- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok heyecanlı...Kendim gidiyo gibi oldum birden.Korkup endişelenmeye gerek yok canım.Sadece o mutlu anı düşün.Dualarımız seninle.:Saruboceq:Eylül'de anne olacaklar;inşallah yarın Eylül ayı açılışını ilk ben yapacağım...Yarın sabah saat 9.30 da sezeryanla doğuma giriyorum cok heyecanlı korkulu ve endişeliyim.Hayırlısıyla yarın bu saatlerde minik meleğim MELİSAm kollarımda olacak:dance::dance::dance:
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar cok ihtiyacım olacak:1rolleyes:
Canıııım Birimizinki sabahı bekleyemeyip geceden gelmeye karar verirse ama ilk eylül annesi olamazsıııın.....
Hadi şimdiden geçmiş olsun,allah yanında olsun hem mübarek gün,güzel şeyler düşün,heyecan yapma,senin için hayatının en güzel günlerinden biri olacak,bizlere de dua et.
Öpüyoruuuuum.
Eylül'de anne olacaklar;inşallah yarın Eylül ayı açılışını ilk ben yapacağım...Yarın sabah saat 9.30 da sezeryanla doğuma giriyorum cok heyecanlı korkulu ve endişeliyim.Hayırlısıyla yarın bu saatlerde minik meleğim MELİSAm kollarımda olacak:dance::dance::dance:
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar cok ihtiyacım olacak:1rolleyes: