Yarın meme büyütme ameliyatı oluyorum

Teşekkür ederim ameliyatımı oldum ağrı kesicilerle ağrı hissetmiyorum sonuçtan şuan için memnunum ama pek inceleme fırsatım da olmadı

Teşekkür ederim ameliyatımı oldum ağrı kesicilerle ağrı hissetmiyorum sonuçtan şuan için memnunum ama pek inceleme fırsatım da olmadı
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşin sağlıkla kullanın inşaAllahbol bol su içmeyi yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin insan hareket ettikçe daha iyi, yattıkça da hasta hissediyorbir kadının daha hayaline kavuşmasına çık sevindim

Geçmiş olsun sorunsuz atlatmanıza sevindim bundan sonrasında zaten sadece keyifle kullanmak kaldı. İncelemeyin bence. İlk zamanlarda vucut ve psikoloji durumu kabul edene kadar herşey garip geliyor. Görüntüsü, hissi, duruşu..hergün farklı gorunuyor görüntüsü.. şimdi bile memnunsanız sonrası da öyle gider insallah

Merhaba görüntüden memnun musunuz küçük görünüyor mu bu tarz bi görüntüye ulaştınız mı

Eklentiler

• 3C510A8F-CF0E-4B06-81EB-BF9FCD51B834.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 173
Merhaba görüntüden memnun musunuz küçük görünüyor mu bu tarz bi görüntüye ulaştınız mı
Ben görüntüden çok memnunum fakat şuan ödemler de olduğu için net bir şey söyleyemiyorum eğer mesaj olarak gonderebiliyorsam öncesi sonrası fotoğraf gönderebilirim fakat benim bu kadar büyük olmadı diye düşünüyorum sütyenle bu şekilde durabilir henüz köşem dışında sütyen takmadım bugün ilk kez 5 dk çıkarıp elbise denedim ve aşırı beğendim ben çok memnunum fakat kişiden kişiye değişir

Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle birkaç sorum olacaktı ben de düşünüyorum ama doktor konusunda araştırma yapıyorum. Sizin doktorunuz kimdi ve ne kadara yaptirdiniz acaba? Anladığım kadarıyla memnunsunuz son durumdan

Kizlar bende dün dr Fatih Dağdelana ameliyat oldum boyum 1.70 kilom 56-57 325 cc takildi. Ameliyat iyi geçti 1 saatte odamdaydaydim anestezi donrasi sarsamlik baş donmesi vs hiç bişey yaşamadım çok şükür agri hiç olmadi ama gerginlik batma var bunlar ne zaman geçiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…