• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Duyurusu !!

anladm cnm ne kadar cok yemek o kadar kilooo:D ben 3-3.30 ay öncesinde 37.7 falandm boyum 177 bu arada suan 46 kiloyum :)

aynen canım ben bi ara nerdeyse hiç yiyemiyodum ama son zamanlar bi iştahım açıldı sürekli yiyorum bide bi ara bi eczacıya sormuştum kilo almak için ilaç var mı diye bana bol bol tatlı ye kilo alırsın demişti

aynen canım ben bi ara nerdeyse hiç yiyemiyodum ama son zamanlar bi iştahım açıldı sürekli yiyorum bide bi ara bi eczacıya sormuştum kilo almak için ilaç var mı diye bana bol bol tatlı ye kilo alırsın demişti

ewt cnm baslarda cok zorlanıodum simdi masallah istahım baya acıldı:) herkese tavsiyem zorlayın kendinizi. yedikce yiyesiniz geliyor sonra:)

slmm kızlarrr ;

sonunda dayanamayıp şu iştah açıcı şuruptan benden de aldım 1 yıldır alıp almamakta kararsızdım ama tek çarem bu kaldı artık.
kilo alma aşamam önce bebe biskivüsü alıp süt bal karıştırıp yemek oldu 20-25 gün falan yedim biraz faydası oldu aslında ama artık tiksinmiştim :/ yaşım 25 boyum 1.58 kilom 44.

09.07.2012 de şurubu kullanmya başladım bir ay sonra falan tartılıp kaç kilo aldığımı yazarım burdan.Ama bu şurup çok fena uyutuyo söyliyim işyerinde resmen uyudum uykun gelipte uyuyamamak çok kötü.o yüzden artık sadece akşamları 2 ölçek içiyorum eczacıda öyle dedi zatenn öğlen içme dedi.hadi bakalım başladık 50 olsam yetecek:56:

slmm kızlarrr ;

sonunda dayanamayıp şu iştah açıcı şuruptan benden de aldım 1 yıldır alıp almamakta kararsızdım ama tek çarem bu kaldı artık.
kilo alma aşamam önce bebe biskivüsü alıp süt bal karıştırıp yemek oldu 20-25 gün falan yedim biraz faydası oldu aslında ama artık tiksinmiştim :/ yaşım 25 boyum 1.58 kilom 44.

09.07.2012 de şurubu kullanmya başladım bir ay sonra falan tartılıp kaç kilo aldığımı yazarım burdan.Ama bu şurup çok fena uyutuyo söyliyim işyerinde resmen uyudum uykun gelipte uyuyamamak çok kötü.o yüzden artık sadece akşamları 2 ölçek içiyorum eczacıda öyle dedi zatenn öğlen içme dedi.hadi bakalım başladık 50 olsam yetecek:56:

Öncelikle aramıza hoşgeldin. :42: . İştah şurubu almışssın tek çare bu değil canım. Topiğin yarısı iştah şurubuyla başladı.Bu ilacı da bana doktor okul zamanında kullanmayacaksındiye yasaklamıştı ilacın yan etkileri aslında endikasyonlarına bağlı.Uyku yapıyor evet uyku vücüdu dinlendiriyor yatarak daha çok kilo almamızı sağlıyor.Uyku sorun degil dediğer yan etkileri kötü. Konsntre bozukluğu , göz dalmaları, sersem lik ve sürekli uyku hali kendini .. hele bizim zayıf bünyemiz olduğu için hep halsiz hissedersin ertesi gün aksamına kadar aksam tekrar içtiğnde butun yıl gel kendiine gelebiliyorsan. :36: ama kışın derslerden haeketlilikten daha zayıf kaldım. annemin sakladığı dolaptan içip içip durdum :1: hiç te saklayamıyorum ya içtiğimi o kadar belli kiii :1: :49: artık annem öğretmenleri sırayla gezmeye başladı :9: simay söyle söyle ilaç kullanıyor dersler de yetersizliği ona verin diye :9: ama gerçekten öyleydi yaa tahtaya bakıyorum kendimden geçiyorum uyusturucu almış gibi psikopatımsı bi sakinlik oluyor üzerimde arkadaslar bile korkar olmuştu :60:

yarışma devam ediyorsa bende katılayım aranıza. Başlayacam diyorum,diyorum ama bir türlü başlayamadım, daha önce yazmıştım bu sitedeki tariflerle 6 kilo aldım diye şuan yine çok zayıfladım silikon ameliyatından sonra kendime olan güvenim birazdaha geldi ama birde 10 kilo alsam işte o zaman tamam diyeceğim :46:

bende istiyorum kilo almak :(( 165 boyunda 44 kiloyum :(( 50 olmak istiyorum ama başaramıyorum bi türlü yarışma sayesinde belki bende alırım ama hiç umudum yok :((

Back