Yarina kadar vaktim var

Çantanın her gözünü incele.
Okuduğun bir kitap varsa onun arasında kalmış olabilir ona bak.

Mont, hırka, yelek ceplerine bak.
Buzdolabının üstüne bak.

Mutfakta üst raflara, yatak odası cekmecelerinin her birine bak.
Tv ünitesine bak.

Daha da yoksa git yeni kimlik çıkar zaten :)

Samire eger ilaclari buzdolabina koyuyorsan buzdolabindadir. Ya da eczanede unutmus olabilirsin. Ya da kendi kimligin sandigin bile kizinin kimligi olabilir dikkatli bak :KK66:

Çantanın her gözünü incele.
Okuduğun bir kitap varsa onun arasında kalmış olabilir ona bak.

Mont, hırka, yelek ceplerine bak.
Buzdolabının üstüne bak.

Mutfakta üst raflara, yatak odası cekmecelerinin her birine bak.
Tv ünitesine bak.

Daha da yoksa git yeni kimlik çıkar zaten :)
Baktim acaba dolap atlarinami dustu diyorum onada gucum yetmiyor bakmaya

mutfaktaki halının altına bak, kapının yanındaki bebek çantasına bak, duvarla masanın birleştiği yer var ya sizin evde oraya da düşmüş olabilir, oturma odasındaki kanepenin altına sıkışmış olabilir:KK53: biz senin evini yada nerde düşürmüş olabileceğini nasıl bilecez bilemedim ama bi şekil yardım etmeye çalıştım:KK48:
Ayneb bizde kaybetmistik masanin arkas

mutfaktaki halının altına bak, kapının yanındaki bebek çantasına bak, duvarla masanın birleştiği yer var ya sizin evde oraya da düşmüş olabilir, oturma odasındaki kanepenin altına sıkışmış olabilir:KK53: biz senin evini yada nerde düşürmüş olabileceğini nasıl bilecez bilemedim ama bi şekil yardım etmeye çalıştım:KK48:
Aklima gelmeyen yerler olursa diye dur bide koltuk kenarina bakiyim

Gazetenin birine kayboldu ilanı verin önce. Seri ilanlardan. Sonra gazeteyi evin bir kenarında saklı tutun. Kimlik kötü niyetli birinin eline geçerse ispatınız olur. Sonra kimlik için Nüfus Müd. gidin, kaybettik deyip yenisini alın. Bunun için 3 yıl önce 75tl. ceza ödemiştim.şimdi ücret artmış olabilir tabi bilemiyorum.

2. bir öneri karakoldan tutanakla olur. çalındı dersiniz tabi çalındıgından eminseniz. çanta, cüzdan çalıntı diye tutanak tutarlar. O tutanakla nüfus müd. gidersiniz hiçbir ceza parası ödemeden yeni nüfus cüzdanını çıkartırsınız.

Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of
Ya CÂMİ ismi serifini cek bak nasıl buluyosun ciddiyim Ya CÂMİ bana kimliği buldur diye bulana kadar çek işe yarıyor :KK66:

X