benim de içim gidiyor yamafoldumbenben de pazartesi başlayacğım. arada bir kaç kere iş için 2-3 saatliğne annem bırakıp gitmiştim. ama işe başlamak ayrı...boşa koysan olmuyor doluya koysan almıyor ne yapacağı. benimki 3,5 aylık. acaba beni unutur mu anneannesini benden çok sever mi..kafayı yiycem...
keşke... ama ev kredimiz var ve eşimin maaşı tamamen ona gidiyormafoldumben
ne güzel. maşallah.. bizimki heran aranıyor,bir de tam emmiyor bırakıyor 5 dakikada falan... yarım saat kadar sonra da acıkıyor yeniden istiyor... yani sağsam da nasıl olacak bilemiyorum, bir de azıcık geciksem o kadar huysuzlanıyor ki...of ofmafoldumben
Canım sabah kaçta emziriyorsun. Öğlen kaçta emziriyorsun. Örneğin 8 gibi emziriyorsan sabah ve öğlen 12 gibi yine emziriyorsan gerek yok. Ama öğleden sonra bir kez sağman lazım. Çünkü 12 den 5 e kadar baya bi zaman var arada. 3 gibi falan sağsan 5 e kadar daha fazla sütün olur.
ben de bugün gidip idareyle konustum, inanılmaz anlayıslı davrandılar, rapor alma biz ayarlarız derslerini dediler... ev de cok yakın okula, inşallah bebişim alışır bu duruma...
ben de pazartesi başlayacğım. arada bir kaç kere iş için 2-3 saatliğne annem bırakıp gitmiştim. ama işe başlamak ayrı...boşa koysan olmuyor doluya koysan almıyor ne yapacağı. benimki 3,5 aylık. acaba beni unutur mu anneannesini benden çok sever mi..kafayı yiycem...
Ben de pazartesi başlıyorum işe bebeğim yaklaşık 9 aylık ve ben aylardır kabuslar görüyorum işle ilgili. Ya bebeğimi de işe götürmüşüm ve onunla ilgilenememişim ve ağlıyorken görüyorum ya da evde yalnız kalmış ben işteyim ama aklım hep onda görüyorum.. Offf sonunda işe başlama günü geldi benim de kayınvalidem bakacak sabahın 7'sinde bebişimi sıcacık yatağından alıp babaannesine götürmemiz gerekecekOnun bize gelmesi tabii ki çok çok daha iyi olurdu ama sabah erken saatte kalkıp bakması bile büyük fedakarlık onun için!! Nasıl huzursuzum bilemezsiniz.. Şu ilk günü atlatsam belki daha kolay gelecek ama bugüne kadar bebeğimden hiç ayrılmadım öyle birkaç saatliğine bile olsa. Neyse ki benim işim öğlen bitecek ve bebeğime kavuşacağım bu yüzden şanslıyım ve tek tesellim bu.Allah tüm annelere sabır versin ve yardım etsin inşallah.Çok zor.. Yazdıklarınızı okudukça kendim yazmışım gibi hissettim..
of yarın olmasın istiyorum mafoldumben[/QUO
bencede olmasın .... uyudu şimdi meleğim 1 haftam gecti benim ama sanki hiç yasamamıs gibiyim tekrar ilk haftaya döndüm sanki öyşe güzel vakit gecirdik kisenağlamasenağlama
ya öyleymiş galiba canım, teyzem geldiğinden beri bebeğim daha rahat sanki... galiba biz gazını cıkarmayı beceremiyorduj... şimdi daha cok ve daha uzun aralıklarla emmeye başladı... okulda ilk günüm bitti, ya da bitemedi... bikaç gün gitmicem galiba bilmiyorumkismile eve geldiğimde nası kokladım sanki günlerdir görmemiş gibiydim kuzumumafoldumbenkarnı agrıyordur belki gazı varsa bebek böyle davranırmıs doktorumuz demişti CADIARZU
ya öyleymiş galiba canım, teyzem geldiğinden beri bebeğim daha rahat sanki... galiba biz gazını cıkarmayı beceremiyorduj... şimdi daha cok ve daha uzun aralıklarla emmeye başladı... okulda ilk günüm bitti, ya da bitemedi... bikaç gün gitmicem galiba bilmiyorumkismile eve geldiğimde nası kokladım sanki günlerdir görmemiş gibiydim kuzumumafoldumben
Yazılanları okurken aglamamak için kendimi zor tuttum, 3 aylık bebısım 3 hafta sonra işe baslıyorumve Ela da biberon ya da emzik almıyor umarım yoklugumda ac kalmaz Umarım sagarak ona sut yetıstırebılırım... Ama herkes nasıl alısıyorsa bizde alısırız diyerek kendimi avutmaya calısıyorum, ama yine de cok mutsuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?