- 8 Ocak 2019
- 4.564
- 12.076
- 208
- 33
Uzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar, hep niyetlenip ya gebelik ya başka sebeplerle ertelediğim o büyük gün geldi çattı, yarın ameliyatım var, sağlık sebebim yok, ve heyecandan uçuk çıkardım, geçti gibi sanki, yarın Konyada Hakan Çepniye oluyorum ameliyatımı çok araştırdım, hem fiyat hem ilgi alaka hem yorum olarak kendisi çok içime sindi, inşallah beklentimi karşılar, ameliyat öncesi dua ve tavsiyelerinizi beklerimmmm

Güncelleme: Bugün alçım ve tamponlarım çıktı, kendime bakmaya korktum beğenmicem diye sonra görüntüme ben bile inanamadım aşırı başka bir insan oldum aşık oldum görüntüme çok doğru bi seçim yapmışım dr konusunda kızlar, olumsuz yorumu da var Hakan beyin evet ama tarzı gerçekten tam benim istediğim gibi ilgisi alakası yani ben çok çok memnun kaldım, umarım herkesin istediği gibi olur bu süreçler, tekrar tekrar teşekkürler doktorum Hakan Çepni
fotomu da ekliyorum hemen, daha bi haftalık burun ödemli ama böyle bile bayıldım

Güncelleme: Bugün alçım ve tamponlarım çıktı, kendime bakmaya korktum beğenmicem diye sonra görüntüme ben bile inanamadım aşırı başka bir insan oldum aşık oldum görüntüme çok doğru bi seçim yapmışım dr konusunda kızlar, olumsuz yorumu da var Hakan beyin evet ama tarzı gerçekten tam benim istediğim gibi ilgisi alakası yani ben çok çok memnun kaldım, umarım herkesin istediği gibi olur bu süreçler, tekrar tekrar teşekkürler doktorum Hakan Çepni

Eklentiler
Son düzenleme: