• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

Bence içinde kalacaksa mutlaka bir şekilde tanış ama hoşlandığını falan söyleme. Çünkü erkekler birinden hoşlanıyorsa yani senden önceden beri hoşlanıyorsa sadece bakışmakla kalmazlar.. Ama karşındaki bir istisna ise tanıştıktan sonra devamı gelir :16:

konunu okuyunca birden üniversite yıllarıma döndüm :) ben de 2 sene ya da daha fazla birinden hoşlanıyordum. o da bana baktıkça ümitleniyordum ama hiç benimle tanışma girişimi olmamıştı.. ben de aynı bölümde olan arkadaşlarıma zorla bizi yanyana getirmeleri için uğraşıp durmuştum.. 4 yılda toplasan 3-4 cümle kurmuşluğumuz vardı ama nereye gitsem onu görüyordum sanki bana bir işaretmiş gibi geliyordu bu.. en son okulun biteceği yıl artık açılacağım ne kaybederim dedim.. ama ben açılmadan önce tesadüfen bir arkadaşım onun uzun yıllardır bir kız arkadaşı olduğunu söyledi :53: gülsem mi ağlasam mı :52: üniversite boyunca ben kimseyi kabul etmedim bu platonik aşkım yüzünden :52:

2 yılına ağlarsın, hissettiklerinin boşa olduğuna ağlarsın, sonrada geriye bakıp boşa yıprandığına ağalrsın. :25: gerçekten sürekli karsılasmak bakısmak vs boş değilmiş gibi bir düşünce yaratıyor gel gör ki gerçekten bu kadar masum değil :5: sonra ne oldu peki?

okuldan ortak arkadasımız yok. çünkü ben myo binasında oda fakülte binasında. bahçemiz bir ordan gördüm bende hep aynı yerde oturduğum için ders saatlerinden önce bu şekilde karşılaştık hep. facebook falan bulma imkanım da yok. ve bir arkadasıma da diyemem konustur diye çünkü bu kadar samimi olduğum biri yok sınıftan. ev arkadasıma gelincede zaten hep dalga geçti benimle.ben istediklerimle gezerim sen asla tavlayamazsın gibi cümlelerle:14:

sen daha önceki bir konuda ev arkadaşını da anlatmıştın canım doğru mu hatırlıyorum acaba? eğer doğru hatırlıyorsam, ev arkadaşını hiç sevmemiştim ben zaten :))))) boşver sen kısmetse olur zaten yani..

2 yılına ağlarsın, hissettiklerinin boşa olduğuna ağlarsın, sonrada geriye bakıp boşa yıprandığına ağalrsın. :25: gerçekten sürekli karsılasmak bakısmak vs boş değilmiş gibi bir düşünce yaratıyor gel gör ki gerçekten bu kadar masum değil :5: sonra ne oldu peki?

okuldan sonra bir süre unutamadım.. ama işe girince falan geçti gitti... şimdi dünyalara değişmeyeceğim bir eşim var.. canım herşeyin hayırlısı olsun, her zaman hakkımızda hayırlı olan insanla karşılaşalım inşallah :16:

bi kere yarın kesinlikle konuşmalısın, sonuçta konuşmasanda onu bir daha görmeyeceksin konuşup reddedilirsende br daha görmeyeceksin ayrıca içinde pişmanlık olmayacak, keşke demeyeceksin. E zaten konuşup karşılık alırsan ne ala :)) nerede nasıl durumda olacağını bilmediğim için söyle konş diyemem ama mutlaka bi yolunu bul konuş canım. Ama seni seviyrm olarak değil tanşmak amacıyla. sigara içiosa gdip çakmak iste öyle kur muhabbet bu olabilir belki bilmiyorum:D ama kesin konuş!

evet içiyor sürekli :D de ben içmiyorumki ne yapıcam çakmağı elbisemin ipi çıktı yakıcam falan ayy :1::1: bide aksi gibi çıkmaz gitmez oraya oturmaz off off bu ne ya bi insanın hiçm:1:i şansı olmaz. yıllar öncede birinden hoşlanmıstım en yakın arkadasımla ilişkisi varmış üstelik hşandığım kişinin bi sevgilisi zaten varmış ve bu yüzden gizli gizli yapmıslar ne yapmıslarsa. duyunca aşk sevgi herşeyden soğumuştum. 4 yıldan sonra bişiyler hissediyorum birine böyle bitsin istemiyorum:14:

Gulumsemekle basla.
Sonra "gunaydin, nasilsin?" diye devam edebilirsin. Sonra "Ben X (adin) bu arada, birbirimizle hep karsilastik ama hic tanisma firsatimiz olmadi, seninle tanismak istedim." desen mesela?

