- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Eeee yani? Bulamazsan ne yapacak mış?Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of
Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of
ay canım alemsinHic birsey bilmem alyasimi kaybettim.diye konu aciyorlardi bende kimlik kaybettim diye aciyim dedim
Tamam canim cekiyim ins bulurumYa CÂMİ ismi serifini cek bak nasıl buluyosun ciddiyim Ya CÂMİ bana kimliği buldur diye bulana kadar çek işe yarıyor
Hayir birsuru laf soyluyecekEeee yani? Bulamazsan ne yapacak mış?
Nezarete mi atacak mış?
Bu iyi fikirKocan bulsun
Bir gün tanisiriz insSamire seni gerçekten tanımak isterdim :))) ne kadar atraksiyonlu bir hayatın var? nerden buluyorsun bu enerjiyi :))))
Esimin buraya yazdiklarimdan haberi yok amaAy Samire, sizin bazı dertleriniz bana mola gibi geliyor. Akşam akşam güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Kimliği en son nerede çıkardığınızı hatırlamaya çalışın belki bir yerde unutmuşsunuzdur. Eşinize de söyleyin bütün KK kadınları sizin yanınızda bence size ilişmesin. :)
Yok hastanede unutmam ama bilmiyorum eczanede mi unuttum bilmiyorumHastanede unutmuş olabilirsin unutulur genelde
Yenileme tarihi yaziyor arkasında ortaya çıkarhemen yalanla olacak iiş değil zaten bulamadım dersin canını alacak değil ya ..Kocana demeden git tekrar kimlik çıkar buldum de
Bencede öyle yapOylemi yapsam ki
yok oyle degil bilmiyorum gecenlerde kullanmadigimiz haplari atmistim genelde posetin icinde olurdu hap alinca onun icine koyardim yalnislikla oyle attim mi bilmiyorumCüzdanın farklı bir yeri var mı oraya bak
Eşinin cüzdanına da bak
Geçen sene eşim kimliğim kaybolmuş tatilde otele verdim geri almadım mı acaba dedi tatilin üstünden 3 ay geçmişti
Otelden aldık dedik adamın verişini hatırladık sonra ben kimliği çekmecede görüp eşimin cüzdanının kimlik yerine koydum
Paşa eşim kimliği para yerine koyuyormuş eski cüzdanının kimlik yeri yokmuş bu cüzdanda da kimlik yeri yerine para yerine koyduğu için bakmış kimliğim yok demiş
Sizinki de böyle olmasın sonra