• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

sosyal paylaşım sitesinde sayfası falan yokmu ortak arkadaşalrınız falan...peşini bırakmayın aşkınızın arkasından gidinnn:69::69:

Nasıl olumsuz yaa :(
Çok üzüldüm.
Şu anda bende üniversitede senin gibi birisinden hoşanıyorum aynı durumları yaşıyorum okulda.Çocuğu okulda arıyorum o nerde ne yapıo hep haber bekliorm falan filan.off aynı durumdayz aynıı
Çok merk ettim ne yaptn nasıl olumsuz sonç

kızlar konusmaya çalıştım. onun binasına gittim bi staj bahanesiyle oradaki müdüre onaylatmak için bizim müdür yoktu neyse. aradım aradım buldum. gittim yanına selam verdim merhaba dedim ama bu sefer kantindeydi. merhaba dedi kalktı gitti şok oldum kalakaldım öylece. çok ağladım o kadar süslendim hayatımda yapmadığım makyajı, giymediğim elbiseyi giydim herkes hayran kaldı ama o bakamdı bile suratıma :14: ne yaparsam yapıyım beni kimse istemeyecek bunu anladım. okul çıkışı da bizim binaya gelmiş öğretim görevlileri odasında karşılaştık gözlerim kıpkırmızı tabi baktı suratıma ama çıktı gitti. :14::14::14: çok moralim bozuk :14::14:

Nasıl olumsuz yaa :(
Çok üzüldüm.
Şu anda bende üniversitede senin gibi birisinden hoşanıyorum aynı durumları yaşıyorum okulda.Çocuğu okulda arıyorum o nerde ne yapıo hep haber bekliorm falan filan.off aynı durumdayz aynıı
Çok merk ettim ne yaptn nasıl olumsuz sonç

herkes aynı olacak diye birşey yokki :( inşallah senin ki olur gülüm hakkında hayırlısı olsun. Bahtın da açık olsun :85:

canım üzülme lütfen hiç cevap yazmadım ama hep takipteydim seni kendime çok yakın hissettim.Çoğu zaman seninle aynı duyguları yasıyorum ben de.(ask değil de diğer konularda ) Allah'ın bir bildiği vardır tatlım.Olmuyorsa zorlama.Olacağı varsa zaten ayağına gelir kısmetin.Belki kötü biridir Allah'ım seni koruyordur.Sen yoluna devam et,birgün gelecek karşına kısmetin elbet çıkacak

kızlar konusmaya çalıştım. onun binasına gittim bi staj bahanesiyle oradaki müdüre onaylatmak için bizim müdür yoktu neyse. aradım aradım buldum. gittim yanına selam verdim merhaba dedim ama bu sefer kantindeydi. merhaba dedi kalktı gitti şok oldum kalakaldım öylece. çok ağladım o kadar süslendim hayatımda yapmadığım makyajı, giymediğim elbiseyi giydim herkes hayran kaldı ama o bakamdı bile suratıma :14: ne yaparsam yapıyım beni kimse istemeyecek bunu anladım. okul çıkışı da bizim binaya gelmiş öğretim görevlileri odasında karşılaştık gözlerim kıpkırmızı tabi baktı suratıma ama çıktı gitti. :14::14::14: çok moralim bozuk :14::14:

ee tamam da anladı mı ki öyle birşey soracağını ?
sadece merhaba demişsin çok ilginç ya öyle davranması..kazmaymış..neden kalktı gitti anlamadım? merhaba dediğinde yalnız mıydı ? belki alakasız birşey sorucaktın vs..alala..

boşver tatlım ya hiç sıkma canını
ben de üniversitedeyken birine aşıktım böyle
biraz konuşmuşluğumuz da vardı o da benden hoşlanıo sanıyordum
bir de ben ünvde popüler bir kızdım sürekli teklif alırdım falan ama ona aşık olduğumdan gözüm hiçbişeyi görmezdi(ah yanarım yanarım o günlere yanarım o yüzden hala bekarım)
sonra birgün bir arkadasım bi haltlar etti neyse bu numarasını verdi falan ben de msj yazdım yaşça büyüktü benden ama sonuçta anladım ki sadece dalga geçmiş. benimse yaklşaık 6 yılım boşa gitti ve noldu biliyor musun bu adam evlendi ve evlendikten sonra bile sürekli benimle msnden falan konuştu. ki ben istesem belki ilerisi bile olurdu.o zaman onun kalitesini anladım benim gözümde o kadar büyüttüğüm ugruna herseyi reddettiğim adam aslında çapkın bir ........di. sonraki aşk hikayem ayrı bir muamma zaten. ama en azından gerçek aşkı tattığın zaman birini sevdiğin dokunduğun zaman bunlara güleceksin. ben ilk reddedildiğimde nasıl kötüydüm bi daha okula bile gidemem sanıodum şimdi sadece gülüyorum, iyiki yapmışım o gün diyorum. hiç sıkma canını boşver, iyiki yaptın.

