• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın İşe Başlıyorum

yuh sana diil tabi canım:) hepimiz aynı seyleri hissediyoruz, haftasonu bol bol vakit gecirdik oğlumla, bugün de alısveriş merkezine gidicez ilk kez... ben de kendimi alıstırmaya calısıyorum, sensiz de idare edebilir bunu bir bunalıma dönüştürme diye... sabah ve aksam bol bol emzirmeye onunla vakit gecirmeye calısıyorum, ama yine de içimde fırtınalar...

canımcım cok saol ufff ya yarın pzt 3 haftama baslıyorum sen ne yaptın rapor alabildin mi...bizde alışveriş merkezine gittik yemek yedik esila ya kitap aldık bide fenerium dan takım aldı babası döndük yavru kanaryamla su an emio sol göğsümde :ecrin_bebek:

Kızlar ben başladım işe 1 hafta oldu ve Allah'a şükür dert ettiğim kadar olmadı. Bebeğimin öyle huysuzluğu olmadı zaten maşallah bebeğim akıllı uslu bir kızdır ve babaannesine bana yaptığı nazları bile yapmıyor.Okuldan eve koşar gibi geliyorum ve beni görünce bebeğimin nasıl yüzü gülüyor.O an içim sızlıyor ama buna da alışacağız.Yemeklerini falan ben hazırlıyorum yine sabah bebeğimle birlikte babaannesine götürüyorum.Onları yediriyor ben de böylece ne yediğiyle ilgili kontrolü de sağlamış oluyorum yoksa içim hiç rahat etmez ne yedirdi acaba diye.ışe başlamak bana da yaradı evdeki bunaltım geçti daha hareket geldi. Bir de bu yanından bakın olaya . Tabi benim çalışma saatlerimden dolayı böyle rahat atlattık çünkü kahvaltı ve sabah uykusu derken dönüyorum işten.Ama öyle aylarca kabuslar görecek kadar dert edilecek birşey değilmiş.ınsan mecbur kalınca herşeye alışıyor.Pozitif düşünün, pozitif olsun herşey:)) Bu son cümleyi 2 hafta önce bana söyleseler bende amaaan konuşuyo işte derdim ama yaşayınca yoluna giriyor herşey inanın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi..

canımcım cok saol ufff ya yarın pzt 3 haftama baslıyorum sen ne yaptın rapor alabildin mi...bizde alışveriş merkezine gittik yemek yedik esila ya kitap aldık bide fenerium dan takım aldı babası döndük yavru kanaryamla su an emio sol göğsümde :ecrin_bebek:

yok tatlım ya beceriksizim ben.. gidip de benim birşeyim yok ama siz yine de rapor verin diyemedim... ama okuldakiler idare ediyor biraz... normalde 9-3 çalışmam lazım ama 7:30-12:30 çalışıyorum ama kuzuma süt depolamamısım galiba yeterince nasıl yapıcaz bilemiyorum mafoldumbendaha ek gıdalara da başlamadık. sanırım öğlene doğru bi kere mama vermemiz gerekecek... gerci doktorumuz bunu travmaya dönüştürme daha kötü olur dedi, ki bence haklı... bi yandan da iyi oluyor aslında ben de cok bogulmusum evde ama yine de aklım kuzumda o ayrıbilmiyorumkismile

Kızlar ben başladım işe 1 hafta oldu ve Allah'a şükür dert ettiğim kadar olmadı. Bebeğimin öyle huysuzluğu olmadı zaten maşallah bebeğim akıllı uslu bir kızdır ve babaannesine bana yaptığı nazları bile yapmıyor.Okuldan eve koşar gibi geliyorum ve beni görünce bebeğimin nasıl yüzü gülüyor.O an içim sızlıyor ama buna da alışacağız.Yemeklerini falan ben hazırlıyorum yine sabah bebeğimle birlikte babaannesine götürüyorum.Onları yediriyor ben de böylece ne yediğiyle ilgili kontrolü de sağlamış oluyorum yoksa içim hiç rahat etmez ne yedirdi acaba diye.İşe başlamak bana da yaradı evdeki bunaltım geçti daha hareket geldi. Bir de bu yanından bakın olaya . Tabi benim çalışma saatlerimden dolayı böyle rahat atlattık çünkü kahvaltı ve sabah uykusu derken dönüyorum işten.Ama öyle aylarca kabuslar görecek kadar dert edilecek birşey değilmiş.İnsan mecbur kalınca herşeye alışıyor.Pozitif düşünün, pozitif olsun herşey:)) Bu son cümleyi 2 hafta önce bana söyleseler bende amaaan konuşuyo işte derdim ama yaşayınca yoluna giriyor herşey inanın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi..

