- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Kizmaz adam benden zenginmis her cebinden para ciktikız samire kocan ceplerini karıştırdın diye kızmasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizmaz adam benden zenginmis her cebinden para ciktikız samire kocan ceplerini karıştırdın diye kızmasın?
Baktim acaba dolap atlarinami dustu diyorum onada gucum yetmiyor bakmayaÇantanın her gözünü incele.
Okuduğun bir kitap varsa onun arasında kalmış olabilir ona bak.
Mont, hırka, yelek ceplerine bak.
Buzdolabının üstüne bak.
Mutfakta üst raflara, yatak odası cekmecelerinin her birine bak.
Tv ünitesine bak.
Daha da yoksa git yeni kimlik çıkar zaten :)
Baktim acaba dolap atlarinami dustu diyorum onada gucum yetmiyor bakmaya
Ya iki ay once ilaclari atmistim onun icindemi kaldi ki oyleyse cope gittiSamire eger ilaclari buzdolabina koyuyorsan buzdolabindadir. Ya da eczanede unutmus olabilirsin. Ya da kendi kimligin sandigin bile kizinin kimligi olabilir dikkatli bak
Tamam deneyim biOklavan varsa onu dolap, koltuk altlarına sokup ne var ne yok süpür:)
Ayneb bizde kaybetmistik masanin arkasmutfaktaki halının altına bak, kapının yanındaki bebek çantasına bak, duvarla masanın birleştiği yer var ya sizin evde oraya da düşmüş olabilir, oturma odasındaki kanepenin altına sıkışmış olabilir biz senin evini yada nerde düşürmüş olabileceğini nasıl bilecez bilemedim ama bi şekil yardım etmeye çalıştım
Aklima gelmeyen yerler olursa diye dur bide koltuk kenarina bakiyimmutfaktaki halının altına bak, kapının yanındaki bebek çantasına bak, duvarla masanın birleştiği yer var ya sizin evde oraya da düşmüş olabilir, oturma odasındaki kanepenin altına sıkışmış olabilir biz senin evini yada nerde düşürmüş olabileceğini nasıl bilecez bilemedim ama bi şekil yardım etmeye çalıştım
Hm ne kadar aliyorlar yenileme icinbende kaybettim gittim yenisini çıkarttım aylar sonra kışlıkların içindeki montun cebinden çıktı
Benim bildigim o namazdaydi amakaybolan ve unutulan şeyler insanın aklına tuvalette gelir girin iyi bi düşünün
Hangi tarafi gonderiyim hem desifre olurum aman aman tanidik birileri cikarda
Ya CÂMİ ismi serifini cek bak nasıl buluyosun ciddiyim Ya CÂMİ bana kimliği buldur diye bulana kadar çek işe yarıyorArkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of