ee tamam da anladı mı ki öyle birşey soracağını ?
sadece merhaba demişsin çok ilginç ya öyle davranması..kazmaymış..neden kalktı gitti anlamadım? merhaba dediğinde yalnız mıydı ? belki alakasız birşey sorucaktın vs..alala..

yanlız olmasaydı zaten gidemezdim ki canım. zaten cesaretsiz biriyimdir yinede gittim yanına. insan kusura bakma işim var da demezmi ya çok kötü oldum insanlar bana baktı hep :14: insanlıktan haberi yokmuş ne yapayım artık. dediğiniz gibi ben keşkelerimi çöpe attım. :14: çok kırıldım tanımıyorum belki ama o kadar insanın içinde. bi bayan olarak gururumdan da vazgeçmiş oldum:14:

Son düzenleme:
boşver tatlım ya hiç sıkma canını
ben de üniversitedeyken birine aşıktım böyle
biraz konuşmuşluğumuz da vardı o da benden hoşlanıo sanıyordum
bir de ben ünvde popüler bir kızdım sürekli teklif alırdım falan ama ona aşık olduğumdan gözüm hiçbişeyi görmezdi(ah yanarım yanarım o günlere yanarım o yüzden hala bekarım)
sonra birgün bir arkadasım bi haltlar etti neyse bu numarasını verdi falan ben de msj yazdım yaşça büyüktü benden ama sonuçta anladım ki sadece dalga geçmiş. benimse yaklşaık 6 yılım boşa gitti ve noldu biliyor musun bu adam evlendi ve evlendikten sonra bile sürekli benimle msnden falan konuştu. ki ben istesem belki ilerisi bile olurdu.o zaman onun kalitesini anladım benim gözümde o kadar büyüttüğüm ugruna herseyi reddettiğim adam aslında çapkın bir ........di. sonraki aşk hikayem ayrı bir muamma zaten. ama en azından gerçek aşkı tattığın zaman birini sevdiğin dokunduğun zaman bunlara güleceksin. ben ilk reddedildiğimde nasıl kötüydüm bi daha okula bile gidemem sanıodum şimdi sadece gülüyorum, iyiki yapmışım o gün diyorum. hiç sıkma canını boşver, iyiki yaptın.
teşekkür ederim :17:kendimi saf gibi hissediyorum :14: boşuna büyütmüşüz gözümüzde. insan yaşayıp görmeyince inanmıyor işte. saf aşık hisseder oda hoşlanıyor hee tabi çok hoşlanıyormuş gördüm :14:
nasipten öte köy yok diyorum her zaman. denedim en azından o kaybetti. ben saflığıma yanayım.

yanlız olmasaydı zaten gidemezdim ki canım. zaten cesaretsiz biriyimdir yinede gittim yanına. insan kusura bakma işim var da demezmi ya çok kötü oldum insanlar bana baktı hep :14: insanlıktan haberi yokmuş ne yapayım artık. dediğiniz gibi ben keşkelerimi çöpe attım. :14: çok kırıldım tanıyorum belki ama o kadar insanın içinde. bi bayan olarak gururumdan da vazgeçmiş oldum:14:

Terbiyesizmiş.
İçinizde ukte kalmaz artık ne olduğunu gördünüz.
Herkes hayran kalmış ama o..sorun onda. İnsan usulen hal hatır sorar bir iki cümle.:41:

canım benim saflıkla ne alakası var sen denedin yaptın,içinde kalmadı en azından bu kadar yıpratma kendini.

Sen de kendine bir bak herkes öyledir en çok KEŞKEler yakar canımızı...

İlerde,yarın,birgün KEŞKE gidip konussaydım böyle olmazdı diyeceğine,ben elimden geleni yaptım nasip değilmiş dersin öyle değil mi:129::129:

Back