- 13 Aralık 2022
- 69
- 38
-
- Konu Sahibi baskadunyada
Teşekkür ederim umarım pişman olmam çünkü kafam karışmasın diye başka doktora gitmedim ve doktorum 275 den fazlasının olmayacağını söyledi yarın ameliyat öncesi bir daha konuşacağız daha büyüğü olabilirse onu isteyeceğim ama büyük olması da daha çok tedirgin ediyor. Tek istediğim dolgulu sütyenlerden kurtulmak ve özgürce bikini mayo giyebilmekKüçük oldu diye geleceksin. Şimdiden geçmiş olsun.
Küçük olmayacak çünkü anlaşılan şu ki; doktorun senin çapına, vücut endeksine , omuz yapına, meme hacmine bakarak en doğru olan CC seçmiş. Bende ameliyat günümden bir gün önce aynı şekilde ya küçük olursa diye kendimi yiyip bitirmiştim. E birde küçük diyenler de cabası.. hiç birine kulak asmamayı seçtim. Banada 295 CC takıldı . Küçük diyenlere inat, hem iddialı hem doğal bir göğüse sahip oldum. Zaten çok büyük olupta bedenine yakıştırmayan çok var. Bizim ölçüler gayet iyi . Sana şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma . Herşey çok güzel olucakArkadaşlar çok heyecanlıyım sürekli burda konuları okuyorum yarın ameliyat günüm 250 veya 275cc kas altı takılacak heyecandan uyuyamıyorum ya komplikasyon olursa ya beğenmezsem, küçük olursa büyük olursa aklımda o kadar çok soru işareti var ki. Tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Ameliyat sonrası burayı güncellemeye çalışacağım
Küçük olmayacak çünkü anlaşılan şu ki; doktorun senin çapına, vücut endeksine , omuz yapına, meme hacmine bakarak en doğru olan CC seçmiş. Bende ameliyat günümden bir gün önce aynı şekilde ya küçük olursa diye kendimi yiyip bitirmiştim. E birde küçük diyenler de cabası.. hiç birine kulak asmamayı seçtim. Banada 295 CC takıldı . Küçük olanlara inat, hem iddialı hem doğal bir göğüse sahip oldum. Zaten çok büyük olupta bedenine yakıştırmayan çok var. Bizim ölçüler gayet iyi . Sana şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma . Herşey çok güzel olucakArkadaşlar çok heyecanlıyım sürekli burda konuları okuyorum yarın ameliyat günüm 250 veya 275cc kas altı takılacak heyecandan uyuyamıyorum ya komplikasyon olursa ya beğenmezsem, küçük olursa büyük olursa aklımda o kadar çok soru işareti var ki. Tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Ameliyat sonrası burayı güncellemeye çalışacağım
Eğer meme dokun yoksa zaten çok büyük olmaz. 250 cc çok büyük bir beden değil. Korkma sonrası güzel oluyor.Teşekkür ederim umarım pişman olmam çünkü kafam karışmasın diye başka doktora gitmedim ve doktorum 275 den fazlasının olmayacağını söyledi yarın ameliyat öncesi bir daha konuşacağız daha büyüğü olabilirse onu isteyeceğim ama büyük olması da daha çok tedirgin ediyor. Tek istediğim dolgulu sütyenlerden kurtulmak ve özgürce bikini mayo giyebilmek
Çok teşekkür ederimm bu mesaj biraz rahatlattı umarım güzel geçerKüçük olmayacak çünkü anlaşılan şu ki; doktorun senin çapına, vücut endeksine , omuz yapına, meme hacmine bakarak en doğru olan CC seçmiş. Bende ameliyat günümden bir gün önce aynı şekilde ya küçük olursa diye kendimi yiyip bitirmiştim. E birde küçük diyenler de cabası.. hiç birine kulak asmamayı seçtim. Banada 295 CC takıldı . Küçük olanlara inat, hem iddialı hem doğal bir göğüse sahip oldum. Zaten çok büyük olupta bedenine yakıştırmayan çok var. Bizim ölçüler gayet iyi . Sana şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma . Herşey çok güzel olucak
Memnun musun taktirali ne kadar olduŞimdiden geçmiş olsun umarım ağrısız atlatırsın :) banada 280cc takıldı doktorum daha büyük sığmadı dedi
Teşekkür ederim yarın kendimi iyi hissedersem mutlaka sonuçları burdan yazacağımEğer meme dokun yoksa zaten çok büyük olmaz. 250 cc çok büyük bir beden değil. Korkma sonrası güzel oluyor.
3 hafta oldu şuan sıkıntım yok görüntüdende memnunumMemnun musun taktirali ne kadar oldu
MerhabaKüçük olmayacak çünkü anlaşılan şu ki; doktorun senin çapına, vücut endeksine , omuz yapına, meme hacmine bakarak en doğru olan CC seçmiş. Bende ameliyat günümden bir gün önce aynı şekilde ya küçük olursa diye kendimi yiyip bitirmiştim. E birde küçük diyenler de cabası.. hiç birine kulak asmamayı seçtim. Banada 295 CC takıldı . Küçük olanlara inat, hem iddialı hem doğal bir göğüse sahip oldum. Zaten çok büyük olupta bedenine yakıştırmayan çok var. Bizim ölçüler gayet iyi . Sana şimdiden geçmiş olsun, heyecan yapma . Herşey çok güzel olucak
Size şimdiden şifalar diliyorum umarım kolay ve sağlıklı bir süreç geçirirsiniz..cc ler bizim vücutlarımızla şekilleniyor güzelleşiyor..vücut yapınıza en uygun olanı yıllardır bu işi yapan doktorlar en iyi bilenler..sizin için ne öngörülmüşse bence de size en yakışan o olur hiç kafanıza takmayınArkadaşlar çok heyecanlıyım sürekli burda konuları okuyorum yarın ameliyat günüm 250 veya 275cc kas altı takılacak heyecandan uyuyamıyorum ya komplikasyon olursa ya beğenmezsem, küçük olursa büyük olursa aklımda o kadar çok soru işareti var ki. Tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Ameliyat sonrası burayı güncellemeye çalışacağım
Oyyy canımMerhabaasopenya size birşey sormak istiyorum..ben bugün sporcu sütyenleri aldım normalde 1 hafta önce sporcu sütyene geçmem söylenmişti..bugun aldım korseyi çıkardım..ama şimdi yattığım zaman kalktığımda sanki iki tane taş varmış göğsümde gibi sertlik hissediyorum..şuan korseyi tekrar takmamak için tutuyorum kendimi çünkü sıkıldım aynı şeyi takmaktan sizde de ilk geçtiğinizde böyle oldu mu ? Acaba biraz daha mı korse kullansam? İki çeşit sporcu sütyeni aldım biri baya sıkı onu takınca da sıkılığı zarar verecek korkuyorum biraz esnek olanı takınca bu sefer de çok sertlik hissediyorum.sizi aradım forum yorumlarında sormak için
Evde ölçüm yapıp gittim sporcu sütyeni almaya.75 C çıktı..Orda m ve s beden sütyen denedim oldu aslında ama biraz sıkı olsun deyip s beden aldım eve geldim yıkadım taktım pişman oldumOyyy canımperineymis valla korseyi ilk bırakınca bi değişik oldum bende. Bende olan komplikasyon meme ucundaki hassasiyet minik sızılar oldu . Şimdi korsenin yapısı ve sporcu südyenin yapısı farklı galiba ondan. Çokta sıkmasın öyle patlatacak gibi , hafif sıksın ama tutsun . Gevşekte olmasın yani :) bende meme ucu hassasiyeti oldu yani sonuç olarak . Sertlik normal çünkü hala ödem var , bende de öyle taş gibi oluyor hele duşa girdiğim zaman aman diyorum .. ama geçicek panik yapma sakın. Bide şimdi korseyi çıkardın ya ister istemez bi tuhaf geliyor çünkü korse memeyi sarıyordu o medikal olan . O yüzden bi tuhaf hissediyoruz
Çok teşekkür ederimÖyle patlayacak gibi değil tabi M alsan bile yeterdi sana. S eğer çok sıkıyor ise , böyle nefes dahi aldırmıyor hareket ettirmiyorsa S takma kuzum, rahat edeceğin bir şey olmalı
Bir benim heralde büyük oldu diye dert yakınanKüçük oldu diye geleceksin. Şimdiden geçmiş olsun.