• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın nasıl davranmam gerek?

Art niyet seziyorsanız o zaman evet rahatsız edici. Kabul etmemekte fayda var.
Eskilerinden kurtulmak istiyor.Hem de bizi bu vesile ile yönetecek. Ben size şunu bunu yaptım diye başıma kalkıyor. En son domates sosunu başıma kalktı. Yazın 40 50 kavanoz sos yaptım.

Size eski ürünleri vermeleri belki kötülükten değildir, masraf etmeyin kullanın diye olabilir. Ona pek takılmayın bence. Ama sizle kavga eden kardeşi meselesinde haklı siz iseniz özür gelmeden görüşmezdim ben olsam. Eşinize bu şekilde söyleyin bence en azından özür gelirse siz de sonra gönlünüz daha rahat gidersiniz

Size eski ürünleri vermeleri belki kötülükten değildir, masraf etmeyin kullanın diye olabilir. Ona pek takılmayın bence. Ama sizle kavga eden kardeşi meselesinde haklı siz iseniz özür gelmeden görüşmezdim ben olsam. Eşinize bu şekilde söyleyin bence en azından özür gelirse siz de sonra gönlünüz daha rahat gidersiniz
Kardeşi oturduğumuz masayı terk etti.Eşim diyorki olay büyümesin diye gitti. Ben saygısızlık olarak algıladım. Yarın kaynım evde olmaz umarım.

İyi oldugunu düşünmüyorum. En son kaynım oturduğumuz masayı terk etti. O günden beri gitmiyorum. Eşime göre kavga büyümesin diye terk etmiş. Ben saygısızlık olarak algılıyorum.
O zaman böyle saygısız insanlarla bir araya gelmenin manası yok. Hiç gitmeyin kafanız kulağınız rahat olur en azından

O zaman böyle saygısız insanlarla bir araya gelmenin manası yok. Hiç gitmeyin kafanız kulağınız rahat olur en azından
Evleneli 3 yıl olacak.1 senedir o kadar mutluyumki.Eşimde karışmıyor.İstersen bayramda da gelme dedi.Ama içten içe gitmemi istiyor. Yarın eşimin hatırı için gideceğim.

Yeni evliyken bunu yaptı. Ben zaten gönderdiklerini ya attım ya geri gönderdim. Yarında bunun için ısrar edecekler.Zaten artık aldıgımız şeyleri bilmiyorlar.
ben o durumu yaşamadim şükür:)
bana benden görüp aynilarini aldıklari kesin.
bunu ben kendimi örnek olduğumu düşünüyordum..
benimde onlardan örnek aldığımda var..
çocuk işine karışmasaydi ilişkilerimiz iyiydi..
8 senedir alt üst oturuyoruz sanirim nazara geldik herkes gelin kaynana görümce ilişkisine bayılıyordu.. son iki senedir üstüme yürüdü..
ilk zaman iyiligi için ayagina sallamayin dedim kızım 4 yaşındaydi o zamanda..
iyilik de hiç işe yaramiyor.
ondan sonra degiştiler benden art niyet aramaya başladi.
en son kavga ettik bitti..

İşte bayram oldugu için gidecegim. Geçen iftara çagırdı gitmedim. Onun harici gitmeyi düşünmüyorum.
Yaptığı sosu başıma kalkacak insana değil bayram cenaze olsa gitmem. Sonra yüz buluyorlar ben istediğimi yapıyorum yine de benden vazgeçmiyorlar diye. Hele de bayramdan sonra gitmeye başlarsanız daha hiç başedemezsiniz yüzsüzlükleriyle

Back