Evet zuzunun önerisi güzel.Hatta geliştirilebilir.Mesela en parlak fikir olarak el yapımı çanta,terlik vs yarışması olabilir.Fotoğrafı ve tarifiyle beraber.
Sana önceden söylediklerimi buraya yazıyım mı canısım,yoksa onlar dursun,başka fikirler de mi beklersin,hı?
Daha önce önerildi mi bilmiyorum ama bir tür yemek tarifi yarışması olabilir.Uyduruk tarif yani,hani evde ne varsa konulabilir türden.Yapılan yemeklerin fotoğrafı olmasın ama.Ben fotoğraf çekebiliyorum ama,buraya koyamıyorum ne yazık ki.Cahillik başa bela,ne yapayım?Sevgiler.
valla bende çok istiyorum katılmak ama nete resim koymak tehlikeli gibime geliyoryerimsenibenyoksa rakip tanımam dermişimmm:roflol::roflol:
bu fikir güzel helede kendi ürettiğimiz modellerden olursa çok daha anlamlı olur her örgü yapanın vardır kendine özgü değişik çalışmasıyerimseniben
Bu konuda ise;el emeklerini kapsayan ama her telden el emeği çalışmalarını kapsamayan bir yarışma yapmayı düşünüyorum..Bundan kastım,örneğin örgü dalında en güzel şapka örneği,el becerilerinde ise el yapımı çantalar yarışması gibi..
Bunda da netten alıntı yapılmamasına karşı,göndereceğiniz fotoları mesela mutfakta çekin fotolarını,ya da ördüğünüz şapkanın yanına ördüğünüz ipleri kalanlarını da ekleyin diyeceğim.jeyyar
Böylelikle nette yapılmış,bize ait olmayan çalışmaları yarışmaya dahil etme olasılığını önlemiş olmayı düşünüyorumyerimseniben
Dediğim gibi örgü gibi el emekleri konusunda ki yarışmalar da;
netten alıntı olasılığını önlemek için,ördüklerinizin belli bir mekanda fotolarını çekin,ya da fotoya ördüğünüz iplerin kalanlarını da ekleyin,ya da ördüğünüz şapkanı,şalın,atkının yanına atıyorum,bir biblo,çatal,makas,fotoğraf çerçevesi koyun diye şart sunacağım..jeyyarjeyyar
Yoksa gerçekten emeklerin sizlerin elinden çıktığını anlayamam değil mi?:1closedeyes:
Nasıl hinlik ama??:dance:
Bence tam süper delaaaaanlılar..:enbuyukkk:
Oy oy oy..Hoşuma gitti bu:)
Hoşuna gider tabii..jeyyarEl becerileri hele örgü vs. denince aklımıza sen geliyorsun artık sitede..
Vakit meselesi..Galiba bu sefer katılamıycam yarışmalara. Eh bir seferde katılmayım de mi yanijeyyar
Bende yorum yarışması nasıl olur acaba diyorum, bir konu yada şiir verirsiniz ona yapılan yorumlar değerlendirilir. Hatta teşekkür et butonlarını kullanabilirsin sayman falanda gerekmez, benim kafada buna çalışıyor Berim.
Yoksa gerçekten emeklerin sizlerin elinden çıktığını anlayamam değil mi?:1closedeyes:[/B]
güzellik yarışması yapalım tatlicadiarzu
ayol kara veremedin sende.tıkandın kaldın.de hadi bişey..
bide bebişine sor bakalım,bi tekme sana,ne hoşuma giderdi ama..
başladınmı tekmeleri yemeye..
Belki de şöyle bi'şey:
Yan yana iki fotoğraf.. Soldaki gerçek halimiz.. Sağdaki ise çirkinleştikten sonraki halimiz.. Ancak çirkinleşmek için teknolojinin olanaklarından değil de, aksesuarlardan faydalanıyoruz. Makyaj, çürük diş, peruk vs. gibi..
Yarışmanın adı da "En güzel kim çirkinleşecek?" yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?