- Konu Sahibi pessimisticss
-
kızlarrr hepinize merhbaa. benimde acil kilo almam lazımm.öncelikle bi doktora gitmek istiorm doktor önerisi olan varmı?sonrada diyet listeme uyup sporada gtmek istiyorum.yaşım 21 boyum 1.72 kilom 42. yardımmm lutfeeenn.
Pessimisticss in pcde sorun varmış tabloyu ben düzenliyorum.
-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef
Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka ----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM ----------1.65 ---------- 43 ---------- 55
Pretty ----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli ----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz ----------1.60 ---------- 39 ---------- 45
hera91-----------172-----------42---------------
HepBaharOlsa-----------160----------52-------- 54
başka eksik veya yanlış varsa belirtin kızlar.
hera hedefini yazarsan iyi olur :)
bende 165boy we 45 kiloyum bugun itibarıyleve 55 olmak ıstıyorum hepımıze bol kilolu gunlerr bu yazımı okuyup kılo almak ısteyenlerın hepsı ıstedıgı kıloya kawussun ınsallahhh
kızlarrrr45 kılo oldummmm 5gunde 2 kılo almısım bu mumkun mu yaaa dıyetısyenın werdıgı lısteyı uyguladım cok mutlymm yaaa ben bu gazla gelıp sızı bıle yerımm
Bende 1,70 Boyum 49 dan 50 Çıktım 2 Ayda İştahsızım son 1 Aydır zorla yiyirum Hedef 55 Kızlar Bebe Maması Kilo Aldırıyor mu ?
nasıl oldun ya belki paylaşmısındır ama yine paylaşırmısın neyi o liste bende acil kilo almak istiyorumm 5 günde 2 kilo süperr..
Kizlar galiba pekmezde kilo aldiriyo. Ben bu hafta hastayd normalden daha az yedim ictim ccunku bogazim ve kulagim agriyodu yutunca. Bende pekmez ictim yudum yudum ama bu yudumlarla sisenin yarisi bitmis ve ben az yedigim halde kilo vermedim...
canan karatayın kitabında pekmezin hiçbir besleyici değeri olmadığı yazıyordu kızlar :44:
ben nefret ederim ağzıma bie sürmem ama aldırır diye zorla içmeye başlamıştım bu kitapta öyle deyince bıraktım.tekrar mı içmeye başlasamyok cnm cok besleyıcı.yemkten sonra yenılırse ıstah acıo we kılo aldırıo
ben nefret ederim ağzıma bie sürmem ama aldırır diye zorla içmeye başlamıştım bu kitapta öyle deyince bıraktım.tekrar mı içmeye başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?