Sonra da acilabilirsin...:26:

bu çok cesaret isteyen birşey değil mi ya ? ben cesaret edemezdim yüzyüze bakarken zaten konuşamam, ama mesajla en kolayı olur..bir de çocuk belki hoşlanmaz bu kadar açık konuşulmasından o da çekinir belki..

Son düzenleme:
sen daha önceki bir konuda ev arkadaşını da anlatmıştın canım doğru mu hatırlıyorum acaba? eğer doğru hatırlıyorsam, ev arkadaşını hiç sevmemiştim ben zaten :))))) boşver sen kısmetse olur zaten yani..

evet evet anlatmıştım. sevdirmiyorki sevesin :) aynen nasipten öte köy yokmuş. ben burdan giderken aklımda sorular kalsın istemiyorum

okuldan sonra bir süre unutamadım.. ama işe girince falan geçti gitti... şimdi dünyalara değişmeyeceğim bir eşim var.. canım herşeyin hayırlısı olsun, her zaman hakkımızda hayırlı olan insanla karşılaşalım inşallah :16:

aminnnnn :97: rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yuvanız rahmetten, bereketten, merhametten eksik olmasın

bu çok cesaret isteyen birşey değil mi ya? ben cesaret edemezdim yüzyüze bakarken zaten konuşamam, ama mesajla en kolayı olur..bir de çocuk belki hoşlanmaz bu kadar açık konuşulmasından o da çekinir belki..

canım mesaj derken? ne msn ne face. ne cep no hiçbişiy yok elimde benim. ya gidip konusmaya çalışıcaam yada hiçbişiy olmıcaak:14:

evet içiyor sürekli :D de ben içmiyorumki ne yapıcam çakmağı elbisemin ipi çıktı yakıcam falan ayy :1::1: bide aksi gibi çıkmaz gitmez oraya oturmaz off off bu ne ya bi insanın hiçm:1:i şansı olmaz. yıllar öncede birinden hoşlanmıstım en yakın arkadasımla ilişkisi varmış üstelik hşandığım kişinin bi sevgilisi zaten varmış ve bu yüzden gizli gizli yapmıslar ne yapmıslarsa. duyunca aşk sevgi herşeyden soğumuştum. 4 yıldan sonra bişiyler hissediyorum birine böyle bitsin istemiyorum:14:

1 kerelik iç canım :D şimdi kötü örnek olmiyim bende kullanmıyorum ve karşıyımda ama bu masum bir şey. Hem ileride bunu ona anlatırsın birlikte gülersiniz belki :9: yaa gidiceksin yanına pardon ateşiniz varmı diceksin ama elinde bi sigara olsun, çakmağıda ki vardır mutlaka içtiğine göre sonra hemen yanında yakıcaksınki hani yanında içiyo ol sonra işte ne bilim bi konu bulup girebilirsin yaa işte bende unutmuşum çakmağımı bugn son günüm filan bilmem ne konuşmaya çalışırsın, sonra bu arada ben Xxx dersin. Duruma göre bakarsın işte :21:

Son düzenleme:
1 kerelik iç canım :D şimdi kötü örnek olmiyim bende kullanmıyorum ve karşıyımda ama bu masum bir şey. Hem ileride bunu ona anlatırsın birlikte gülersiniz belki :9: yaa gidiceksin yanına pardon ateşiniz varmı diceksin ama elinde bi sigara olsun, çakmağıda ki vardır mutlaka içtiğine göre sonra hemen yanında yakıcaksınki hani yanında içiyo ol sonra işte ne bilim bi konu bulup girebilirsin yaa işte bende unutmuşum çakmağımı bugn son günüm filan bilmem ne konuşmaya çalışırsın, sonra bu arada ben Xxx dersin. Duruma göre bakarsın işte :21:

tıkanırım ben öksürükten o zaman hiç konusamam :1::1: bi bahane bulmam lazım ama ne?:26:

cok merak ettım yarın ne olcak.ya canım ılk yazdıgıı okusum sadece adını bolumunu bılıyorum falan demıstın sanırım..hıcmı ortak arkadsınız yok ya? bu cocugun facesı falandamı yok ekleseydın ya yuzyuze konumak bıraz zor olabılır ya:/ ama sankı gecte kalmıssın bıraz yarın okuldakı son gunum dıosun falan..hayırlısı olsun.

