yarın evleniyorum, yardım...

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar, şu anki ruh halimi anlatamam size. bi kabusun içinde gibiyim. 4 yıldır aşık olduğum ve sevdiğim insanla evleniyorum, ama sanki cehennem ateşleri yanıyo içimde. sürekli ağlıyorum, mideme kramplar giriyo. aynı şehirde yaşıcaz ama anneme babama her baktığımda boğazıma bişey düğümleniyo. nolur yardım edin destek olun.

anne babanızından ayrılacaksınız diye mi üzülüyosunuz. ama aynı şehirde olacakmışsınız. her istediğinde görebilirsin sadece farklı evlerde yaşayacaksınız. bu kadar üzülmeyin en mutlu olmanız gereken zamanda

Banada aynısı olmuştu anneme babama bakınca dalıyodum ağlamaklı oluyordum yanlız kaldığımda da ağlardım bazen aileye asırı duskun olmakla da ilgili biraz bu içindeki huzursuzluk balayından dönünceye kadar sürüyo hele seni evden almaya geldiklerinde boğazında hersey düğümleniyo sanki o evde yasadığın ne varsa gözünün önünden geciyo.. Ama sonra herseye alısıyorsun yeter kı yuvanda huzurlu ol Allah mesut etsin

bunları yazman beni rahatlattı :) demek ki geçiyo bunu öğrenmiş oldum tecrübeli birinden. balayımız yok. düğünümüz de yok. ben biraz garip bi insanım pek sevmiyorum tatili denizi falan o yüzden ailelerimizle tatile çıkıcaz bikaç gün sonra, bu moral olcak bana. peki bikaç gün sonra alışılıyo mu

valla hem ondan üzülüyorum, hem evimde çok aşırı rahattım, tek çocuğum odama bi kapanırdım keyfim keyifti yani. aşırı rahatlığında böyle sorunları var işte :) desteğiniz için teşekkür ederim.

Evine ve esine alışınca eğer huzurlu olabiliyosanız hiç bi sorun yaşamazsın bi zaman sonra gecer benim annemle aramda yarım saatlik yol vardı deli gibi ağlıyodum evliliğe alışınca bu durumun ne kadar gereksiz oldugunu anladım :) sanki hiç göremiycem gibi geliyodu tam tersi oldu belli bi zamam sonra belki de eşine hadi evimize gidelim diceksin evin rahat geliyo ki annemın evinde keyfime bakmaktan cekinmememe rağmen her zaman beterın beterı bar dıyerek kendını rahatlat millet sehir değiştiriyor sen cok sukur gorebiliceksin

çok teşekkürler ya gerçekten moral oluyo bunları okumak. sen de benim gibi duygusalsın :) duygusal olmak zor bişey, insan kendine ve etrafındakilere hayatı zehir ediyo. ama ne güzel sen alışmışsın, darısı başıma.

Evet canim duygusalim malesef ozellikle boyle ailevi konularda daha ağır basıyor bu durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzulme canim ya lutfen :) en mutlu gunun olacak senin biliyorum ailenden ayrilmak zor ama bak ayni sehirdesin.unutma sende bir yuva kuracaksin insAllah sende anne olacaksin bunlari dusun uzulme keske benimde dugunume az kalsa .

Uzulme canim ya lutfen :) en mutlu gunun olacak senin biliyorum ailenden ayrilmak zor ama bak ayni sehirdesin.unutma sende bir yuva kuracaksin insAllah sende anne olacaksin bunlari dusun uzulme keske benimde dugunume az kalsa .

canım benim çok teşekkürler :) inşallah gelip bu başlığa yazıcam içimdeki sıkıntı geçince.

Aynı ben :) evin tek kızıydım el bebek Gül bebek büyütüldüm nasıl ayrılacam ailemden diye çok üzülürdüm şuan o üzüntümün yersiz olduğunu gördüm arkadaşında dediği gibi ne kadarda büyüdüğün evde rahatta olsan hiç bir sıkıntın olmasa bile eşine hadi evimize gidelim diyorsun evini özlüyorsun :) geçiyor herşey yeterki iki gönül bir olsun.. Rabbim iki cihandada mutlu Mesut etsin canım...
Annenin evini aramayasın inşallah... :)

canım benim çok teşekkürler :) inşallah gelip bu başlığa yazıcam içimdeki sıkıntı geçince.

Mutlaka bekliyorum canim :)) biz strestte oldugumuzdada sen teselli edersin bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…