Yarışma Duyurusu !!

kızlarrr hepinize merhbaa. benimde acil kilo almam lazımm.öncelikle bi doktora gitmek istiorm doktor önerisi olan varmı?sonrada diyet listeme uyup sporada gtmek istiyorum.yaşım 21 boyum 1.72 kilom 42. yardımmm lutfeeenn.

kızlarrr hepinize merhbaa. benimde acil kilo almam lazımm.öncelikle bi doktora gitmek istiorm doktor önerisi olan varmı?sonrada diyet listeme uyup sporada gtmek istiyorum.yaşım 21 boyum 1.72 kilom 42. yardımmm lutfeeenn.

Aramıza hoşgeldin Hera:))Bence doktora gitmeden önce burada arkadaşımızın denediği ve güzel bi sonuç elde ettiği mama tarifini yapıp yemeni tercih ederim.Eğer 1 ayın sonunda baktım kilo alamıyosun o zaman son çare olarak diyetistene gitmeni tavsiye ederim:)Ama yine de sen bilirsin:)

kızlarrrr 45 kılo oldummmm 5gunde 2 kılo almısım bu mumkun mu yaaa dıyetısyenın werdıgı lısteyı uyguladım cok mutlymm yaaa ben bu gazla gelıp sızı bıle yerımm

Pessimisticss in pcde sorun varmış tabloyu ben düzenliyorum.

-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef

Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka
----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM
----------1.65 ---------- 43 ---------- 55
Pretty
----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli
----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz
----------1.60 ---------- 39 ---------- 45
hera91-----------172-----------42---------------
HepBaharOlsa-----------160----------52-------- 54

başka eksik veya yanlış varsa belirtin kızlar.
hera hedefini yazarsan iyi olur :)

bende 165boy we 45 kiloyum bugun itibarıyle ve 55 olmak ıstıyorum hepımıze bol kilolu gunlerr bu yazımı okuyup kılo almak ısteyenlerın hepsı ıstedıgı kıloya kawussun ınsallahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
-------------------------------------------------Boy-------- Kilo---------- Hedef

Pessimisticss ---------- 1.70 ---------- 40 ---------- 55
Merilyn ----------1.63 ----------49 ---------- 53
Anka
----------1.74 ---------- 52 ---------- 57
SeNLeYM
----------1.65 ---------- 43 ---------- 55
Pretty
----------1.68 ---------- 53 ---------- 57
İremsusanli
----------1.70 ---------- 45 ---------- 55
aryz
----------1.60 ---------- 39 ---------- 45
hera91
-----------172-----------42---------------
HepBaharOlsa--
---------160----------52-------- 54
Reptomim-----------------165--------45----------- 55

tekrar düzenledim başka eksik veya yanlış varsa belirtin kızlar.
hera hedefini yazarsan iyi olur :)

bende 165boy we 45 kiloyum bugun itibarıyle ve 55 olmak ıstıyorum hepımıze bol kilolu gunlerr bu yazımı okuyup kılo almak ısteyenlerın hepsı ıstedıgı kıloya kawussun ınsallahhh

aminnnnnnn:))
bende 44 olmuşum yaa çok sevndm
yoğurt çok yedim kızlar ve yemeklerden sonra su içn

kızlarrrr 45 kılo oldummmm 5gunde 2 kılo almısım bu mumkun mu yaaa dıyetısyenın werdıgı lısteyı uyguladım cok mutlymm yaaa ben bu gazla gelıp sızı bıle yerımm

nasıl oldun ya belki paylaşmısındır ama yine paylaşırmısın neyi o liste bende acil kilo almak istiyorumm 5 günde 2 kilo süperr..

Merhaba kilo almak isteyen çıtır bayanlar:))Ben hep butaya bakıyordum ama hiç yazmadım şimdi yazıyorum.

Ben 1.45 boyundayım ve 37 kiloyum. Bazen 36.5 bile oluyor. Arada 38 e çıkıyorum ama 39 kiloyu göremedim uzun zamandır. Xs pantolunu bile daraltıyorum etekleri de öyle. Bundan muzdaribim. Bazen hormon dengesizliklerim oluyor genelde sağlığım iyi doktorum diyetisyen değil kadın hastalıkları doktorum bu boya 42-43 olabileceğimi söyledi ama bu benim için mucize. Bir ara antep fıstığı çok yedim. Bazen akşamları makarna da yerim. Ama genelde iştahsızım işyerinde yemeğimi yiyemem eşim yer çoğunu. Akşam bir yemek yersem öbürünü yiyemem. Zorlarsam midem bulanıyor baktığım kadarıyla bebe bisküvisi iyi kilo aldırıyormuş denemek lazım ama bana güzel kilo aldıracak besinleri sayar mısınız. Şurup falan kullanmak istemiyorum. yediğim yemeklerin arasında iyyeceğim şeyler olsn ki arada karnım acıkıyor bir anda yiyip kilo aldıracak şeyler. Ceviz,fındık, pekmez tahin, reçel, çikolata tüketsem, hamur işlerini arttırsam muzlu süt içsem bunları yerken sağlıksız kilo mu almış olurum yoksa diyetisyene gidenlere soruyorm ne diyor alında nasıl yerseniz yiyin mi diyor.Hamur işi,çikolata falan hep serbest mi.

nasıl oldun ya belki paylaşmısındır ama yine paylaşırmısın neyi o liste bende acil kilo almak istiyorumm 5 günde 2 kilo süperr..

cnm dıyetsyenn gunde2500 kalorı almam ıcın werdıgı lıste. bayagı uzun ama genel hatlaryla soleym sabah peynır zeytın recel pekmez bal arada sut yada yogurt oglen corba sebze yemegı we pılaw yada makarna. yemek yoksa salatann ustune yag ekleyerekte yenılebılrmıs. aksamda aynı mönü gecede beyaz peynir. tabi gunde toplam 11 dılım ekmek we ogun aralarında meywe yenılecek. bu lıstede ewde olmayanlar warsa ekmegı fazla yedm yada olan baska bıseyı fazla yıyp dengeledm cnm mama falan aldırıo ama mutlaka 3 ogun yemek lazm

Kizlar galiba pekmezde kilo aldiriyo. Ben bu hafta hastayd normalden daha az yedim ictim ccunku bogazim ve kulagim agriyodu yutunca. Bende pekmez ictim yudum yudum ama bu yudumlarla sisenin yarisi bitmis ve ben az yedigim halde kilo vermedim...

ben nefret ederim ağzıma bie sürmem ama aldırır diye zorla içmeye başlamıştım bu kitapta öyle deyince bıraktım.tekrar mı içmeye başlasam

besleyıcı olmasa dr bana sabah 2 kasık ye demezdı cnm we gercekten ıstah acıo ama yemekten once alınırsa ıstah kapatıo. kan degerlerınıde yukseltıo ıstersen yıne bı arastr ben arastrmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…