- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Terbiyesizmiş.
İçinizde ukte kalmaz artık ne olduğunu gördünüz.
Herkes hayran kalmış ama o..sorun onda. İnsan usulen hal hatır sorar bir iki cümle.
canım benim saflıkla ne alakası var sen denedin yaptın,içinde kalmadı en azından bu kadar yıpratma kendini.
Sen de kendine bir bak herkes öyledir en çok KEŞKEler yakar canımızı...
İlerde,yarın,birgün KEŞKE gidip konussaydım böyle olmazdı diyeceğine,ben elimden geleni yaptım nasip değilmiş dersin öyle değil mi:129::129:
aynen öyle. madem bu kadar değerli cümleleri hakedene sarfeder ne diyim
üzülme canım. hiç paylaşılmışlığın yok onunla. ne bir muhabbet, ne bir bakış, ne de dokunuş. bu sendeki ulaşılmayana özlem gibi birşey bence... onu gerçekten tanısaydın, senin cezbetmeyebilirdi.
hayal et...
belki koltukaltları leş gibi kokuyordur, rahat olduğu ortamlarda habire takım taklavatı düzeltiyordur, ev ortamın da burnunu ve ayak parmak aralarındaki kirleri temizliyodur...
sen böyle düşün ve üzülme..
dilerim ki.....her zerrenle seni sevecek ve yüreği sana mühürlü olacak biriyle; bir gün, bir yerde mutlaka tanışacaksın ve 'O' yüreğine aşk'ı konduracak....
vakti saati geldiğinde...
Amin canım AminnnAllah iyiliğini versin güldürdün beni Allah da seni güldürsün canım
üzülme canım. hiç paylaşılmışlığın yok onunla. ne bir muhabbet, ne bir bakış, ne de dokunuş. bu sendeki ulaşılmayana özlem gibi birşey bence... onu gerçekten tanısaydın, senin cezbetmeyebilirdi.
hayal et...
belki koltukaltları leş gibi kokuyordur, rahat olduğu ortamlarda habire takım taklavatı düzeltiyordur, ev ortamın da burnunu ve ayak parmak aralarındaki kirleri temizliyodur...
sen böyle düşün ve üzülme..
dilerim ki.....her zerrenle seni sevecek ve yüreği sana mühürlü olacak biriyle; bir gün, bir yerde mutlaka tanışacaksın ve 'O' yüreğine aşk'ı konduracak....
vakti saati geldiğinde...
herkes aynı olacak diye birşey yokkiinşallah senin ki olur gülüm hakkında hayırlısı olsun. Bahtın da açık olsun :85:
Canım yaa bu çocuğun sana yaptığı çok kişiliksizce bi şey.Benimki daha da beter yada bana öyle gelior bilmiorm ama erkekler çok kişilksiz bence.
zaman Allah'ın izniyle ilaç oluyor da biz insanlar o zamanı geçirmeden üzüntüyü kederi atlatmak gibi bir güce sahip olmuyoruz çoğu zaman, kendi kendimizi boşuna hırpalıyoruz. halbuki aradaki süreyi de üzülmeden geçirebilsek ama, olmuyor işte :)
etraf böyle kazmalarla dolu arkadaşım boşver. ben de 2.5 sene fln birini çok sevdim ama bakışlarıyla o sevdirdi yani. her yerde gözünü dikip bakardı. buna aşık olduğum için kimisini kırdım bir de. öyle pervasızdı ki kesin gözüyle bakıyodum bu kadar da öküz olunmaz yoksa diyodum. sonra bu okul biticek hala gelip söylemiyo ben kendimi yiyorum, 3. sınıfın yazında öğrendim ki çocuk nişanlanmış. yani hayatında hep biri vardı, bana bakarken de.. yıllarca üzülmem yetmedi bir de buna üzüldüm, benim onsuz hayalim yoktu yıllarımı verdim umutlarım boşa çıktı vs. diye. ama şimdi ne oldu? daha hayatıma kimse girmesine kalmadan unuttuuuuum gitti.. kesin ümidi kesince yıllardır silemediğim adamı birkaç ayda siliverdim Allah'ın izniyle. o kadar zaman üzüldüğümle kaldım salak gibi.
diyeceğim o ki böylelerini hiçbir yerine takmaya gelmez. ayrıca tüm kızlara birinden hoşlanmayı yasaklıyorum, bi niyeti olan adam gelsin söylesin kardeşim, bir de onun derdini siz çekmeyin nasıl olcak bu iş diye. her bakanı adam sanıp ümitlenmeyin sakın ha..akışına bırakın oooh ne rahat.
kızlar konusmaya çalıştım. onun binasına gittim bi staj bahanesiyle oradaki müdüre onaylatmak için bizim müdür yoktu neyse. aradım aradım buldum. gittim yanına selam verdim merhaba dedim ama bu sefer kantindeydi. merhaba dedi kalktı gitti şok oldum kalakaldım öylece. çok ağladım o kadar süslendim hayatımda yapmadığım makyajı, giymediğim elbiseyi giydim herkes hayran kaldı ama o bakamdı bile suratımane yaparsam yapıyım beni kimse istemeyecek bunu anladım. okul çıkışı da bizim binaya gelmiş öğretim görevlileri odasında karşılaştık gözlerim kıpkırmızı tabi baktı suratıma ama çıktı gitti. çok moralim bozuk
Ahhh cnm benimm... çok üzülmüşsündür sen şimdi ama inan bana geçecek. Hem de bu olay geçmesi için yaşandı zaten. Deli gibi eğlen mezuniyetinde :) bu hayatı sana o bahşetmedi be çoook da tıınnn de ve yürü yolundaa... Herşey gönlünce olsun inşallahhh...
saat 2 gibi okula gittim tekrar. dersler sınavlar bitti ufak tefek şeyler kaldı işte neyse. koridorda hocayı bekliyordum. bi baktım karşımda o var şok oldum. ama o kadar sinirliyimki verseler parçalarım yani o derecebi iki yanıma geldi gitti konuşmak istediği belliydi asla yüz vermedim yanımdan bile geçemedi tekrar diğer merdivenlerdeen gitti. gözümde büyüttüğüm adama bak dedim. ve kronun da önde gideniymiş bu arada
saat 2 gibi okula gittim tekrar. dersler sınavlar bitti ufak tefek şeyler kaldı işte neyse. koridorda hocayı bekliyordum. bi baktım karşımda o var şok oldum. ama o kadar sinirliyimki verseler parçalarım yani o derecebi iki yanıma geldi gitti konuşmak istediği belliydi asla yüz vermedim yanımdan bile geçemedi tekrar diğer merdivenlerdeen gitti. gözümde büyüttüğüm adama bak dedim. ve kronun da önde gideniymiş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?