canım ne güsel, bebişin ek gıdalara baslamıs:nazar:, su yaza bi gelsek, eylülde okula giderken ben de daha mutlu olucam ek gıdalar, biraz da süt sağarım içim daha rahat olur.. bebişime suan teyzem bakıyor beni de o büyütmüştü annem çalıştığı için... o anlamda rahatım da süt yetirememe ihtimali beni üzüyormafoldumben

yok tatlım ya beceriksizim ben.. gidip de benim birşeyim yok ama siz yine de rapor verin diyemedim... ama okuldakiler idare ediyor biraz... normalde 9-3 çalışmam lazım ama 7:30-12:30 çalışıyorum ama kuzuma süt depolamamısım galiba yeterince nasıl yapıcaz bilemiyorum mafoldumbendaha ek gıdalara da başlamadık. sanırım öğlene doğru bi kere mama vermemiz gerekecek... gerci doktorumuz bunu travmaya dönüştürme daha kötü olur dedi, ki bence haklı... bi yandan da iyi oluyor aslında ben de cok bogulmusum evde ama yine de aklım kuzumda o ayrıbilmiyorumkismile

doktorun kesinlikle haklı sütünüde kesersin allah korusun bak calısma saatlerinde güzel meleğinle cok ayrı değilsin kim bakıyor bebişkona

:kedi: pardon sekercim üst tarafı okumamısım kendimin kini okudum bak rahat ol sevdiğin biri bakıyor Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin ilk bebeğin seninde sanırım bunlar tecrübe oluyor önceden süt depolamak gerekiyormuş öğrendik bi sonra kine insallah :lepi:hihoyyyt

Bende dün işe başladım 5 aylık bebişim sütüm var diye ek gıdaya falan başlamadım , dün çok zorlanmışlar gün boyu 100 ml süt içmiş oda zorla resmen ağzına döktük diyorlar .(eşimde 4 gün izin aldı babanneye alışamayabilir kızım diye) . Nukun emziğini güzel güzel emiyor biberona gelince beceremedi bakalım bugün nuby almaya gidicekler inşallah onunla emebilir. Allahım bütün çalışan annelere yardım etsin çok zor elin kolun bağlı günün bitmesini bekliyorsun.

gülaybcn bebekler pek biberon alamıyorlar galiba benimki de alamıyor ama kaşıkla alıyor bir de öyle denesen?

bugün biraz daha iyiymiş bakalım nubynin biberonu ile biraz daha emmiş , kaşıklada yoğurt yedirmişler biraz daha içim rahatladı , öyle böyle alışcak yavrucuklar ne yapalım.

Sakin olun kızlar, ben ilk ayımı doldurdum bile. Alışıyorlar zamanla hem onlar hem biz. Ama hala yüreğim sızlıyor bazen. Üstelik ben sabah 9 gibi ayrılıyorum evden. Öğlen emzirmeye gitmezsem ki artık çoğunlukla gitmiyorum. Akşam 19,30 da evde oluyorum.Ben ne yapayım. Keşke öğretmen olsaymışım diye o kadar hayıflanıyorum ki şimdi. Neyse işte, hayat böyle... Ben ihtiyacım olmamasına rağmen silemedim kariyerimi. Hayatta olmam gereken yerdeyim ve mutluyum, ben mutlu oldukça Eli^f'te mutlu. Evde eğreti gibi duruyordum. Şimdi ise hayatın pause düğmesinden kurtulmuş tekrar play'e basmış gibiyim işin açıkçası :)

