H hafsaa Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn #21 ayyy ne guzel ya sımdıde belkı dogurdun kız hayırlı olsun
BenAyKizim anneyim ben!!!! Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.447 184 698 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn #22 şimdi doğmuştur bile inşallah.ayyy Allah sağlık mutluluk versin....bizi de tez vakitte kavuştursun bebişlerimize
şimdi doğmuştur bile inşallah.ayyy Allah sağlık mutluluk versin....bizi de tez vakitte kavuştursun bebişlerimize
cemredeniz Hiçbişeyim.. Kayıtlı Üye 3 Mart 2008 10.211 293 413 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn #23 sabah kalkar kalkmaz aklıma geldıler kızlar valla.. Allah kolaylık versın onlAraaa
S SENACE Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn #24 ŞU SAATLERDE MİNİK OĞLUN KUCAĞINDADIR. EŞİNİ ve SENi TEBRİK EDERİM. ALLAH SİZLERLE BİRLİKTE ONA SAĞLIKLI HUZURLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN.
ŞU SAATLERDE MİNİK OĞLUN KUCAĞINDADIR. EŞİNİ ve SENi TEBRİK EDERİM. ALLAH SİZLERLE BİRLİKTE ONA SAĞLIKLI HUZURLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN.
elif445 anne Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 4.654 6 116 Kütahya 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn #25 canım şimdi doğumunu yapmış olmalısın benimde aklımdaydın dünden beri senin salı benim cuma diye sayıklıyıp duruyordum. inşallah kolay bir doğum olmuştur ve bebeğine sağsalim kuvuşmuşsundur ...
canım şimdi doğumunu yapmış olmalısın benimde aklımdaydın dünden beri senin salı benim cuma diye sayıklıyıp duruyordum. inşallah kolay bir doğum olmuştur ve bebeğine sağsalim kuvuşmuşsundur ...