ile yarışmaya katılmak yasak..
Her kategoride yarışma yapmaya çalışıyoruz içlerinden biri mutlaka size de hitap edecektir..Fikir için teşekkür ediyorum..yerimseniben

Ama Bu Tarihi Ev Resimleri Yarışması Olursa Kendi Çektiğimiz Resimler Olmalı Diye Bir kural Olursa Çoğu Kişi Katılamaz Gibime Geliyor.Çünkü Herkesin Yaşadığı Şehirde Tarihi Yerler Gösterişli Olmayabilir.Mesela Bursa'da Çok Güzel Yerler Var Bildiğim Kadarı İle ama Gelin Görün ki Samsun da Varsa da Bir Tane Var.Yani Dağılmış Durumdalar.Birarada Değil Safranbolu Evleri gibi :çok üzgünüm:

Görsel yarışmalarımıza kesinlikle kendi çektiğimiz fotolarla katılım yapabiliyoruz..Netten foto ile yarışmaya başvuru olmuyor..

Tarihi ev fotolarına benzer daha önce bi yarışma yaptık..''Tarihi Eser'' fotolu görsel yarışma..
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/191902-tarihi-eser-konulu-foto-yarismasi-anketi.html

İlerleyen zamanlarda yeniden yapabilirz tabi ki de..yerimseniben

en sevimli kedi fotosu da olabilir kedileri cok seviyorum da ordan aklima geldi :D

en güzel yada en şirin hayvan dostumuz yarışması olabilir bencede...hayvansever arkadaşlarımız bende dahil kendi hayvanlarımızın fotoğraflarıyla katılabiliriz......

bence örgü ili ilgili bir yarışma yapalım bebek örgüsü olabilir ne dersiniz

Benim fotoğrafını çekebileceğim tek evcil hayvanım evde izinsiz dolaşan karıncalarımız:roflol:. Örgü olayına değinirsek benim gibi bir düğme dikmeyi beceremeyenler :nazar: ne yapıcak:çok üzgünüm:.

Şaka yapıyorum şaka. Ooooo herkesin dediğine bakarsak konu falan bulunamaz. Neyse bizde uygun olanlara katılırız artık.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihi eser yarışması olmuş o zaman başka bir konu bulalım.ama evcil hayvan olmasın ya benim evcil hayvanım yok nasıl çekecem mi :)

Kamera şakaları gibi foto şakalarını çekebiliriz. İlginç resimler yani bir anlamda. Ne dersiniz?... :jeyyar:laelaelaelaelae

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır, kahvenin hatırına "Antika kahve fincanları" fotoğraf yarışması nasıl olurdu. Üstelik tüm maddi manevi özelliğini anlatan küçük bir açıklama ile yarışmayı haketmez mi?

sitenin en medyumunu seçelim bir yarışmayla..HİSLERİNE GÜVENEN GELSİN..

ya da sitenin GÖNÜL ABLASINI :) ne dersiniz..gerçi çok fazla var site sırdaş sitesi gibi herkes en özel korkularını tecrübelerini paylaşıyor..
ama medyum daha iyi fikir..nasıl test edicez diyorsanız aday olanlar seçilen 4 kişiyle ilgili hislerini yazsın..isteyen adaylara kişinin resminide gönderebilirsiniz.:) bence en ilginci bu..

bence örgü konulu yarışma olmasın çünkü mağazadan alınan bir örgüyle katılanlar olabilir
onun yerine kendi ellerimizle yaptığımız dışarıdan alınamayacak el işleri olabilir
evimizdeki malzemeleri değerlendirip çok farklı eşyalar yapabiliriz

Örgü olmasın lütfen:1no2: bu benim yine katılamayacagım anlamına gelirkafamçokkarıştı
ben en cok kendi çektiğimiz manzara resmi ya da sevdiğimiz hayvanın resmi yarışmasını cok begendim hikaye de olabilir ama herkese hitap etsin lütfen:çok üzgünüm:

tüm fikirleri okuyamadım ama hayvan resimleri olabilir. illede evcil olmasına gerek yok. çevremizdende olabilir. bi sokak kedisi falan mesela. ama herkes kendi çektiği resimle katılırsa daha iyi olur. başka yerlerden alıntı yapmadan yani ;)

tüm fikirleri okuyamadım ama hayvan resimleri olabilir. illede evcil olmasına gerek yok. çevremizdende olabilir. bi sokak kedisi falan mesela. ama herkes kendi çektiği resimle katılırsa daha iyi olur. başka yerlerden alıntı yapmadan yani ;)

Kesinlikle böyle olacak,aklımdakini yazmışsınız teşekkürler..Evcil hayvan diye sınırlama getirmek istemiyorum zaten:))

Her türlü hayvan fotosu ama kompozisyonlu çekim..

Artı yarışmalarımızda görsel yarışmalarımızda kendi çekim fotolarımızla katılım yapıyoruz,netten alınan fotolar yarışmaya dahil edilmiyor..yerimseniben

Bir öneride ben yapmak isterim.Sitemiz paylaşımın,dostluğun ilkeli ve anlayışlı yansımaların olduğu harika bir yuva.
Niçin daha fazla BAYAN arkadaşımız buraya katılmasın.ve bu güzelliklerden faydalanmasın.Bu şekildeki düşünceme ulaşabilmek amacına yönelik olarak,Sitemize daha fazla arkadaşımızın katılımının sağlanması .bunu yapacak olan üyelerede değişik hediyelerin verilmesi.örneğin 5 kişilik katkıyı sağlayanlara ben fabrikamızın terliklerinden hediye edebilirim.
En güzel mutluluklar , sitemiz üyelerinin üstüne bahar yağmurları gibi yağsın.
hoşçakalın..

merhaba aslinda benimde bir fikrim var.senaryo yarismasi yapalim .öyle bir senaryo yazalimki oynayacak ünlüleri bile belirtelim ismini koylaim ve hayal edelim.kimbilr aramizda bir yönetmen kimbilir bir rejisör hatta sponsor hatta dahada ileri gidelim ünlülerde olabilir.ve düsünsenize kadinlar kulubunun katkilariylaaaa..güzel olurdu valla gise rekorlari kirardik .sevgiler

Back