- 21 Şubat 2025
- 36
- 7
- 1
- 29
Çok hafif değil pembeÇizgi pembe renkmi grimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif değil pembeÇizgi pembe renkmi grimi
Var bence. Ben de mr çekildiğimde çeken kız radyasyon yok ilaçlı mr da var demişti. Testin markası bir gebenin günlüğü mü ?Kızlar yarın mr çekineceğim. Eve gelince test yapayım dedim bir tane bür gebenin günlüğü marka ovülasyon testi içinden çıkan gebelik kaset testim vardı. Sanki ailik çizgi var güvenemedim. Bi bakın sadece ben mi görüyorum.
Evet ama normal kaset test erken gebelik değilVar bence. Ben de mr çekildiğimde çeken kız radyasyon yok ilaçlı mr da var demişti. Testin markası bir gebenin günlüğü mü ?
Yaa öyle mi ? Bugun benim adet günümdü adet olmadım. Öğleden sonra test yaptım böyle silik çıktı. Awox vardı onunla da yaptım o çıkarmadı. Sonra awox beta çok yüksekse pozitif çıkarıyor yazıları okudum. Bir gebenin günlüğü testi bugune kadar bende kuruma çizgisi bile çıkarmadı o yüzden sevinmiştim. Siz böyle yazınca tereddüt ettim şimdi :)Bu markada böyle çıkıyor benim de başıma geldi ilk idrarla başka marka testle dene bence
Bende tek testle kalmak istemedim. Yarın tekrarlıcam eczane uzakmış şimdi alamadımBu markada böyle çıkıyor benim de başıma geldi ilk idrarla başka marka testle dene bence
Ben awox kullandim simdi yorumun bana umut olduYaa öyle mi ? Bugun benim adet günümdü adet olmadım. Öğleden sonra test yaptım böyle silik çıktı. Awox vardı onunla da yaptım o çıkarmadı. Sonra awox beta çok yüksekse pozitif çıkarıyor yazıları okudum. Bir gebenin günlüğü testi bugune kadar bende kuruma çizgisi bile çıkarmadı o yüzden sevinmiştim. Siz böyle yazınca tereddüt ettim şimdi :)
Gözün aydın gayet görünüyor tebrik ediyorumBen awox kullandim simdi yorumun bana umut oldu![]()
Bende de bu şekilde silik çizgi çıkmıştı çok umutlanmıştık ama adet oldumYaa öyle mi ? Bugun benim adet günümdü adet olmadım. Öğleden sonra test yaptım böyle silik çıktı. Awox vardı onunla da yaptım o çıkarmadı. Sonra awox beta çok yüksekse pozitif çıkarıyor yazıları okudum. Bir gebenin günlüğü testi bugune kadar bende kuruma çizgisi bile çıkarmadı o yüzden sevinmiştim. Siz böyle yazınca tereddüt ettim şimdi :)
Bitane evde buldum bende şimdiBen awox kullandim simdi yorumun bana umut oldu![]()
Çok hafif değil pembe
Ayy var gibiii benimki de iyice koyulastiBitane evde buldum bende şimdi
bence gebesiniz hayırlı olsunBitane evde buldum bende şimdi
Benimde böyleydi 10dk geçtikten sonraki hali. Bu arada seninde kedin var sanırım kum var fotoda benimde kedim varAyy var gibiii benimki de iyice koyulasti
Evet canim 2 tane 4 bacakli kizim varBenimde böyleydi 10dk geçtikten sonraki hali. Bu arada seninde kedin var sanırım kum var fotoda benimde kedim var![]()
Sabah bir test daha alıp yapacağım ben. Benimde dişiEvet canim 2 tane 4 bacakli kizim varsende de goruyorum ben
![]()
Hadi insallah rabbim kucagini bos birakmasin isteyen herkesinSabah bir test daha alıp yapacağım ben. Benimde dişibu da ona kardeş olacak inşallah
![]()
Sende tekrarla. İnşallah ikimizde gebeyizdirHadi insallah rabbim kucagini bos birakmasin isteyen herkesin![]()
Hayırlı olsun öncelikle. Rica etsem belirtilerini nelerdi . Bende bu ay klomen ve letu kulladim ..bugün adet günüm dün test yaptım negatif birkaç gün geçtikçe tekrar yapmayı dunuyorumKızlarrr gebeyim.
Kan değerim 2 gün gecikmede 58 çıktı.
Sağlık kabini 4 haftalık dedi.
Mr ve röntgen çekinmedim iyikiiii.
Sadece bacaklarımda ağrı var üst kısımlarda. Birde dün kasıl ağrım başladı. Regl ağrısı gibi. Başka bir belirtim yok henüz. Çok küçük olduğu içinde olabilir tabiHayırlı olsun öncelikle. Rica etsem belirtilerini nelerdi . Bende bu ay klomen ve letu kulladim ..bugün adet günüm dün test yaptım negatif birkaç gün geçtikçe tekrar yapmayı dunuyorum