Canım üç günlük dünya inşallah söyleyebilirsin :34: Olumsuz cevap alsan bile belirsizlikten iyidir bu.
İçinde kalmaz etmez hiççç utanmada kibarca konuşabilir miyiz de sonrada gir muhabbette :66:

bu çok cesaret isteyen birşey değil mi ya ? ben cesaret edemezdim yüzyüze bakarken zaten konuşamam, ama mesajla en kolayı olur..bir de çocuk belki hoşlanmaz bu kadar açık konuşulmasından o da çekinir belki..

Ne guzel iste, medeni cesaretiyle etkileyebilir cocugu. Ben de mesajlarla filan yapamam. Hic tanimadigim kisiden nasil bir mesaj bekleyebilirim ki? Oyun oynar gibi, karsidakinin niyeti ciddi gelmez bana. Hele facebook gibi seylerle acilmaktan hic hoslanmam. Kendimi o cocugun yerine koyarak cevapladim bu arada. :)

bence yapamıcam diyosan onların sınıftaki birinden onun numarasını al. alırkende bi ödev hakkında bişi sorcaktım falan deyip alırsın. nasıl olsa onlar seni tanımıyo. :34:

ya biz türkler acitasyonu çok seven inanlarız ..
kalbın çarpıyor , sevıyorsun yani yaşıyorsun .. buda dert edılcek bısey mı ?
faceden ekle , ortak arkadaş bul , zaten bakışıyormussunuz .. olmadı kucuk bır not yaz senın oldugunu anlayabılcek eğer varsa ıcınde bıseyler gelır zaten pesınden ..

Ne guzel iste, medeni cesaretiyle etkileyebilir cocugu. Ben de mesajlarla filan yapamam. Hic tanimadigim kisiden nasil bir mesaj bekleyebilirim ki? Oyun oynar gibi, karsidakinin niyeti ciddi gelmez bana. Hele facebook gibi seylerle acilmaktan hic hoslanmam. Kendimi o cocugun yerine koyarak cevapladim bu arada. :)
teşekkür ederim aynı şeyleri düşünüyoruz emin olun :)

Canım üç günlük dünya inşallah söyleyebilirsin :34: Olumsuz cevap alsan bile belirsizlikten iyidir bu.
İçinde kalmaz etmez hiççç utanmada kibarca konuşabilir miyiz de sonrada gir muhabbette :66:
cesaretimi toplayacağım çoğu zaman bu çekingenlik yüzünden kaybettim artık kaybetmek istemiyorum olmazsa da napalım canımız sağolsun...

cok merak ettım yarın ne olcak.ya canım ılk yazdıgıı okusum sadece adını bolumunu bılıyorum falan demıstın sanırım..hıcmı ortak arkadsınız yok ya? bu cocugun facesı falandamı yok ekleseydın ya yuzyuze konumak bıraz zor olabılır ya:/ ama sankı gecte kalmıssın bıraz yarın okuldakı son gunum dıosun falan..hayırlısı olsun.
yok olsa keşke yüzümü kızartıp tanıstır derdim. :( evet adı ve bölümü başka bişiy yok adını seslenirken bölümünüde sürekli yapısık olduğu kitaplardan takip edip buldum :) ay inş Allahım yardım eder de yarın hayırlı haberlerle dönerim :97:

bence yapamıcam diyosan onların sınıftaki birinden onun numarasını al. alırkende bi ödev hakkında bişi sorcaktım falan deyip alırsın. nasıl olsa onlar seni tanımıyo. :34:
verirler mi ki acep ? tanımadıkları birine arkadaşlarının numarasını? ya hem ben yüzyüze olsun istiyorum böyle korkak gibi olur sanki. hem seni seviyorum falan demem. tanımak istediğimi söylerim sonrada kendi bilir artık

Back