• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın için aşırı heyecanlıyım

Aionix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
548
461
33
Kızlar merhaba yarın skype üzerinden bir şirketin yöneticisiyle bir mülakat yapacağım ve ben aşırı heyecanlıyım.Teknik bir mülakat olacak rezil olmaktan korkuyorum açıkcası ya tutulup kalırsam :(
Bir de nasıl bişeyler giymem gerek sizce çok özenli olmalı mı evde mülakat sonuçta ?

bu bır ıs gorusmesı mı ? oyleyse gomlek ceket toplu sac yakısırsa sıze kullanın olmazsa dalgalı sac ve hafıf kucuk kupeler no makeup makaup ve eksık olmaması gereken guler yuzluluk ıle ozguven :) ılk staj gorusmesınde bende cok heycanlıydım koskoca toplantı salonu gergın bır ortam ama ısı ıstıyorsan ve almak ıstıyorsan kendın gıbı ol sakın rol yapma cunku unutma onlar ıse alıcaklarsa senı alıcaklar taklıt yapan senı degıl :)

bu bır ıs gorusmesı mı ? oyleyse gomlek ceket toplu sac yakısırsa sıze kullanın olmazsa dalgalı sac ve hafıf kucuk kupeler no makeup makaup ve eksık olmaması gereken guler yuzluluk ıle ozguven :) ılk staj gorusmesınde bende cok heycanlıydım koskoca toplantı salonu gergın bır ortam ama ısı ıstıyorsan ve almak ıstıyorsan kendın gıbı ol sakın rol yapma cunku unutma onlar ıse alıcaklarsa senı alıcaklar taklıt yapan senı degıl :)
Evet iş görüşmesi yeni mezunum ilk mülakatım ondan çok heyecanlıyım :) gömlek giymeyi düşünüyorum ceket sıcak olabilir belki de hafif bir makyajla olur sanırım normal bir ik ile görüşme olsa hiçheyecan yapmam ama teknik bir görşme bir yönetici ile ondan dolayı ya bilgimi gösteremezsem korkusu var :)

Bence şık bir gömlek giy ve saçların derli toplu olsun,kendine güven,düşünmeden cevap verme, sakin ol hadi hayırlısı sana güveniyoruz :KK24::KK9::KK9:

ben yakin zamanda skype uzerinden mulakata girdim yurt mudurlugu icin ilki gectim ikinciside iyiydi ama olmadi nasib.zaten sadece basiniz omzunuz gorunuyor.

Bence şık bir gömlek giy ve saçların derli toplu olsun,kendine güven,düşünmeden cevap verme, sakin ol hadi hayırlısı sana güveniyoruz :KK24::KK9::KK9:
Kendime güveniyorum ama işte ilkler bilirsiniz :) Çok teşekkür ederim umarım iyi geçecek :)

ben yakin zamanda skype uzerinden mulakata girdim yurt mudurlugu icin ilki gectim ikinciside iyiydi ama olmadi nasib.zaten sadece basiniz omzunuz gorunuyor.
Aynen bende onun için sordum kıyafetin çok bir önemi olur mu diye gömlek yeterli olacak sanırım.Aynen nasip bu işler umarım başka bir iş bulursunuz istediğiniz gibi :)

Evet iş görüşmesi yeni mezunum ilk mülakatım ondan çok heyecanlıyım :) gömlek giymeyi düşünüyorum ceket sıcak olabilir belki de hafif bir makyajla olur sanırım normal bir ik ile görüşme olsa hiçheyecan yapmam ama teknik bir görşme bir yönetici ile ondan dolayı ya bilgimi gösteremezsem korkusu var :)
bende ilk staj gorusmem de cok heycanliydim :) ama dedigim gibi ceket evet sicak olur gomlek cok fazla goze patmayan hafif kupe ve kolye tercih edebilirsin mutlaka Şık olmalılar makyaj no makeup make up dudaklar buyuk kucuk olsun farketmez nude ruj kullan disleride beyaz gosterir :) ve oldugun gibi davran mutlaka tabikide dusunmeden cevap verme ama cevaplarin da iddali olsun goz temasini kacirma endiseden uzakdur bu olmazsa baskasi olur onlar kaybeder :) ;) kendine guven canim

Aynen bende onun için sordum kıyafetin çok bir önemi olur mu diye gömlek yeterli olacak sanırım.Aynen nasip bu işler umarım başka bir iş bulursunuz istediğiniz gibi :)
insallah canim bana sorduklari egitim durumum gundemle ilgili seyler tecrubelerim okudugum yazarlar kose yazarlari kitaplari ogrenciler icin napabilirim gibi.insallah basarili olursunuz.bence konuskan canli aktif ve seri olun.gomlek yeter..

Şık bir bluz,gömlek ile özenlş oluşunu, altında pijamanla doğallığın ahahahhahaha şaka bir yana düzenli ve özenli görünmelisin makyaj olmamalı, ihtiyacım var makyaja diyorsan en aza indirge.
Doğal olmalısın, kabul edilirsen eğer, kasıntılığınla devam edemezsin işyerinde doğal olmaz isen görüşmede. Elbette ki sınırlar belli. Başarıcaksın canım şans seninle olsun

Şık bir bluz,gömlek ile özenlş oluşunu, altında pijamanla doğallığın ahahahhahaha şaka bir yana düzenli ve özenli görünmelisin makyaj olmamalı, ihtiyacım var makyaja diyorsan en aza indirge.
Doğal olmalısın, kabul edilirsen eğer, kasıntılığınla devam edemezsin işyerinde doğal olmaz isen görüşmede. Elbette ki sınırlar belli. Başarıcaksın canım şans seninle olsun
hahah pijama olmalı sonuçta evdeyiz değil mi :D Yok makyaja ihtiyacım yok aslında sadece soluk görünmemek için bişeyler yaparım en önemlisi kendine güven.kasıntı olmam diye düşünüyorum tek korkum heyecandan bildiklerimi şaşırmam umarım öyle olmaz teşekkürler :)

Pijama giyme sakın altına, ya bi şey olur da yerinden kalkman gerekirse :KK48: Bi de cevaplamanız gereken neler olacak bilmiyorum ama hatta kişisel bilgileriniz de olabilir, not edin küçük bir kağıda ve çaktırmadan bakın, heyecandan unutma ihtimalini karşılık :)

Back