• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

2007 KK enleri yaptık ve içlerinde modlar da vardı..Şimdilik böyle bir kategoride yarışma yapmayalım arkadaşlar..Katılan sadece modlar olur ve oy verecek üyeler kimi neye göre seçecekler değil mi?

Peeeh hiç hazetmedim ben bu mod yarışmasını :dilcikar::1rolleyes:

bende bende:1closedeyes:
ayrıca daha öncede kknın enlerinde vardı bu bölüm:1rolleyes:

:)) naniknanik
en mükemmel mod derken..biraz aç bence özgürcem..
Canım ne bileyim herkesin çok sevdiği modlar vardır mutlaka. Yani konu kilitleme esnasında bile gayet sevimli olan modlar var.Hepsi aynı değilki farklar var.Her modun bir tarzı var.Herkes kendi düşüncesine göre en iyi modu seçebilir diye şeeetmiştim ama neyse :))
2007 KK enleri yaptık ve içlerinde modlar da vardı..Şimdilik böyle bir kategoride yarışma yapmayalım arkadaşlar..Katılan sadece modlar olur ve oy verecek üyeler kimi neye göre seçecekler değil mi?

Kusura bakma berşulecim:) Böyle bir şeyi önermedim say:))

:)) naniknanik

Canım ne bileyim herkesin çok sevdiği modlar vardır mutlaka. Yani konu kilitleme esnasında bile gayet sevimli olan modlar var.Hepsi aynı değilki farklar var.Her modun bir tarzı var.Herkes kendi düşüncesine göre en iyi modu seçebilir diye şeeetmiştim ama neyse :))

Kusura bakma berşulecim:) Böyle bir şeyi önermedim say:))

Kusura bakacak bişey yok ki Özgürce'm.))
Kk enlerini hatırlattım ve böyle bir yarışma olursa sadece modların katılabileceğini dile getirdim..Ama yarışmalarda ki amaç tüm üyeleri kapsayan kategoriler..
Önerin için teşekkürler ama bu nedenlerden dolayı yapmaya yanaşmadım:)))

kurtuldun benden sandın demiii...yok kurtulus murtulus ensendeyım ccaaannımmm...ne mı ıstıyorumm ENNN SISKO KADIN YARISMASI he he sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab (joy la basabas gelırıss artıkın )duymasın yolar benı:icecream:

En güzel çocuk odası ya da slogan olsun bari..

Ama çocuğu olmayanlar ya da bekarlar katılamaz o zaman, cocuk odası yarışmasına..:uhm:

en guzel dudak yarısması olabılır bence( en guzel dudak makyajı yanı) bence super olur:dance::dance::dance::dance:

en guzel kaş seklı olabiliiiiir:içelim:

bence bu ıkısı super yarısma olur eglencelı hemde gorseller daha ıyı oluyo hemidea.s

aklıma gelmişken paylaşayım dedim gerçi daha tazecik yarışmamız var ama
resim yarışması nasıl olur ki
herhangi bir konu yada serbest pastel veya suluboya yada karakalem hepimiz azçok karalarız bişeyler gibi geldi bana

valla bence en hızlı yemek yeme yarışması düzenlenebilir.biliyosunuz ki türk halkı miğdeye birazcık düşkün:)

Mesela en ilginç eşyaya veya eşyalara sahip üye yarışması yapılsa nasıl olur şulecim :):)
Örn: Bir vazo yada bir aksesuar yani farketmez evimizde kullandıgımız ilginç bir ürün olabilir yada ürünler :):)
Herkes evindeki en ilginç buldugu eşyasının yada eşyalarının resimlerini gönderecek ve sitemize üye arkadaşlarımız oylarını kullanacaklar :):)

güzel bir fikir bence olabilir aslında

o kizlar yarisma lara katilmiyonuz fikirlere bakin diller degil eller calissin biraz yazik bersuleme hamile hamile ugrasiyo bu kacinci yarisma iptali yani

en bakımlı saclar, anlamlı bakan gözler yada en guzel düğün fotografı gibi konularda olabilir daha önce yapıldımı bilmiyorum

Bence konusu aşk olan bir slayt hazırlama yarışması olabilir..!!!!a.s.:utangac:

Back