Yarışma Duyurusu !!

merhabalar ben kilo vermeye çalışanlardanım keşke sizin yerinizde olsaydım diyorum. Abimde benim tam tersimdi bir zamanlar bir formül bulduk 1,5 yada 2 ayda yaklaşık 20 kilo aldı kendi ve kendi gibi 2 arkadaşı daha 20 kilo sonra bıraktılar bu kadar yeter diyip yarın burda paylaşırım. Sadece tek bir arkadaşımda işe yaramadı oda kilo alamadım ama çok enerji veriyor hala yapıyorum arada dedi.Söylediğimiz herkes istediği kilolara ulaştı, umarım sizlerinde işini görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neymiş bu yöntem anlatabilir misiniz

o satılan bitkisel ilaç mış .. mama degil dimi ? besinlerden alabilecegimiz bi formuldur umarım

Son düzenleme:

İşte bendei sorunda bu ben cok hareketli birisiyim çoçuklugumdan beri böleyim lastık kız dıyo cevremdekiler 54 kilonun ustune hıc cıkmadım buna cabada gostermedım çunku önmlı olan saglıklı olmam ama artik kilo almam gerektigini dusunuyorum cunku bu konuyu pek bi taktım 1.68 boyunda 50 kilo 18 yasında bırıyım ıste bugunde prakten suruba basladım 4 öğun yemek yıyodum 5 e cıkardım yemeklerı bırazcık daha fazlalastırdım balık hapı kullanıyorum vee gece yatarken cici bebe sut muz bal karısımını yapmaya başladım her gece yatmadan yiyiyorum bakalımmmm ne olucakk ceviz fındık kaju kuru uzum kuru dut yemenızı tavsıye ederım cok etkılıyor

Kızlar kusura bakmayın dün internetim yoktu arıza varmış yazamadım sabahları ve akşamları yapıyorsunuz. Aç karna tok karna hatırlamıyorum onu bir anneme sorarım. kuru incirin içine 1 badem 1 fındık 3-5 tane kuru siyah üzümden koyuyorsunuz. Bunu yiyorsunuz hemen arkasından ballı süt içiyorsunuz.

Benim abim 1,83 boyunda ve 55-60 arasında kilosu olan biriydi, anlattığınız bütün yöntemleri denedi 3 kilo alırdı sevinirdi, kendi halk oyunlarında oynuyordu bir yarışmaya giderdi 5 kilo verir geri gelirdi. Sizlerde alırsınız inşallah bende veririm inşallah. Sizede banada kolay gelsin

bnde bi ilerleme yok yaa gören bu ne zayflık diyo yaz geldi bide evin içinde kısa kolla fln dolaşınca annm diyo kırılacak gibisn (
çok morlm bozukk ve eylülde de kuzenin düğünü var bu şekil hiç bi elbise olmaz bana

Son düzenleme:
Bana erkek arkadaşım dışında herkes sakın daha fazla kilo alma böyle çok iyi diyor yaa ne yapsam bilemedim tam da cici bebeye başlıyodum :26:
Erkek arkadaşım da 52 ol en azından diyor

Kızlaarr nasıl gidiyor :) walla bol bol ekmek yiyin ben ekmek yemeye basladım baslayalı kilo alıorum :) ekmek yiyemem derseniz ekmek yerine gecen seyler yiyin mesela patates, makarna, pilav, kek börek kurabiyee falan :)

Bana erkek arkadaşım dışında herkes sakın daha fazla kilo alma böyle çok iyi diyor yaa ne yapsam bilemedim tam da cici bebeye başlıyodum :26:
Erkek arkadaşım da 52 ol en azından diyor
bizim kiler de sakın şiimdi kilo alma kemiğin iri veremezsin , zamanına bırak 2 yıla alırsın diyor . ben de bilmiyorum kiii

Son düzenleme:

Bende bugün başlıyorum kilo alma çalışmalarına sabahları kahvaltıdan sonra çörek otu bal karışımı ki o bana kilo aldırmıştı ama yeniden verdim bazı sorunlar yüzünden sonra cici bebe bisküvisi arkadaşım bu cici bebe bisküvisi ile 5 kilo aldı 1,5 ayda ama her gece düzenli olarak yedi. Ben yiyememiştim belli bir zamandan sora sıkıldım oda sıkılmış ve pudingle falan karıştırmış bazen. Pudingdede baya kalori var oda aldırır yani. bakalım alabilicekmiyim. doktorumda demir ve çinko hapı verdi. aç karnına içicem. valla sıkıldım herkes sen kaç kilosun yaa ne kadar zayıfsın yaa falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…