Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

Selam canım! :))
Konunu takipteydim ama 1 haftadır cezalı olduğumdan girip yazamadım bir şey.

Şimdi bu çocuk sana bakıyormuş ya bu bakışlara büyük anlamlar yüklemek doğru değil bunu sen de anladın, pek çok üyenin de belirttiği gibi yıllardır ilişkisi olan adam bile sürekli bir kızı bakışlarıyla yiyebiliyor malesef. Amaçları neyse artık... Çözemedim ben onu. Neyse... Ama sadece bu kişi değil, sen de ona bakıyormuşsun; yani bu yeşil ışık diye nitelenebilir ve gerçekten hoşlanan biri bunu gelip belirtir işler karşılıklı bakışmaya döndüğü için. Tabi senin ona nasıl baktığın da önemli; buz gibi bir bakış da karşıdaki insanın cesaretini kırabilir ve ona ne hissettiğini anlayamaz. Bu insan sana herhangi bir şey söylememiş duyguları konusunda bugüne dek. Bunu neden yapmadı sorusunun cevabı muamma hala. :))

Şimdi bunlar geldi geçti; dün yaşadığın ve çok üzüldüğün mevzu için üzülmen gereksiz bence çünkü bu kişi senden hoşlanmışsa ve aniden seni böyle süslü püslü, iyi giyinmiş ve güzel bir şekilde karşısında görünce çok tedirgin olmuş ve kendine güvensizliği nedeniyle orayı düşünmeden terk etmiş olabilir. Ve bunu yaparken çok soğukkanlı da görünebilir. O sebeple seni hiç takmadığını düşünmemelisin hemen.

Bunu şu sebeple söylüyorum; geçenlerde şenlikte 2 kişiyle tanıştırdı bir arkadaş beni, merhaba dedikten sonra bunların ikisi de suratıma bakmadı hiç. Ben tam karşılarında duruyordum oysa. Onlar gayet tepkisizdi. Sonra başka tarafa geçtim diğer arkadaşlarla. Biraz zaman sonra arkadaşım, o iki kişinin benim için "yaa o kız ne kadar güzeldi öyle" dediklerini, bunu kendi aralarında konuştuklarını söyledi. İnanabiliyor musun iki odun gibi karşımda bana hiç bakmadan durdular ama arkamdan bunu söylemişler. Yani erkekler beğendikleri bir kızın karşısında böyle saçma sapan hareketler sergileyebiliyorlar. O an afalladıklarından olsa gerek. ) Seninki de bu tarz bir şey gibi geldi bana. Yoksa birden niye çıkıp gitsin ki çocuk? Ancak senden nefret etmesi gerekir ki sana bundan önce bakan biri senden niye nefret etsin? Bir de bu yönden düşün. Hem çok çekingen biriymiş diyordun. :))

Bugün yaşadığın olay da bunun bir kanıtı gibi. :)) Konuşmak istediği belliydi dediğine göre...:)) Hemen kıro da deme yahu.
Belki bundan sonra gelişmeler olacaktır. :))

gidip konuşarak en iyisini yapmışsın ona dair aklında kalbinde bir beklentin kalmamıştır ve bence en önemli dersi almışsın asla bir erkeğin peşinden koşma ki kendilerini bir halt sanmasınlar sen bir kraliçeymişsin gibi davran ama kimsenin yüzüne bakma ve her zaman zor kız ol ki değerin bilinsin

Evet bence de bakışlara büyük anlamlar yüklemek doğru değil

Çocuğun sevgilisi var mı yok mu araştırdın mı :/ Belki zamanlaman hataydı,çocuğun kötü bir gününe denk geldi .Neyse üzme kendini .

terbiyesiz...ne saniyomus kendini insan hic olmassa 2 muhabbet ederde oyle kalkar...bosver canim hic uzulme elini sallasan ellisini bulursun...boylesini hic takma kafana kendisi bilir...o kaybetti canim sen degil bosver... hem daha fazla aci cekmeden ne oldugun anlamis oldun gozunde buyuttugun gibi birisi degilmis daha niceleri cikar karsina bosweerrr saglik olsun

valla gerçekten anladım sadece bakmakla birşey olmadığını :) neden öyle bir tepki verdi bende bilmiyorum, çözemedim daha. vardır belki . üzülmüyorum desemde üzülüyorum. ama beni takamdığını düşünmekten başka da birşey gelmiyor aklıma.
bu erkekler ne kadar tuhaf varlıklar yarabbim :)) asla ne düşündüklerini anlayamıyorsun
bu arada kro dememin sebebi de; beyaz takım kahverengi ayakkabı giymişti tuhaf da bi kolye

canim mezuniyet resimlerini ne zaman koyacan buraya merak ettim seniii hani coook cirkinsin yaa

teşekkür ederim kızlar. ben en azından gururumu hiçe saydım ama ne olduğunu görmüş oldum diyorum. çünkü ilerde konussamıydım diye içimde kalırdı. şimdi üzülüyorum ama rahatım. bugün konusmaya çalıştı buna %100 eminim. artık kaybetti. ben onca insana rezil oldum

bosver biraz burnu surtsun gercekten istiyorsa gelir konusur ama sen ona artik yuz vermee hatta selam bile verme gormemezlikten gel degerini bilsin...

ay tatlım sorma tam bir fiyasko ya iğrenç fontlar yapmıslar benim beğendiklerimle alakası bile yok
ve flasha vermediler ek ücret istediler. hiçmi bişim düzgün gitmez ya

hmmm....uzuldummm merak ediyordummm cirkin dedim diye alinmadin degilmi espiri olsun diye yazdimmm biraz espirili bi insanimda

ordaymis ben gormemisimm pardonn :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…