Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

yanlış oldu..gelin damat fotosu olabilir bu güzel fikir.. ayrıca masal fikri de harika...

kızlar cıddıyım bır kadının degısımıne tanıklık etmek guzeldır
bence makyazdan oncesı ve sonrası yarışması cok guzel ve renklı olur dıye dusunuyorum

arkadaşlar!!
Yarışmalarımız bir yandan devam etmekte..ben istiyorum ki damak tadınıza göre kategorilerimiz olsun..
Bundan sonra ki yarışma kategorilerimiz için sizlerden de fikir istiyorum..bir kategoride duygu seli yaşayalım,bir başka kategoride eğlencenin tadına varalım istiyorum!
Buyurun, fikirlerinize açığız...

en güzel gelin yarişmasi?

yanlış oldu..gelin damat fotosu olabilir bu güzel fikir.. ayrıca masal fikri de harika...

birbirine en çok yakışan çift mesela... ben tuttum bunu canım yada en romantik anlamlı çiftler fotoları falan.. annaaaaammm bisim kıslar kocalarına yapışırmış gel burayaaaa birinci olcas hahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cıddıyım bır kadının degısımıne tanıklık etmek guzeldır
bence makyazdan oncesı ve sonrası yarışması cok guzel ve renklı olur dıye dusunuyorum

bunu tuttum süper olur ama resim koymakda sorun oluyo yüz güzellikte hazırlıklara rağmen yapılamadı

yine güzellik yarışması olabilir ve kimsenin gönlü kırılmasın bütün önerilerden bi kaç tane seçip bi kaç tane yarışma olabilir isteyen istediğine katılır bu sayede -tatlicadiarzu-

Yaz tuliş tabiki...Özellikle akrostiş şiirden bahsetmeni istiyorum..Bu şiir türüne örnek de verebilirsin..yerimseniben

Bence el emeği yarışmaları çok iyi fikir.Mesela elişi bebek yarışması yapalım.Bebekleri de kimsesiz çocuklara bağışlayalım...Ne dersiniz.Akrostiş şiir fikrine ben de varım.kaydirigubbakcemile4

sulecigim bu seferki yarismaya karar veremedin herhalde yada bebisinden vakit kalmiyor anlasilan ufaklik seni cok yoruyor sanirim :))))

kızlar akrostij yazmayada varım en romantik, yakışan çift yarışmasınada varım, birde şöyle bişiy olabilir. el işi yarışması gibi bişiy. herkes kendine ait olduğunu kanıtlamak için ötrüsüyle foto çeker koyar. kiminki beğenilirse kazanır. bir sürü maharetli kadın var KK da. hep aynı alana hitap eden yarışmalardansa katılım potansiyelini değiştirecek yada ek olacak insanlar için bence güzel fikir... hepsini varım yani anlayacağınızz :lepi:
daha evvelkilerede katılmayı çok arzu etmiştim ama malesef her seferinde sadece oylamaya yetişmiştim :çok üzgünüm: inş bu sefer kaçırmam... :teytey:

kızlar akrostij yazmayada varım en romantik, yakışan çift yarışmasınada varım, birde şöyle bişiy olabilir. el işi yarışması gibi bişiy. herkes kendine ait olduğunu kanıtlamak için ötrüsüyle foto çeker koyar. kiminki beğenilirse kazanır. bir sürü maharetli kadın var KK da. hep aynı alana hitap eden yarışmalardansa katılım potansiyelini değiştirecek yada ek olacak insanlar için bence güzel fikir... hepsini varım yani anlayacağınızz :lepi:
daha evvelkilerede katılmayı çok arzu etmiştim ama malesef her seferinde sadece oylamaya yetişmiştim :çok üzgünüm: inş bu sefer kaçırmam... :teytey:
selamm nemde burcuya katılıorum el işi yarışması olsun kk nın marifetli hanımları iş başına ne dersiniz...

neden yarışmaların devamı yapılmıyo aceba daha iyi olmazmı

Evcil hayvanlar yarışmasıkaydirigubbakcemile

Göbeğem çatladı yav istemektenkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

durmadan aklıma bişeyler geliyor..
Bebeklerimiz için masal yarışması yapsak..
Katılımcılar kendi hayalgücü nü kullanarak masal yazsa...
Nasıl olur..?:uhm:
Tam bende masal üretelim diyecektim...
Bunu istememin sebebi, bıktım şu yabancı barbielerden, süpermenlerden vs.vs.
Nerde bizim Nasreddin Hocalarımız, Keloğlanımız, Hacivatımız Karagözümüz... Bunları üretenlerde bizden değilmiydi. Biz ne duruyoruz...
Sizlerden ricam bilhassa anneler, ne olur şu çocuklara çanta alırken, çocuk eşyası alırken talep farklı şeylere olsun bırakın artık bunları...
Ben oğluma (6 yaşında) daha hiç süpermeni olsun, ninja kaplumbağamıdır nedir onlar? asla öğretmedim hep benim anlattığım büyüklerimden dinlediğim masalları anlatarak büyütüyorum. Bazende öğretici masallar üretmeye çalışıyorum.
Çok basit birşeymiş gibi gelebilir ama çocuklara öğretilenler çok önemli, geleceğimiz olan çocuklarımıza ne olur biraz daha önem verip, onları güzel konulara yönlendirelim. Dışarıda seksek oynayan, ip atlayan, yakartop oynayan çocuklar görüyormusunuz?
Sebebini düşünmeyi istermisiniz??????????

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Kötü Kazen GÜZELLİĞİ YARIŞTIRMAK ZATEN HİÇ DOĞRU DEĞİL HELEDE ÇOCUKLARDA.ÇABAYLA ELDE EDİLMEYEN ŞEYLER NEDEN YARIŞTIRILIR AKLIM ALMIYOR.BANA KATILAN VARMI:içelim:

Üretmek zor ondan, kafa yormak gerekiyor... :tomato:
Daha ne diyim... :tomato:
Masallar üretelim bize ait, bizden, bizleri anlatan geleneklerimizi geçmişimizi gelecekten beklentilerimizi yansıtan...
Çocuklarımız için üretelimmm...

kaydirigubbakcemile5

merhaba,ben yeni üye sayılırım..yapılan yarışmaları görunce kacırdıgım için üzüldüm.eminim benim gibi tekrar katılmak isteyen arkadaslar vardır.yapılan yarışamalrı ıstege göre tekrar yapsanız olmazmı.mesela oylama yapılır en cok hangi yarışmalar (tekrar)yapılsın dıye..fikrımı düşünürsenız sevınırım...

Back