Yarışma Duyurusu !!

calsıyorsanda zor olabılır cnm tabı ama ısyerıne meywe falan al orada ye ozaman artık nasıl uygun oluosa ayarlarsın

bende 44.7 düm gecen hafta tartıldıgımdaa :)) bakalm bu 2 hafta icinde naptık tabi boyda 177 falan oluncaaa daha cookk kilo almam lazım cookk

Bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!

42 olmuşummmmmmmmmmmmm

Darıısı başınızaa inşallah
tebrik ederim bebeğiiimm çok sevindiiiimm
hadi böyle devam et kilocukları almaya
bende 44.7 düm gecen hafta tartıldıgımdaa :)) bakalm bu 2 hafta icinde naptık tabi boyda 177 falan oluncaaa daha cookk kilo almam lazım cookk
kız boya bak maşallah manken gibisin

kilo al var yaa tam taş olucaksın heee

tebrik ederim bebeğiiimm çok sevindiiiimm
hadi böyle devam et kilocukları almaya

kız boya bak maşallah manken gibisin

kilo al var yaa tam taş olucaksın heee

ahahaha sagolun kızlar eskiden öyleydik walla 58 kilo falanken cok iyiydim ( nese moral bozmak yookk sizin sayenizde moralliyim zatenn

kızlar bugun metabolizma konusunu arastırdım. metabolızma yawas olunca kılo alınıyor ya bende metabolızmamızı yawaslatmamız gerktıgını dusunuyorum. arastırdım we fazla hareket etmemek yawaslatrmıs we yawasladıgında halsızlık olurmus. ben kılo almaya calısırken fazla hareket etmemeye karar werdım

kızlar ya ben normal ibreli baskülde tartıldıgımda kılom hep aynı.ama dıgıtal tartıda gun gectıkce gramda olsa arttıgını goruyorum ben hangı tartıya guveneyım ? :26:

-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef

Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka
----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM
----------1.65 ---------- 43 ---------- 55
Pretty
----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli
----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz
----------1.60 ---------- 39 ---------- 45
hera91-----------172-----------42------------55
HepBaharOlsa-----------160----------52-------- 54
Dejavu_one---------- 1.45---------37---------43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…