- 21 Şubat 2025
- 36
- 7
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi alıp tekrarlasam mı. Yarın normalde regl günüm takvime göre max 1 gün oynar reglimBen de gördüm
diğer fotoda daha net gibiBen de gördüm
5dk içinde çıktı diğer foto daha net atıyorum şimdiBende goruyorum hafif cizgi.
Kac dk sonra cikti? Birtane daha alip deneyin bence
Canımcım silik çizgi var gibiKızlar yarın mr çekineceğim. Eve gelince test yapayım dedim bir tane bür gebenin günlüğü marka ovülasyon testi içinden çıkan gebelik kaset testim vardı. Sanki ailik çizgi var güvenemedim. Bi bakın sadece ben mi görüyorum.
Bence alin tekrar edin inşallah vardırErken gebelik testi alıp tekrarlasam mı. Yarın normalde regl günüm takvime göre max 1 gün oynar reglim
Çizgi pembe renkmi grimi5dk içinde çıktı diğer foto daha net atıyorum şimdi
Acil bunun icin mi var ?Şüphe varsa girme acile git test ver hemen
ÖffffffAcil bunun icin mi var ?
Yinede önerilmiyor, hatta yapmiyorlar diye biliyorum. Türkiyede de aynidir prosedur.Mr radyasyon içermiyor
Hayır gebelere çekim yapılıyorYinede önerilmiyor, hatta yapmiyorlar diye biliyorum. Türkiyede de aynidir prosedur.
Cok sasirdim buna :)Hayır gebelere çekim yapılıyor
Öylesi daha sağlıklı tabi ama mecburiyet olunca çekim yapılıyor ve radyasyon içermediği için biraz daha güvenilir yine de net bilgi için doktorla konuşup hareket etmek en mantıklısı :)Cok sasirdim buna :)
Burda kesinlikle yapmiyorlar ilk trimester de
Bu markada böyle çıkıyor benim de başıma geldi ilk idrarla başka marka testle dene benceKızlar yarın mr çekineceğim. Eve gelince test yapayım dedim bir tane bür gebenin günlüğü marka ovülasyon testi içinden çıkan gebelik kaset testim vardı. Sanki ailik çizgi var güvenemedim. Bi bakın sadece ben mi görüyorum.