• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

ya ben salon yarışmasını şimdi gördüm bende katılmak istiyorum olmazmı son şans

kız nerdeydin sen 10 gün oldu neredeyse yarışma başlayalı:mymeka:
başladı da bitti bile:1rolleyes:
ama dur bakalım annelerin annesi berşulecik gelsin belki senin resimleri de alır oylamaya
sevgiler canıma.s.

ben buradaki çoğu kişinin çocuğunu tanıyorum ama kızlar
mutlaka avatarında ,profilinde filan resmini görüyoruz birbirimizin çocuklarını
nasıl olacak bu?=))

Daha önce komposizyonlu çocuk&bebek foto yarışması yapmıştık ve 48 tane adayımız vardı..

Şimdi yarışmalarımızı zaten kendi içimizde yapıyoruz..Birbirimizin bebeğini,çocuğunu tanımamız normal..Bunu engelleyemeyiz..İşte sırf bu yüzden ben bu jüri işini ilk madde olarak düşündüm..Her ne kadar bazen kafalarda anlamsız soru işaretleri bıraksada bu jüri meselesi bu tip durumlarda adilliği sağlıyor.

Çocuk yarışması yaparız ama konulu olur bu yarışma..En güzel uyuyan,en güzel gülümseyen,en şımarık ruh halli çocuk foto yarışması gibi yapabiliriz..

[QUOTE="white";2153473]ay süper olur hadi yapalım.en şımarık çocuk güzel olur mesela[/QUOTE]

:)))) Hemen yapalım demekle olmuyor ama..
Şu anda devam eden bir yarışmamız var zaten..Üstelik yarışmalar,duyuru,oylama ve sonuş düzeninde gidiyor..
Daha sonra yaparız kısmetse:)))
Şu anda devam eden yarışamızın linki aşağıdadır..

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-dekorasyon-yarisma-anketi-t161990/index.html

berşuleciğim salon dekarasyon yarışması bayağı ilgi gördü oy kullananlar içinde zevkli bir yarışma oldu bunun devamı yapılabilir en güzel mutfak en güzel banyo vs vs

Son düzenleme:
berşuleciğim salon dekarasyon yarışması bayağı ilgi gördü oy kullananlar içinde zevkli bir yarışma oldu bunun devamı yapılabilir en güzel mufak en güzel banyo vs vs

Elbette yaparız Barçman pamuğu:)))
Gerçekten benim içinde zevkli idi,gerçi fotoları site yavaşken yükledim 5 saatime maloldu ama olsun değdi doğrusu..

Siz isteyin yeter ki,bayo,mutfak hatta çocuk odası,genç odası yarışması bilem yapar bu 05 Müzeyyen:))))

bersule ablisiim:asigim:
ya cocuk temasi islenmis daha önce simdi bence ama sadece bir öneri
hayvanlarimizin yarismasi olsa temali hemde yapilmamis seyleri yapalim degisiklik olur :asigim:

Tüm fikirler tek tek ele alınıp,muhakkak yapılacak arkadaşlar..Hiç acele etmeyiniz:)))
Salon dekorasyon yarışmamız bi sonuçlansın,sırada ki yarışmamız belli bile..Ama demem,bekleyeceksiniz:)))))))))))

sofra düznleme yarışması benimde dikkatimi cekmişti daha önce de fikrimi belirtmiştim bu konuda.bence hoş olur. salon yarışmasına katılamadım bari sofra düzenlemsine katiliim bare.
bişey geliyo diyorum ne meğer fikirmiş:) CADIARZU şimdi geldi aklıma, herkes bi itirafını yazsa, konusu farklı olabilür, komik yada hüzünlü falan. kısa kısa itiraf yarışması. eminim herkesin bi itirafı vardır. okuması da eğlenceli olur.laelaelaelaelae

Şimdi arka arkaya dekorasyon yapmayalım akidişler..
Araya başka kategoride alalım dekorasyona devam ederiz sağlıklı oldukça:)

Aslında sırada edebi yani yazı yarışması olsa tam süper olacak ama yazmaya üşeniyor katılımcılar..
Neyse buluruz bakalım hoş bir yarışma daha..Hatta yolda..

Back