• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

ilk sayfadaki mesajını okurken hiç yadırgamadım seni. tam 2,5 yıl platonik bağlandım birine. ki şu anda evliyim ve 2 aylık hamileyim :)) her neyseee, çok zor olacak biliyorum ama illa konuşamam ben diyorsan, otur yaz içinden geçenleri, altına da yaz numaranı. emin ol keşkelerle geçicek hayatın. ha bu arada benim o platonik aşkım beni okul bitince farketti ve o çıktı karşıma. inan bütün büyü oracıkta bozuldu. çünkü ben ona bütün özellikleri ben yükledim. o benim hayalimdeki kişiydi. ete kemiğe bürününce kalmadı bişey. ama keşkem de olmadı. sen de yap bişeyler, hakikaten kaybedeceğin hiç bişe olmicak... ii geceler... bol şans...

ilk sayfadaki mesajını okurken hiç yadırgamadım seni. tam 2,5 yıl platonik bağlandım birine. ki şu anda evliyim ve 2 aylık hamileyim :)) her neyseee, çok zor olacak biliyorum ama illa konuşamam ben diyorsan, otur yaz içinden geçenleri, altına da yaz numaranı. emin ol keşkelerle geçicek hayatın. ha bu arada benim o platonik aşkım beni okul bitince farketti ve o çıktı karşıma. inan bütün büyü oracıkta bozuldu. çünkü ben ona bütün özellikleri ben yükledim. o benim hayalimdeki kişiydi. ete kemiğe bürününce kalmadı bişey. ama keşkem de olmadı. sen de yap bişeyler, hakikaten kaybedeceğin hiç bişe olmicak... ii geceler... bol şans...

teşekkür ederim :) sırf içimde keşke falan kalmasın diye yapacağım bunu. aslıdna çok severim şiiri ve yazmayı yazsam da çok güzel olur sanırım :) bu gece bişiyler yazıyım ben. tekrar teşekkür ederim :17:
bir de neden istemedin karşına çıkınca?

teşekkür ederim :) sırf içimde keşke falan kalmasın diye yapacağım bunu. aslıdna çok severim şiiri ve yazmayı yazsam da çok güzel olur sanırım :) bu gece bişiyler yazıyım ben. tekrar teşekkür ederim :17:
bir de neden istemedin karşına çıkınca?

çünkü ben onu istediğimde o yoktu hiç. ben hep onu bekledim. hatta o aralar hayatına biri girdiğinde bile ben uzaktan tuna diye kendimi paralıyordum :) ama onun o kadar büyük olmadığını onu karşımda konuşurken anladım. biri söylemiş benim ondan hoşlandığımı. ben keşke seni farkedebilseydim falan diyince soğudum işte nedense. bence ben başlı başına fark edilmesi gereken bi kızdım :64: emin ol sen de öylesin. inşallah senin fikirlerin değişmez ve birbirinizi tanımaya karar verirsiniz. sonuçta sen de tanımıyosun onu. ha bu arada benimde kalemim güçlüdür bayaa:) ama bırak gönlün yazsın, hissettiğin neyse yaz. gönlüm ve dileklerim seninle... :) :49:

bencede mektup süper fikir :)
merhaba dersin mektubu verirsin. tabi numaranı da yazarsın mektubun sonuna :)
hem mektubu verdiğinde yüzyüze geliceksiniz zaten. eğer oda bişiler hissediyosa zaten numaran var mutlaka arar :31:

bencede mektup süper fikir :)
merhaba dersin mektubu verirsin. tabi numaranı da yazarsın mektubun sonuna :)
hem mektubu verdiğinde yüzyüze geliceksiniz zaten. eğer oda bişiler hissediyosa zaten numaran var mutlaka arar :31:
bişiyler karalamaya çalışacağım artık :))
çünkü ben onu istediğimde o yoktu hiç. ben hep onu bekledim. hatta o aralar hayatına biri girdiğinde bile ben uzaktan tuna diye kendimi paralıyordum :) ama onun o kadar büyük olmadığını onu karşımda konuşurken anladım. biri söylemiş benim ondan hoşlandığımı. ben keşke seni farkedebilseydim falan diyince soğudum işte nedense. bence ben başlı başına fark edilmesi gereken bi kızdım :64: emin ol sen de öylesin. inşallah senin fikirlerin değişmez ve birbirinizi tanımaya karar verirsiniz. sonuçta sen de tanımıyosun onu. ha bu arada benimde kalemim güçlüdür bayaa:) ama bırak gönlün yazsın, hissettiğin neyse yaz. gönlüm ve dileklerim seninle... :) :49:

meleğimm teşekkür ederim mutlu oldum.:) sanada bebeğinle ve eşinle çok çok mutlu huzurlu ömürler diliyorum :)

Merhaba canım
mektup çok güzel bi fikir bencede,diyebileceğim tek şey
Rabbim yardımcın olsun inşaallah,dualarım seninle.:16::16:

Merhaba canım
mektup çok güzel bi fikir bencede,diyebileceğim tek şey
Rabbim yardımcın olsun inşaallah,dualarım seninle.:16::16:

Sıcak bir gülümseme,tatlı bir merhaba...Kaybedecek birşeyin yok.
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)

teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah bu ümidim boşa çıkmaz çok mutlu dönerim:31::31:

Tüm yazılanları okudum.
Yanına gidip merhaba diyebilirsin mesela, geri çevirmeyecektir. Belki oda konuşmak için çabalar, olabilir yani. Bir yerde oturur konuşursunuz. Ama mutlaka git yanına. Daha sonra keşke dememek için. Hayatı ertelememek gerekir. Herşey olucağına varır.
Bizi mutlaka haberdar et, merakla bekliyoruum:16:

Son düzenleme:
Asla unutmayacağım sözlerini bir gün hatırladığınızda güleceksiniz eminim.
Hiç bir platonik aşk, gerçek yaşanmış duyguların yerini tutamaz.
Bir gün gerçekten birşeyler yaşadığınızda hatırlamazsınız bile bu kişiyi, çünkü ortak hiç bir anınız yok, yüzünü bile hatırlamayacaksanız.
Yaşamak başka birşey.
Bu arada adım atmaya da karar vermişsiniz heralde, sizin hayatınıza girerse işte o zaman anlam kazanacak bu insan, yoksa inanın unutursunuz.

Bence uğraşmaya değmez bişey yapacak olsaydı karşı taraf çoktan yapmıştı.

Ama yine de hayırlısı olsun

sonuç ne olursa olsun unutmaki öncelik her zaman sensin!!!
daha yaşayacağın o kadar şey varki....

neyin ne olacağı hiiiç belli olmaz
ben de sevgilimle okulun son haftası tanıştım
4 sene aynı okulda okuduk. aynı derslere girdik ama kısmet böleymiş işte nerden bilebiliriz ki:16:
merak ettım sonucu bize de haber verr

Konu içeriği nedeniyle"Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım gördüğün yerde dök için kaybedecek bir şeyin yok nasılsa
olacağı varsa senin sayende yol bulmuş olur en azından

Back