Çok teşekkür ederim sağolunInsallah cok memnun kalirsin. Gecmis olsun simdiden.
Çok teşekkür ederim inşallahHadi bakalım umarım tam istediğin gibi olur
Benim verebileceğim en iyi tavsiye kendi adıma olabildiğince yüzüne yakışan ve doğal duran bir burun tercih et burnunun boyunu çok fazla kısalttırma derim hafif dokunuşlarla sorunları halledip yüzüne uygun bir burun yapar umarım şimdiden geçmiş olsunYok mu tavsiye verecek kimseeee
Yok mu tavsiye verecek kimseeee
Açıkçası sonradan düşme ihtimalinden dolayı kalkık bir burun istedim zaten öyle de beğeniyorum, yandan simülasyon görseli çok hoşuma gitti ama önden nasıl durur emin olamıyorumBenim verebileceğim en iyi tavsiye kendi adıma olabildiğince yüzüne yakışan ve doğal duran bir burun tercih et burnunun boyunu çok fazla kısalttırma derim hafif dokunuşlarla sorunları halledip yüzüne uygun bir burun yapar umarım şimdiden geçmiş olsun
İşte tam emin olmadan bende bir işe kalkışma derim çünkü forumda çoğu kişi pişmanlık yaşıyor bazısı doktor tercihinden bazısı şeklini öyle yaptırdı için bazısı eski burnunun gayet iyi olduğunu anlıyor o yüzden bence iyi araştır süreciAçıkçası sonradan düşme ihtimalinden dolayı kalkık bir burun istedim zaten öyle de beğeniyorum, yandan simülasyon görseli çok hoşuma gitti ama önden nasıl durur emin olamıyorum
Hayatınızdaki en mantıklı kararlardan birini vermişsiniz fonksiyonel bir sorun yoksa sakın bulaşmayınBurda bi çok kişi revizyon için doktor arıyor. Ben bi kullanıcının tavsiyeleri ve yaşadığı problemleri okuduktan sonra son anda vazgeçtim bu ameliyattan. İyi ki de vazgeçmişim. Çünkü çok kararsız ve şuan ki burnumdan çok öyle aman aman rahatsız değildim. Süreç çok zormuş psikolojik olarak gerçekten çok sağlam olmanız lazım umarım herşey istediğiniz gibi olur, çok memnun kalırsınız
Umarım çok güzel geçer süreç doktorunuz size anlatacaktır dikkat etmeniz gereken herşeyiUzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar, hep niyetlenip ya gebelik ya başka sebeplerle ertelediğim o büyük gün geldi çattı, yarın ameliyatım var, sağlık sebebim yok, ve heyecandan uçuk çıkardım, geçti gibi sanki, yarın Konyada Hakan Çepniye oluyorum ameliyatımı çok araştırdım, hem fiyat hem ilgi alaka hem yorum olarak kendisi çok içime sindi, inşallah beklentimi karşılar, ameliyat öncesi dua ve tavsiyelerinizi beklerimmmm
Korkunuz varmı bende gireceğimUzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar, hep niyetlenip ya gebelik ya başka sebeplerle ertelediğim o büyük gün geldi çattı, yarın ameliyatım var, sağlık sebebim yok, ve heyecandan uçuk çıkardım, geçti gibi sanki, yarın Konyada Hakan Çepniye oluyorum ameliyatımı çok araştırdım, hem fiyat hem ilgi alaka hem yorum olarak kendisi çok içime sindi, inşallah beklentimi karşılar, ameliyat öncesi dua ve tavsiyelerinizi beklerimmmm
Neden öyle dediniz? Bende istiyorum ama etrafımdaki herkes hiç gerek yok sakın olma diyor. Çok kararsızımHayatınızdaki en mantıklı kararlardan birini vermişsiniz fonksiyonel bir sorun yoksa sakın bulaşmayın
Nasıl tam emin olabiliriz ki bu mümkün olan bişey zaten değil, başkasında mükemmel duran bi burun bana gitmeyebilir bu riski göze alan insanlar doğal burnundan aşırı rahatsız olan insanlar olmalı yoksa kararsızlar tabi ki bu riske girmemeli bende bunu savunurum, ama ben bu karara yeni ulaşmadım hayatım boyunca hep burun ameliyatı düşündüm şuan nasip oldu, ortada benim için bi kararsızlık yok, simülasyon görüntümü beğendim daha ne gösterilebilir doktorum bana bilmiyorumİşte tam emin olmadan bende bir işe kalkışma derim çünkü forumda çoğu kişi pişmanlık yaşıyor bazısı doktor tercihinden bazısı şeklini öyle yaptırdı için bazısı eski burnunun gayet iyi olduğunu anlıyor o yüzden bence iyi araştır süreci
Payı geçtim ben zaten öyle beğeniyorum estetik görünüyo gözüme, bu büyük meme sevmek gibi bişey, gider gitmez bilemiyorum tabi ki yüzümde görmeden, estetik bi risk zaten bunu doğalından çok rahatsızlar göze almalı, bende onlardanım, şu yaşıma kadar niye durdum diyeceğimden eminimBu kalkik burun sevdasi da bi bizim ulkede var. normalde simani tamamen degistiren bi sey degil ama bu kalkiklik meselesi baya degistiriyor katiliyorum ustte bir arkadasa. Ve onemli olan onden nasi durucak aslinda. Ben de dogal bir burun istemen konusunda katiliyorum uyelere. Dusme payi diye bi sey de yok. Gecen bunun icin konu actim hatta buraya. Illa dusecek diye dusunme. Doktora bagli o kisim. Insallah istedigin gibi olur, cok memnun kalirsin. Surec cok zor, karar vermek, parasi, sonrasi.. herkes guzel sonuc alsin istiyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallah çıkar çıkmaz yazmaya çalışacağımUmarım çok güzel geçer süreç doktorunuz size anlatacaktır dikkat etmeniz gereken herşeyisizde çıkınca kendinize gelince yazın . Şimdiden Allah yardımcınız olsun
Benim korkum yok da heyecan var, 2 sezaryenden sonra burun ne ki modundayım ama merak içindeyim tabi kiKorkunuz varmı bende gireceğim
Burun kemiği eğriliği var , gezi eti alınacak sinüzit alınacak birazda esnetik bende çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?