evet canım cok şükür binlerce sükür yanımızdalarnapıyoruz keşke demiyoruz zemuszemus napıyoruz halimizden memnun oluyoruz zemuszemus napıyoruz bebişlerimize sarılıyoruz zemuszemus napıyoruz şükrediyoruz zemuszemus bak okadar şanslısın ki ögretmensin ve sadece yarım gün calısıyorsun kalan tüm zaman senin bunun değerini bil ve şimdi ne yapıyoruzzzzz kocaman gülümsüyoruz :teytey::teytey::icecream:
Oğlumda biberona alıştıramamıştım çok zorluğunu çektim, biberona alışamayan çocuk büyüdüğünde süte çok zor alışıyor 3 yaşına kadar yatırmadan önce muhallebi pişirip yedirdim (bizde öyleydi her çocuk öyle değildir belki ). o yüzden kızımın alışmasını çok istedim ikinci haftamızda nihayet biberona alışabildik , bereket emmeyi seviyorda gider gitmez tok olsada emmek istiyor . 2 kere sağdığım sütlerden içiyor , bir kere mama ve bir çay bardağı kadarda yoğurt yiyor bebişim .toplamda 400 ml yi buluyor biraz az gibi ama gittikçe alışcaktır herhalde. Dün akşam gittiğimde bakıcı ayağında uyutmaya çalışıyodu beni görür görmez yavrum sanki uçup gelecek öyle heyecanlandıki anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ben hiç düşünmemiştim benim kızımda biberon almıyor gercekten 3 ay sonra süte gececek akannehir evet ya özlüyorlar tabi aynı bizim onları özlediğimiz gibi
offf kızlar, yapamıycam galiba.
Kızım bu aralar nasıl düştü bana bi bilseniz. Eve gittiğiğimde bir an inmiyor kucağımdan, babasına bile gitmiyor. yakama yapışıyor resmen. Bırakıcam galiba işi.
Dün öğlen uyuyamamış, uyku sersemi annemin göğüs kısmına saldırmış sonra bi bakmış suratına ben değilim, katıla katıla ağlamış. Bunu yapmaya hakkım yok galiba
Tekrar pause moduna geçicem sanırım.
Kızım bu aralar nasıl düştü bana bi bilseniz. Eve gittiğiğimde bir an inmiyor kucağımdan, babasına bile gitmiyor. yakama yapışıyor resmen. Bırakıcam galiba işi.
Dün öğlen uyuyamamış, uyku sersemi annemin göğüs kısmına saldırmış sonra bi bakmış suratına ben değilim, katıla katıla ağlamış. Bunu yapmaya hakkım yok galiba
umarım olmam canım:)olmazsın derken yani eğer istersen olmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?