Canım ben başladım.
Biliyorsun sen neler yaşadığımı daha önce de konuşmuştuk.
1 ay oldu tam. Başlayana kadar çok ama çok zordu. Ama kendime inanamadım ikinci gün neredeyse hiç işi bırakmamış gibiydim. Kuzumunda ananesiyle keyfi yerinde.
Yalnızca işten arta kalan tüm vakitlerimi kuzuma ayırıyorum. Sabah 8 gibi çıkıyorum evde akşam 8 e doğru evde oluyorum. C.tesi de 5 saat kadar çalışıyorum. Zaten çok vaktim olmuyor ya. Ne yemek ne temizlik hiç bişi elimi sürmüyorum açıkçası.
Emin ol işi özlemiş oluyor insan. Bİ kaç gün sonra rahatlayacaksın sende.
evet canım cok saol 1 gün gecti işte öyle huzursuzdu ki içim anlatamam aslında emin ellerde aklım kalmadı ama yüreğimi bıraktım evde...babaanne bakıyor kızıma aslında kuzucuğumun keyfide yerindeydi beni görünce atladı hemen sarmaş dolaş zemuszemusşimdi de uyku vakti :) ben biraz daha avantajlyım galiba sabah 8.30 da cıkıyorum öğlen mümkün olduğunca gelmeye calısıcam bugün geldim 1yasına kadar süt iznimi kullanıcam aksam 4.30 cıkıcam yani müdürüm yardımcı olmaya calısıcam dedi bugün c.tesi pazar da tatil . eve geldim kayınvaldem saolsun evi silmiş süpürmüştü görümcem tutmuş o ara eve gelince emzirdim uyudu kalkınca yemek yaptık oynadık uykusu geldi yatırdım bakalım insallah dediğin gibi olur .... görüşmek dileğiyle