- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
ben sıze neler yedıgımı soleyım bakalm ılk benden gelsın
2 kasık pekmez
2kasıga yakın bal
1 kasık recel
bı bardak cay
kıbrt kutusundan daha buyuk peynır
10 küsür zeytın
4 dılım ekmek
ara
2 bardak meywe suyu we 1 bardak sut
fazla zorlama ama her mutfaga geçişinde falan hiç agzın boş durmasın .bunları nasıl zorla yedıgımı anlatamam. cok saglıklı beslenıorm ayıptr solemesı
kız kibrit kutusundan buyuk nasıl tariftir o öyle
ekmek arttıracaksın ekmek ..
şey bi de ben reçelden nefret ederim
hehh geldin sonunda bebeğimBurdayım ecoşum
Dene canım dene bakalım :) inşallah faydasını görürsün .ay nebıleım yahu dr ole wermıs lıste bende daha buyuk yedımDD ıste toplam 11 ekmek yıcekmısım 2 gundur uyguluorum bakalım
-200 gram kuru siyah üzüm ile 200 gram (ceviz+fındık+badem) karışımını robottan geçirin hergün kahvaltıdan önce en az 2 yemek kaşığı yiyin
- kahvaltıda peynir, yumurta ve ekmek gibi şeylere ilave zeytin, tereyapğ bal, reçel ekleyebilirsiniz.
- Salatayı yiyin ama az yiyin karnınızı salata ve çorbayla doyurmayın hatta tavsiye çorba içmeyin 2 kaşık pilav ile 1 kase çorba aynı kaloride!!!
-öğlen ve akşam yemeklerinde dönüşümlü olarak pirinç pilavı, bulgur pilavı, makarna, mantı ve börek , kıymalı pide gibi yağlı hamur işleri bulundurun, ekmek yerine bunları yiyin
-et+sebze+yoğurt ihtiyacınız kadar yiyin
-yapabiliyorsanız reflünüz yoksa doyduktan sonra 1 bardak su için bu mideyi büyütür
- yiyebilirseniz meyveyi yemeğin üstüne yiyin yiyemezseniz araöğün yapın ama tek başına yiyin ki sizi acıktırsın:)
-günde bir tatlı öğünü yapın, tercihen araöğün olsun iştahınızı kapatmasın yalnız tatlı olarak tavsiyem tahin helvasıdır her an elinizin altında bulunsun
- bir de gece yatmadan 2 saat önce süt için içine 2 yemek kaşığı RUŞEYM koyun, mideniz alıyorsa bal da koyun.
ayda 2-4 kilo alırsınız evelallah
hehh geldin sonunda bebeğim
boy 163 kilo 49.9
hedef:53 olsun
ya boyle karısımlar falan ektra kalori saglıodur ama bence dr.a gıtmek en dogrusu o ne kadar kalorıye ıhtıyacımız oldugunu bılıo netıcede ona gore lıste werıo yawas yawas lısteyı uygulaynca zaten mıde genıslıo. oyle zor lıstede degıl her zamankı yedıklerımızden yıne sız bılırsınız tabı
belli bi kurala uymak çok zor geliyor ya bu sefer yemek yemek sana zorunlu ihtiyaç haline gelir bence .
ben bu topiği biraz hırs biraz da azim olsun yemeği öyyle sevelim diye açtım .
şimdi liste olsa o listeye uymak cehennem giibi gelir, nerde isteyerek yemek nerde zorunlu yemek .
herşey iyi de tatlım boyle psikoljını zorlarsın .
bilmem ki . bence o diyetisyen arakadasının midesini büyüttü o yiceceklerle daha sonra boğazı açıldı . Belkide onu etkileyen diyetisyen zorunluğu psikolojısı kendisinide oyle sınırlandırsa bu sorunu aşabilirdi. bazıları var hem para verdiği için kendini zorunlu hissediyor yoksa o diyetisyenlerin verdiğini ya da daha fazlasını?? sen kendi evinde kendin kararlastrarak yiyebilirsin.biraz ole oluo ama ben 23 yasındayım we sımdıye kadar hıc alamadm hep kendı cabamla almaya calıstm olmadı. eskı yedıgıme gore daha cok yıorum suan ama bıde benm arkadasımda 44 kıloydu dıyetısyene gıttı 60 kıloya cıktı onu gorunce bende ole yapmaya karar werdım
bilmem ki . bence o diyetisyen arakadasının midesini büyüttü o yiceceklerle daha sonra boğazı açıldı . Belkide onu etkileyen diyetisyen zorunluğu psikolojısı kendisinide oyle sınırlandırsa bu sorunu aşabilirdi. bazıları var hem para verdiği için kendini zorunlu hissediyor yoksa o diyetisyenlerin verdiğini ya da daha fazlasını?? sen kendi evinde kendin kararlastrarak yiyebilirsin.
Boyum:1,68-16,9
Kilom:53
Yaşım:18
Ulaşmak istediğim kilo:57
yArIşMa BaŞlAsInnnnnnnn:))))
Boyum:1,68-16,9
Kilom:53
Yaşım:18
Ulaşmak istediğim kilo:57
yArIşMa BaŞlAsInnnnnnnn:))))
kız sen benden 10 kilo fazlasın aramızda da sadece 3 cm war. ölmüsümde aglayanım yok wallahi
Canımn seni gömmüşler ağlayanın yok benim üzerime toprak atan yok
Kız ne güzel iyisin işte
ne gerek almaya ??
wuww ışık hızında cvp attın:))hayır kilom bana göre çok az.bacaklarım çok ince hele kollarım kopacak gibi:)kilom benim boyuma göre az.bi kaç kilo daha alırsam süpper olcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?