Sakin olun kızlar, ben ilk ayımı doldurdum bile. Alışıyorlar zamanla hem onlar hem biz. Ama hala yüreğim sızlıyor bazen. Üstelik ben sabah 9 gibi ayrılıyorum evden. Öğlen emzirmeye gitmezsem ki artık çoğunlukla gitmiyorum. Akşam 19,30 da evde oluyorum.Ben ne yapayım. Keşke öğretmen olsaymışım diye o kadar hayıflanıyorum ki şimdi. Neyse işte, hayat böyle... Ben ihtiyacım olmamasına rağmen silemedim kariyerimi. Hayatta olmam gereken yerdeyim ve mutluyum, ben mutlu oldukça Eli^f'te mutlu. Evde eğreti gibi duruyordum. Şimdi ise hayatın pause düğmesinden kurtulmuş tekrar play'e basmış gibiyim işin açıkçası :)

merhabalar tatlım benimde 3.haftam bugün gercekten farkında olmadan geciyor zaman alışmak kısmına gelince evet insan her duruma ister istemez alışıyor acıları bile bertaraf edebilme yeteneğimiz aslında alışkanlığımız değil mi ??

ne güzel söylemişsin öyle... hayatın pause düğmesinden kurtulmak... açıkcası ben de biraz rahatladım dısarı cıkınca ama tabi hala eve kosarak dönüyorum malum bebeğim cok küçük ama olsun o kadar da di mibilmiyorumkismile

evetttt arkadaslar 3.hatfamı devirdim çelişkiler içersinde evet işe gidince hersey güzel mutluyum ama eve gelince kızımı görünce hala keşke diyorum galiba bende bir tuhaflık var ya da ben kızımı paylaşmak istemiyorum cok bencilim bu hafta süt iznimi kullanamadım biraz gec cıktım ama elif hanım saolsun pzt.gelme süt hakkın gecmesin dedi o kadar mutlu oldum ki kaydirigubbakcemile5 3 gün tatilim anlayacağınız... şimdi de kardesim ve eşi geliyor hafta sonu bende kalacaklar cok mutluyum cok :) taaa adana dan geliyorlar kaydirigubbakcemile5:emir_bebek:

:))) sana da değişiklik olmus canım ne güsel:) bize de amcamlar geldi ankaradan pek şenlikli geciyor haftasonu... merak etme aynı sıkıntı bende var eve gelince keske diyorum imkanım olsaydı da bi 6 ay ücretsiz izin alabilseydimmafoldumben

Ben de aynı durumdayım. Rapor alsam diyorum; ama nereye kadar. Artık mesleğimi sevmediğimi bile düşünüyorum. Bebeğinin 8 aylık olması çok güzel. Ben işe başladığımda bebişim 3 aylık olacak. :(

Ben de aynı durumdayım. Rapor alsam diyorum; ama nereye kadar. Artık mesleğimi sevmediğimi bile düşünüyorum. Bebeğinin 8 aylık olması çok güzel. Ben işe başladığımda bebişim 3 aylık olacak. :(
canım benim bebişim 3 aylık bile değil, rahat olmaya calıs, rapor ancak 20 gün erteliyor tabi heyet alamazsan.. ben başladım doğrudan... yavas yavas alısıyorsun.. elbette zor ama yapabilecek birşeyimiz yok çalışan annelerin kaderi... öğretmensin galiba sen de benim gibi.. o karmasanın içine girince yeniden sevdiğini farkedersin bence:):ecrin_bebek:

:))) sana da değişiklik olmus canım ne güsel:) bize de amcamlar geldi ankaradan pek şenlikli geciyor haftasonu... merak etme aynı sıkıntı bende var eve gelince keske diyorum imkanım olsaydı da bi 6 ay ücretsiz izin alabilseydimmafoldumben

napıyoruz keşke demiyoruz zemuszemus napıyoruz halimizden memnun oluyoruz zemuszemus napıyoruz bebişlerimize sarılıyoruz zemuszemus napıyoruz şükrediyoruz zemuszemus bak okadar şanslısın ki ögretmensin ve sadece yarım gün calısıyorsun kalan tüm zaman senin bunun değerini bil ve şimdi ne yapıyoruzzzzz kocaman gülümsüyoruz :teytey::teytey::icecream:

tatlım allah senin ve yanısıra tüm annelerin yardımcısı olsun calısan anne olmak cok zor calısma saatlerin esnekse rahat olmaya calıs simdiden üzme kendini sütünü etkileme ... ve şimdiden depola yoksa zorlanırsın gerçi calısma saatlerin uygun olursa gerek olmaz alabildiğin kadar al raporunu neden ücretsiz izin almıyorsun :uhm:

Back