- Konu Sahibi pessimisticss
-
Neymiş bu yöntem anlatabilir misinizmerhabalar ben kilo vermeye çalışanlardanım keşke sizin yerinizde olsaydım diyorum. Abimde benim tam tersimdi bir zamanlar bir formül bulduk 1,5 yada 2 ayda yaklaşık 20 kilo aldı kendi ve kendi gibi 2 arkadaşı daha 20 kilo sonra bıraktılar bu kadar yeter diyip yarın burda paylaşırım. Sadece tek bir arkadaşımda işe yaramadı oda kilo alamadım ama çok enerji veriyor hala yapıyorum arada dedi.Söylediğimiz herkes istediği kilolara ulaştı, umarım sizlerinde işini görür.
merhabalar ben kilo vermeye çalışanlardanım keşke sizin yerinizde olsaydım diyorum. Abimde benim tam tersimdi bir zamanlar bir formül bulduk 1,5 yada 2 ayda yaklaşık 20 kilo aldı kendi ve kendi gibi 2 arkadaşı daha 20 kilo sonra bıraktılar bu kadar yeter diyip yarın burda paylaşırım. Sadece tek bir arkadaşımda işe yaramadı oda kilo alamadım ama çok enerji veriyor hala yapıyorum arada dedi.Söylediğimiz herkes istediği kilolara ulaştı, umarım sizlerinde işini görür.
kızlar bugun metabolizma konusunu arastırdım. metabolızma yawas olunca kılo alınıyor ya bende metabolızmamızı yawaslatmamız gerktıgını dusunuyorum. arastırdım we fazla hareket etmemek yawaslatrmıs we yawasladıgında halsızlık olurmus. ben kılo almaya calısırken fazla hareket etmemeye karar werdım
ölçtün mü canım ??
Anaa ne yeni gördüm bunu:)ya ölçtüm ama mezurede ne çıkıyosa o mu vücut ölçümüz anlamadım yahu?:)çok fazla çıktı.belim 80.popom 90 gibi bişey çıktı?anlamadım daha doğrusu?
kız ne yaptın ?? o kadar kilolu değilsin kkiii seennn
Tersten mi ölçtün yoksammEvett ben de ona şaşırıyorum ya:))kilolu olsam tmm inanacam da,bu topic te old gre zayıfım heralde:)))ii de peki bu mezureyle nasıl ölçüm yapılıyo yaa??
Tersten mi ölçtün yoksammbak 1 den başlayacaksın biliyorsun dimiii tersten deeğill
bizim kiler de sakın şiimdi kilo alma kemiğin iri veremezsin , zamanına bırak 2 yıla alırsın diyor . ben de bilmiyorum kiiiBana erkek arkadaşım dışında herkes sakın daha fazla kilo alma böyle çok iyi diyor yaa ne yapsam bilemedim tam da cici bebeye başlıyodum :26:
Erkek arkadaşım da 52 ol en azından diyor
O kadar da değil be o kadarını biliyorum:)ama bu sayılar çıktı valla.başka birilerine sordum heralde çıkan sayıyı boy ölç bölüyosun,yok bilmem ne uğraşamadım bende saldım gitti:))[/QUOTtE]
:) en iyisi boşver sen uğrasma
basta ekmek zaten kilo aldıran ama beni çabuk tıkıyor o. ekmek baya kilo aldırıyor ama benim hayatımda ekmek denen birşey yok ki:26:Kızlaarr nasıl gidiyor :) walla bol bol ekmek yiyin ben ekmek yemeye basladım baslayalı kilo alıorum :) ekmek yiyemem derseniz ekmek yerine gecen seyler yiyin mesela patates, makarna, pilav, kek börek kurabiyee falan :)
bizim kiler de sakın şiimdi kilo alma kemiğin iri veremezsin , zamanına bırak 2 yıla alırsın diyor . ben de bilmiyorum kiii
O kadar da değil be o kadarını biliyorum:)ama bu sayılar çıktı valla.başka birilerine sordum heralde çıkan sayıyı boy ölç bölüyosun,yok bilmem ne uğraşamadım bende saldım gitti:))[/QUOTtE]
:) en iyisi boşver sen uğrasma
basta ekmek zaten kilo aldıran ama beni çabuk tıkıyor o. ekmek baya kilo aldırıyor ama benim hayatımda ekmek denen birşey yok ki:26:
cnm zorla kendini biraz. Bak görceksin ilk zamanlarda zorlancaksın sonra yedikce miden isteyecek güven bana. Ekmek yiyemiosan makarna patates pilav kek falan ye bari.
bizim kiler de sakın şiimdi kilo alma kemiğin iri veremezsin , zamanına bırak 2 yıla alırsın diyor . ben de bilmiyorum kiii
cnm zorla kendini biraz. Bak görceksin ilk zamanlarda zorlancaksın sonra yedikce miden isteyecek güven bana. Ekmek yiyemiosan makarna patates pilav kek falan ye bari.
Uğraşıyorum . patates ve pilavın her türüne aşığım zatenşu keklerden ve bazı gofretlerden nefret ediyorum. çikolata cips hamburger menuleri falan bitiriyor zaten beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?