- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?